2010 Aralık Anneleri

ya benım kayıvalıde de sık sık gelıyor ama ben hıç bır şeye karıştırmıyorum.. dişlerimi gösterdım baştan.. ama tum arkdaşlarını benım evımde agırladı dogumdan sonra.. ben bebek durmuyor dıye odama geçtım yattım kızımla... eşimde allah tan çok tıtız.. geleden mıkrop kapacak dıye panık yapıyor. yaklaştımıyor kımseyı bebege..

baktım hazırlık yapmakla bıtmıyor. her gun pasta börek can mı dayanır. benzeytın peynırle de doyarım gerektıgınde... son kv bana mısafır gelecek hadı hazırlık yapalım bebege bakayım dedi. bende tamam dedım.. aldım kızımı kucagıma hemen aradım şiparış verdım. guzelcede kapıda ödeme yaptım. bak hazır her şey dedım.. sonra azalttı mısafır... :)))

Ay, çok güldüm
Benim kv de aynı model.
Çocuğum esniyor, aynı Yunus ( Yunus eşim olur)
Çocuk gülüyor, sıçıyor ne bileyim her bir şeyi aynı Yunus.
Ama gülmezse aynı annesi diyor
Küçük oğlum diye seviyor, sinir oluyorum.
Ben mi kıskancım kv mi abartıyor, anlamadım gitti
Ama şunu bil canım yalnız değilsinnnn

ay biraz rahatladım ara ara yazıım bari buraya

geç bile kaldım tatlım yazmaya yazmaya...patlar insan dediğin gibi.korkma canım korkma aynısı bizede oluyor.cuma gunu işden gittim eve.bakdım benim kız babasını kucağında kızıma annen geldi aşkım diyorum seviyorum falan .anaaa bakdım ki benim kız bana dedğilde babnaesine bakıpda guluyorr anam bi zoruma gıttı ki sorma..ama bende işi gırgıra alırmış gibi takıldım ordakilere yoksa bı iki laf etseler oturup ağlıcakım.ondan sonrada aldım kucağıma kimseyede vermedim..canım boyle bir suru hikayemiz olacakdır muhakka senin gibi benimde haklı korkularım oluyor ama bunlar olucak mecburen..ama sanmıyourm ki bir bebeşlerimiz bizi unutur.ben o korkuyu o akşam yasadım ama sonradanda sacmalama dedim kendi kendime .o beni kokumdan tanır...kim bakarsa baksın o benim kızım sıkıyosa emzirsinlerde gorimm...gerci mumkun olsa onuda yaparlar.

cnım sen ne zaman başladın okula?benim 9 martt.ya hiç işe gidesim yok.eşim bakıcak ama o uyumaktan başka bişey bilmez ki...11 30 da anca kalkıp işe yetişebiliyo.napcam ben ya?bi de şu sağma işi.geçen müd.yard.konuştum.15 saat ders alıcam.bi gününü boşaltayım dedi,yok dedim.5 gün olsun ama arada boşum olmasın.her gün az ders olmuş olur.arabayla gidip gelsem acaba oğlum acıkır mı 3-4 saat falan?bu arada mama mı versek?çok çok yok sütüm çünkü.öyle akmıyo.her zaman sönk ama yetiyo şimdilik.ay ne yapıcam ya?

iyi taktik bende bir sure kv de kalacam benim taktikde bu

benim eltim bu modda.hamileyim diyor iilk tekmeyi oğlumun önünde atsın da ona benzesin.doğurdum,oğlum gülüyor,aaa,aynı oğlum.kaka yapıyo,aynı.yüzü aynı,gözü anı,emmesi,gaz çıkarması,gülmesi.hatta geçen altını açtım pipisine baktı,aynı oğlumun ki gibi deedi.oğluda lise sonra.çatlak valla ya..Allah tan çok gelmiyo çünkü sabım taşmak üzere.

canım kime sordun bilmiyorum ama calışan bi anne olarak sana tavsiye verebilirim.şimdiden stok yap.kendini bu acabalarla boğma olan sutunde gitmesin...bebeğinin mama saatleri nasıl kendini ona gore ayarlayabilirsin..sıkam caını bende oyle dusunuyordum başlayınca herşey yoluna gırıyor..

sağo canım ya.buranın en güzel yanı da bu.MORAL ve yardımlaşma.görelim mevlam n'eyler,n'eylerse de güzel eyler.

benim kayınvalidede iyidir ama bana anne sütüne önem vermiyor gibi geliyor. tamam belki beni düşünüyor ama düşünce çok saçma konu şu ki geçen bana "sen git uyu sabah erken kalkcan ben gece kalkar mama yapar yediririm ona diyor" güzel güzel diyorum ki "anne ben iş yerinde kırk takla izin alıp süt sağıyorum. sen bana uyu diyorsun o zaman nerde kaldı benim anneliğim" gerçekten bunun okumakla alakası yok biraz empati yeterli olacaktır bence.

bence kv gelınleri çok sevmedıgı için sutun yaramayacagını düşünüyorlar.. bence o mantık var bunlarda.. yanı bır nevı savaş yapıyorlar.. çunku tum kv aynı şeyı söyluyor.. sutun yaramıyor dıye

benım kv de mama falan dedi benım eşim benden önce kızdı... ne gerek dıye... kv pişkın pişkın oglum ben mama parası verırım dedi,

benim kvnin öle bi şansı yok çünkü oğlum annesiyle dayısına çok çok benziyor.ilk oğlum doğdu burnu sana benziyor dedi sonra bi oğluna bakıyor bi bana ağzıda gözüde sana benziyor dedi.kendi annemde baktı eşim iyice bozuluyor kulaklarıda selçuk dedi. o gün bugündür her çocuk aa tuğba sen diyince eşim atlıyor hemen "kulaklarıda ben dimi"

kızımı gören aynı babası diyor ama geçen gun amcam ve babaannemler gördu aynı benım babama benzıyormuş:)))

mamanındaa anne sutuyle aynı olduğunu soyleyenler var onları duymuşdur muhtemelen..ben hastanedeyken emzirme hemşiresi geldi dediki anne sutu sağlıklık mama şişkinlik uzun uzun anlattı kadın sutun geliyor sakın zıyan etme diye.zaten sutten başka su bile vermeyi dusunmeyen bana cokda mantıklı geldi anlattıkları .osırda kv yokdu yanımda anlattım hemsire boyle dedi soyle dedi dıye ama cokda umrunda olmadı sanki.ama ben dahada inceden anlatınca kafasına yatar gibi oldu..bunun duygusal tarafını (anne bebek için)maddi tarafını ,zaman durumunu anlatınca mantıklı geldi onada bilmesine rağmen...

Allah iyiliğini versin emi ..:))savaş...kimine gore olabilirde..bende boyle durumlarda dırek topu kocama atıyorum bak boyle boyle bır durum var dıye.oda olay anında yanımızda olursa hemen olaya mudahele ediyor.iki taraflı idare etmeye calışıyourm

süpermiş valla. bez parasını sen ver mamayı ben hallederim deseydin

Kızlar Allah size yardımcı olsun sabır versin.Benim kv ile problemimiz yok çok şükür.Bunların hiç birinide yapmadı bana.Kendi 60 yaşında ama hep der kendide siz daha iyi bilirsiniz kızım önceden doğru düzgün birşey bilmiyorduk kv ne derse onu yapardık diye. Aynı yerdeyizdir hafta iki gün gelir hatta bazen kalır ben mutlu olurum severim kendini.Ben şanslı kısımdanım galiba değmesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…