• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

BU ARADA ŞU FATOŞ EMZİK ALAN ARKADAŞ,LÜTFEN BANA DA YOLLA..SANIRIM TUĞBASİ SENDİN BENDE İSTİOM O EMZİKTEN:84::84::84:BENİ DUUUUYYYY:54

ya canım ben sana demiştim ama sende yolla adresini diye yanlış mı hatırlıyorum dur bi geçmişe bakinim

Merhabalar
Benim şimdi 3 aylık olan bir bebeğim var ve yazın tatile gitmeyi planlıyoruz. Temmuz ayında 7 aylık olacak. tatilde araba yolcuğu, otel, plaj vs nasıl olur diye düşünüyorum. Özellikle beslenmesi konusunda anne sütü dışında nelere dikkat etmek lazım sizce. Bu konuda tecrübelerinizi paylaşırsanız sevnirim.
:18:

Son düzenleme:
Merhabalar
Benim şimdi 3 aylık olan bir bebeğim var ve yazın tatile gitmeyi planlıyoruz. Temmuz ayında 7 aylık olacak. tatilde araba yolcuğu, otel, plaj vs nasıl olur diye düşünüyorum. Özellikle beslenmesi konusunda anne sütü dışında nelere dikkat etmek lazım sizce. Bu konuda tecrübelerinizi paylaşırsanız sevnirim.
:18:

güzelim bu soruyu 2009 annelerine sorman lazım.bizim de bir tecrübemiz yok ki

yarın annişim geliooooooo.
oleyyyyyyyyyyyy
az kalıcak ama olsun. mevlidimizi yapıcaz inşalklah haftasonu

kv gitti:64::64::64:
bizde artık annişte kalcaz iki günde bir:64::64:

denizim adına sevindim valla annem annem canım annem benim annem olayı yani
mevlüt olayıda hayırlısıyla gerçekleşir inşallah , biz onları çoktaaan hallettik..

grup hala açık canım. Olmadıysa özelden adını soyadını yaz ben seni ekleyeyim arkadaş olarak,benim profilimden bulursun
ben sana özelden adımı yolluyayım en iyisi,ilgilendiğin için teşekkürler:23:
ya nıye bole cok vermısler bızım burda cocugu olan branşcıılar 15 saat alıyolar sadece gercı burda da ogretmen cok..neyse calısırken bebısler daha cabuk buyuyolar sıkma canını surda 3 ay kaldı hazıranda da rapor alırsın semınere de bebısı gtürürsün sayılı gun cabuk gecer ben bole avutuyom kendımı:8:
keşke seminer döneminde bende götürebilsemmmm... benim okul kasaba okulu ve evime 60 km uzaklıkta...nerde bebişi götürmek...:59:
yarın annişim geliooooooo.
oleyyyyyyyyyyyy
az kalıcak ama olsun. mevlidimizi yapıcaz inşalklah haftasonu

hayırlı olsun canım... bizim mevlitte yaza kaldı galiba... babaanne bikaç aylığına il dışında,anneane hasta of yaaa,bizimle kimse ilgilenmiooo:43::43::43:

tickerı aşağı nasıl alıyoruz hayatım.benimki hep adımın yanında çıkıyor,indiremedim aşağı bir türlü

CAnım çıkan adres uzantısını profil resmi yerine değil çizelge yazan yere tıkla kenardan oraya yaz.Ondan sonra iner aşağıya.

selam kızlarrrr ne aber 2 gundur gıremıyorum ozledım vaalla.. super bır haftasonu gecırdımm .. gecırdıgım o buhranlı gunlerden sonra moralım yerıne geldı valla:64::64:

cmt gunu oglumuda alıp avm ye gıttık acık hava oglm masallah cok uslu durdu bana bakıp bakıp durdu garıbım.. cok hızlı bır sekılde acıl almamız gerekenlerı aldık ve arabaya gıttık mmızmızlanmaya baslandı acıktı cunku arabada bıberonu verdım ıctı sonra eve geldık .. babamız bızı yanlız bırakmıstı bende kızmıstım bu sefer o gelınce hadı sızı dısarı cıkaryım dedı ve bıdaha cıktık ... superdı.. pazar gunude unıv den arkadaslarım geldı evde 9 kısıydık yemek yedık fılan kafa dagıttıkkk :66::66:

bu arada oglum sakınlıge cok alısmıs anlasılan dun onlardan baya bır rahatsız oldu huysuzlandı. ama yapcak bısı yok alısması lazım :27::27: evde bende bundan sonra gurultu yapmalıyım dıe dusundum uyuyunca tv muzık fılan acıcammm...

benden haberler bu kadar uzun zaman sonra ılk kez rahatladımmm eskı gunlere dondum sankı... gercı cmt gunu oglana bısı olmusmudur usudumu vs dıe vıcdan azabı cekemdım desem yalan olurrrr..:26::26:

slm kızlar. benim kız uyanık zamanlarında kucakta gezsin istiyo. hepimizinki öyledir belki ama benimkini televizyonun karşısına oturt sesi çıkmıyo. çok zararlı bişi biliyorum ama başka türlü durmuyor. evde yanlızım ve işlenmem gerek hiçbişi yapamıyorum. sizce neyapmalıyım. sizler nasıl idare ediyosunuz?

Merhabalar sevgili aralık anneleri benimde 27 kasım doğumlu bir bebeğim var 1 aralıktı doğum ama kasımda dünyaya geldi.Biraz geçte olsa bende aranıza katılabilir miyim?

merhaba canım ben de 27 kasımda da oğlumu kucağıma aldım..aynı gün doğum yapmışız hoşgeldin..

Kızlar ya bu rotavirüsü aşısını yaptıran var mı?Ben yaptırmayı düşünüyordum ama yaptırıpta yan etkisini ağır bi şekilde yaşamış üç arkadaşın yazısını görünce kafam karıştı.3senelik yeni bir aşı ve ishale yakalandığı zaman çocuk yine ağır bi şekilde geçiriyormuş ishali engellemiyormuş bir de düşünüyorum çok elzem bi aşı olsa zaten devlet bünyesine alır zorunlu kılardı diye.Sizler ne düşünüyorsunuz?

canım ben de çok kararsız kaldım yaptırmadan önce ama nihayetinde yapırdım.evet,ishale karşı korumuyor ama ishale neden olan virüsleren rota virüsüne karşı koruyormuş.ki rotadan kaynaklanan ishal en ağır seyredeni,hatta ölüme götüreniymiş.ha devlet 140*2=280 lira olan bi aşıyı neden karşılasın ki?karar tabi ki senin.yanılmıyorsam burdaki pek çok arkadaş yaptırdı.

slm kızlar. benim kız uyanık zamanlarında kucakta gezsin istiyo. hepimizinki öyledir belki ama benimkini televizyonun karşısına oturt sesi çıkmıyo. çok zararlı bişi biliyorum ama başka türlü durmuyor. evde yanlızım ve işlenmem gerek hiçbişi yapamıyorum. sizce neyapmalıyım. sizler nasıl idare ediyosunuz?

canım benim oğlumda aynı.ilk 2 ay tv yoktu odada.baktm ben de çok sıkılıyorum,tv yi oğlumun odasına taşıdım.şimdi açık.evet zararlı ama ne yapalım?

Back
X