2010 Aralık Anneleri

carnaaaaa özlemm face te seni bekliyoruz özelden msj atıyorum doluymuş mesajım gelmiyormuş sana, grubun gizliliğini kaldırdı desire sen girince kapatcak tekrar öptükkk

face üyeliği ne zaman onaylanır gruptakilerin tecrube.leri cok faydalıydı

yüzüstü yatır bir saat kadar felan uyumasını bekle sonra yan cevir bi dene bakalımbelki işine yarar ben hep öle uyutum benim sıpayı

Son düzenleme:
Aaa! nasıl ısınıyorsun canım?
e

kapıcı sapıttı kalorifer bozulmuş yaptırmıyo salak adam...Allah yarabbim ya....ufo felan yakıom allah tan da hava ıyı gunes alıo benım ev ıdareedıoz 2 gundur bakalım...

Son düzenleme:

ısınmaya calışıoz kızlar,birazdan da gidip apartman görevlisi olan saygıdeger amcaya cok pis girişecem zaten bu arda benım kız da biberonu almıo ben yokken 50cc anca emıo ılk gunler ac beklıodu yavrum...benim kızda bi tuhaf insan ac oldugu halde tutmaz mı biberon u anlamıom

BU ARADA ŞU FATOŞ EMZİK ALAN ARKADAŞ,LÜTFEN BANA DA YOLLA..SANIRIM TUĞBASİ SENDİN BENDE İSTİOM O EMZİKTEN:84::84::84:BENİ DUUUUYYYY

face ci arkadaşlar sizi de kınıyorum bizim face imiz yok napalım yani gelemioz oralara niye hep muhabbetleri orda çeviriyorsunuz....

bugün hep isyanlardayım valla yaklaşmayıııınn

canım grup açıkken bikaç kez katılma isteği gönderdim ama kabul edilmedi,şimdide grup kapalı,yaaa... benide ekleyin yaaa...

canım grup açıkken bikaç kez katılma isteği gönderdim ama kabul edilmedi,şimdide grup kapalı,yaaa... benide ekleyin yaaa...

grup hala açık canım. Olmadıysa özelden adını soyadını yaz ben seni ekleyeyim arkadaş olarak,benim profilimden bulursun

qsu canım çakma bir face hesabı açsan,fotosuz falan. Sadece grup için olmaz mı? Öyle yapan arkadaşlar var çünkü.

Allah allah sen heyet alıyosun yeniden yapsınalr programı.
benim küçük bebeğim var de.
gerçi sen de keşke söleseydn önceden.
mesela bana da sordualr rapor almayı düşünüyomusun diye
ben evrirlerse almak istiyorum dedim
ona göre program yaptılar
Allahtan alabildim

bende de face hesabı yok.olsun,burdaki paylaşımlar ney yetmiyor ki?

orda soru cevap şeklinde çok şey paylaşılıo canım
kafamzıa takılanalrı soruyoruz biçok kişi cevaplıo
burda cevabı bulmak için bazen sayfaalrı gözden geçirmek gerekio
hem bebişlerimziin reimlerini daah rahat paylaşıyoruz
sonuçt sadece gruba ait kişiler görebilio
burda herkes
yani oranın yeri de ayrı bizim için

canım,benim okul çok büyük.120 civarı öğretmen var.ki görevlendirilmeler,geçiciler hariç.iş böyle olunca herkese az ders düşüyo,yani doğru dürüst ek ders yok.düşün,8 ingilizceci var. tabi herkesin dersi az olduğundan boş gün verilmişti millete.2.dönem başı,ne olduysa herkesten alınmış boş gün bi idareci tarafından.herkes müdüre gtmiş,şikayetçi olmuş.çok zaman önce bana sormuşlardı rapor işini ben belli değil demştim.çünkü gebeliğimin başında ben 4 ay hastanede yatttım.normal raporum bitmişti,ona rağmen çok zor heyet alabilmiştim.o haldeyken zor alınca,şimdi hiç alamam diye düşünmüşüm.kesin konuşmamıştım.neyse,müdür de hoca hanım gelince söz herkese boş gün verdiricem ,o zaman nasılsa değişicek diye söz vermiş.benm haberim yok tabi.habire arıyor arkadaşlar,ne zaman geliyosun diye.tabi işin rengi belli oldu.ben de aradım rapor alıcam dedim.tabi olmadıııı.

hatta çarşamba başlıcam ya,hafta başı gel dediler.dersler boş geçmesin miş miş mişşşş.

kötü olmuş
şimdi okula başlıcaksın yani
zor valla
herkes kendi derdine dümüş de ondan aramış yani.
neyse vardır bundada bi hayır

ben de üzülüyorum.rapor işi olmasaydı üzülmezdim de onu da ayarlayınca koydu.bugun araba çalıştım okul yolunda,okulda da kurs vardı.ders programını alayım dedim.salı 5 saat,diğer günler 4 saat,bi günüm de boş..kötü oldum valla.psikolojik olarak hiç hazır değilim.bi de eski sınıflarım alınmış,6,7 ve 8 verilmiş.ilk dönem hepsi 8 di.offffff,of!

ya nıye bole cok vermısler bızım burda cocugu olan branşcıılar 15 saat alıyolar sadece gercı burda da ogretmen cok..neyse calısırken bebısler daha cabuk buyuyolar sıkma canını surda 3 ay kaldı hazıranda da rapor alırsın semınere de bebısı gtürürsün sayılı gun cabuk gecer ben bole avutuyom kendımı

yarın annişim geliooooooo.
oleyyyyyyyyyyyy
az kalıcak ama olsun. mevlidimizi yapıcaz inşalklah haftasonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…