Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BU ARADA ŞU FATOŞ EMZİK ALAN ARKADAŞ,LÜTFEN BANA DA YOLLA..SANIRIM TUĞBASİ SENDİN BENDE İSTİOM O EMZİKTEN:84::84::84:BENİ DUUUUYYYY:54
ya canım ben sana demiştim ama sende yolla adresini diye yanlış mı hatırlıyorum dur bi geçmişe bakinim
Merhabalar
Benim şimdi 3 aylık olan bir bebeğim var ve yazın tatile gitmeyi planlıyoruz. Temmuz ayında 7 aylık olacak. tatilde araba yolcuğu, otel, plaj vs nasıl olur diye düşünüyorum. Özellikle beslenmesi konusunda anne sütü dışında nelere dikkat etmek lazım sizce. Bu konuda tecrübelerinizi paylaşırsanız sevnirim. :18:
yarın annişim geliooooooo.
oleyyyyyyyyyyyy
az kalıcak ama olsun. mevlidimizi yapıcaz inşalklah haftasonu
oleyyyyyyyyyyyy
ben sana özelden adımı yolluyayım en iyisi,ilgilendiğin için teşekkürlergrup hala açık canım. Olmadıysa özelden adını soyadını yaz ben seni ekleyeyim arkadaş olarak,benim profilimden bulursun
keşke seminer döneminde bende götürebilsemmmm... benim okul kasaba okulu ve evime 60 km uzaklıkta...nerde bebişi götürmek...ya nıye bole cok vermısler bızım burda cocugu olan branşcıılar 15 saat alıyolar sadece gercı burda da ogretmen cok..neyse calısırken bebısler daha cabuk buyuyolar sıkma canını surda 3 ay kaldı hazıranda da rapor alırsın semınere de bebısı gtürürsün sayılı gun cabuk gecer ben bole avutuyom kendımı![]()
oleyyyyyyyyyyyy
günaydın kızlar...
tickerı aşağı nasıl alıyoruz hayatım.benimki hep adımın yanında çıkıyor,indiremedim aşağı bir türlü
Merhabalar sevgili aralık anneleri benimde 27 kasım doğumlu bir bebeğim var 1 aralıktı doğum ama kasımda dünyaya geldi.Biraz geçte olsa bende aranıza katılabilir miyim?
slm kızlar. benim kız uyanık zamanlarında kucakta gezsin istiyo. hepimizinki öyledir belki ama benimkini televizyonun karşısına oturt sesi çıkmıyo. çok zararlı bişi biliyorum ama başka türlü durmuyor. evde yanlızım ve işlenmem gerek hiçbişi yapamıyorum. sizce neyapmalıyım. sizler nasıl idare ediyosunuz?