• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

eeee nerelerdesiniz hava güzel tabi geziyonuz demi,bizde evde güneşlendik biraz,şimdi babacımıza video gönderiyorum görsün agularımızı diye

Merhabalar sevgili aralık anneleri benimde 27 kasım doğumlu bir bebeğim var 1 aralıktı doğum ama kasımda dünyaya geldi.Biraz geçte olsa bende aranıza katılabilir miyim?

Merhabalar sevgili aralık anneleri benimde 27 kasım doğumlu bir bebeğim var 1 aralıktı doğum ama kasımda dünyaya geldi.Biraz geçte olsa bende aranıza katılabilir miyim?

hoşgeldin cnm allah bağışlasın benim kızımda 11 aralık doğumlu,yalnız doğumlardan sonra herkes bebiş derdine düşünce daha az toplanır olduk,denk geldikçe yazışıyoruz ama yine,hiç sormana bile gerek yok ortak konularımız bebeiş olduğuna göre katılabilirsin

bugün gündüz deli gibi uyudu paşam. Fatoş emziğin faydası oldu. Uyudukça da üzülüyorum. Kendi kendine uykuya dalsın diye çabalıyorum.Kendi kendine uykuya dalmış diye ağlıyorum. Umarım oğlumun huyu bana benzemez de azıcık normal olur yavrum.
Bende uzuuun zamandan sonra temizlik yaptım. Temizlik için gelen ablayı da saygıyla andım. Hep üstünkörü yapmış meğer. Gece nöbetçiyiz kesin :(

hoşgeldiiin. Bir yakışıklı daha mı geldi? Erkeklerin ezici bir çoğunluğu var bu topikte zaten. Facede de bir grubumuz var. Orada daha hızlı ilerliyor sohbet. Eğer face kullanıcısıysan acil tarafından gel canım,yarın gizleyeceğiz grubu,kimsecikler görmesin yazışmalarımızı diye.
Bu arada grubun adı 2010 aralık anneleri. Girdikten sonra tartışmalar bölümünde nicklerimiz başlığına nickini yazmayı unutma.

mrb annişler.. bende ocak 2011 annesiyim..size bişey danışcaktım.. bebegim pzt 40 ını yeni çıkarcak..uyumadıgı zamanlarda(ki bu epey fazla bi zaman) neyle oyalayabilirim onu?..sonuçta oyuncaklara tepki verecek kadar büyük degil.. ona hitap eden bi oyuncak falan var mı?? müzige gelince beşigndeki müzikleri bile sevmiyor.. sizler neler yaptınız ilk aylarda.??

canim ben konusurdum hep beni dinlemze zannederdim sarkilar soleridim surekli yatagindaki muzigi actim ama simdi anliyor artik ve erkenden agu demeye baslamisti muzigi sesi herbirseyi anliyor ama cevap veremiyor kontrol edemiyor derimki konus onunla banyosunu uzun tut

yemekler hazır babamızı bekliyoruz.ama beyzacık uyudu dayanamadı..brükselden ankaraya gelişine kadar dayandı da esenboğadan eve gelişine dayanamadı.ben de süslendim püslendim ohhhh:12:

kızlar sabahtan beri elektirik yoktu 2 gundur kalorifer yanmıo deli oldum yaaa:27:

İi akşamlar kızlar kızım sürekli kucağımda uyumak istiyor saatlerce uyuyabilir ama yatağına koyuyorum bes dk sonra uyanıyor ağlıyor gogsumle koltuğumun arasına kafasını sıkıştırıyor zor nefes alıyor zma böyle uyumak istiyor aksam 7 den 11 e kadar böyleyi napcam ben bilmiyorum:((

slm anneler...
bugun kk ile cevahırde buluştuk.. çok guzel gun gun geçirdik.. ay kendıme geldım ya...

sudan çıkmş balıga döndum..

bugün gündüz deli gibi uyudu paşam. Fatoş emziğin faydası oldu. Uyudukça da üzülüyorum. Kendi kendine uykuya dalsın diye çabalıyorum.Kendi kendine uykuya dalmış diye ağlıyorum. Umarım oğlumun huyu bana benzemez de azıcık normal olur yavrum.
Bende uzuuun zamandan sonra temizlik yaptım. Temizlik için gelen ablayı da saygıyla andım. Hep üstünkörü yapmış meğer. Gece nöbetçiyiz kesin :(
aaa emziği aldımı canım fatoşu beğendi demek:9:
yemekler hazır babamızı bekliyoruz.ama beyzacık uyudu dayanamadı..brükselden ankaraya gelişine kadar dayandı da esenboğadan eve gelişine dayanamadı.ben de süslendim püslendim ohhhh:12:
ohhh hadi hayırlısı olsun canım,süslen süslen aferin ilişkiyi taze tutmak gerekir :17:
kızlar sabahtan beri elektirik yoktu 2 gundur kalorifer yanmıo deli oldum yaaa:27:

ayyy canım ya ee napıyonuz birilerine gitseydin kalmaya falan bebiş üşümesin

teşekkür ederim fırsat buldukça görüşürüz

hoşgeldin canım ramaıza. tabikiş i katılabilirisn sorulurmu.
ama pek vakit bulamıyoruz. görüştükçe sohbet ederiz.

hoşgeldiiin. Bir yakışıklı daha mı geldi? Erkeklerin ezici bir çoğunluğu var bu topikte zaten. Facede de bir grubumuz var. Orada daha hızlı ilerliyor sohbet. Eğer face kullanıcısıysan acil tarafından gel canım,yarın gizleyeceğiz grubu,kimsecikler görmesin yazışmalarımızı diye.
Bu arada grubun adı 2010 aralık anneleri. Girdikten sonra tartışmalar bölümünde nicklerimiz başlığına nickini yazmayı unutma.

hadi hadiiii ezemez erkekelr kızlarımızı bikere.
erkekler çokk olsun daha gzüel işte seçim şansı artıoooo
ohhhhhhh sizinkiler koşsun peşelrinden kızların

nasıl ısınıyosunzu canım ya
hasta olmasın kuzucuk

İi akşamlar kızlar kızım sürekli kucağımda uyumak istiyor saatlerce uyuyabilir ama yatağına koyuyorum bes dk sonra uyanıyor ağlıyor gogsumle koltuğumun arasına kafasını sıkıştırıyor zor nefes alıyor zma böyle uyumak istiyor aksam 7 den 11 e kadar böyleyi napcam ben bilmiyorum:((

alıştırmamaya çalış canım
hep isteyecek
valla bu bebişelr çok akıllılar
hiç bişeyi fazla yapmaya gelmiyo hemen kullanıyoalr

slm anneler...
bugun kk ile cevahırde buluştuk.. çok guzel gun gun geçirdik.. ay kendıme geldım ya...

sudan çıkmş balıga döndum..

kiminle buluştun anlamadım canım
kk derken
ama alışveriş merkezi galiba cevahir
alışveriş gezme kime iyi gelmemişki
sana da iyi gelmiyecek
ohhh sefan olsun

Sinem cim aldı fatoşu. Bebişleri emzik alan anneler hiç yoruluyorum demesin inanmam vallahi. Ne rahatlıkmış,harika.

Denizim bugün cevahirde istanbullu kk hatunlarının buluşması vardı,ondan bahsediyor sanırım hemra

Son düzenleme:
Sinem cim aldı fatoşu. Bebişleri emzik alan anneler hiç yoruluyorum demesin inanmam vallahi. Ne rahatlıkmış,harika.

Denizim bugün cevahirde istanbullu kk hatunlarının buluşması vardı,ondan bahsediyor sanırım hemra

hadi canımm aaaa süperr bende bi fatoş bulayım ya lazım olacağı yer olur yani bi aranayım bakkalarda:9:

slmmm..geç oldu ,galiba herkes uyuyor.ben di gidicem şimdi.şu fatoş u ben de merek ettim.kaç emzik aldım,oğlum tutmuyor.aslında alıştık da.ama merak da etmedim değil.neden bu kadar ısrar ediyoruz ki emzik konusunda?tutmasa ne olur ki?benim asıl korkum biberon.onu da tutmuyor oğlum.işe gidiyorm çarşamba günü.acıkınca nasıl olucak hiç biliyorum.bu arada moralim de bozuk.tam rapor almaya karar verdim,heyet raporu ayarladım,okulu haberdar ettim ki müdür beyy aradı,gel dedi.meğer program yapılmış da,başkalarına boş gün verilmş de,bilmem ne....canım sıkkın valla

Teşekkür ederim hepinize..Sizin tabii muhabbetler koyulaşmış bayağı. İlk hamile kaldığınız günlerden bu yana tanışıyorsunuz.Ben ara sıra okuyordum sizin mesajları dışardan.Hamilelikle ilgili bilgiler ararken google dan aradığımda tesadüfen okumaya başladım.Çok da iyi oldu. Vallaha hepiniz bir kadın doğumcu+çocuk doktoru kadar bilgili duruyorsunuz.:))) Allah hepinize güzel yavrularınızla sağlıklı mutlu günler yaşamayı nasip etsin.İyi geceler. Bu arada oğluşuma iltifatlarınız için de ayrıca teşekkür ederiz.

Uykusuz bir gecenin ardından yorucu bir gün geçirdim.Önce misafir geldi,ikindi sularında güzel havadan yararlanalım diye çıktık dolaştık,markete falan gittik.Akşam dönüşte abimlere uğradık oturduk bi kaç saat.Eve gelince mutfakta bekleyen bulaşıkları hallettim,sonrada kızımı uyutmak için epey bi zaman harcadım.Derin uykusuna geçti çok şükür,benimde çok uykum var ama buraya bakmadanda rahat etmedi içim :27: Bu nasıl bir bağ böyle:1:
Bu arada bende şu fatoş u merak ettim,benim kızda alır mı ki acep..Bende bi yandan diyorum bu saatten sonra alışmasın zaten,sonra bide bıraktırmaya uğraşırız diye ama bi yandan da iyi olur diye düşünüyorum.En azından daha rahat uykuya geçebilir gibime geliyor.
yusufmelih sende hoşgeldin aramıza..

herkes uyuyor benım uykum kactıı. Bebekler yokken nasıl bos vaktımız varmıs omuzlarımız ne jadar hafıfmış degılmı hergun bıraz daha anlıyotum.bu arada oglum aksam yıne acken benı emmedı bıberonla sustu cok uzuldum bu cocuk gene sapıttı. :20:

Back
X