valla ben işteyim ve oğlumun dolaptaki sağılmış anne sütünü, hergün verilmesi gereken ilacını unutan kv, 2,5 aylık bebeği eteğine oturtmaya çalışan ben görüp tepki verincede oturtmuyorum eteğimde oturmuş olmuyor bişiy olmaz diye enteresan bi cevap veren kvmi anladım ki uzaktan seviyormuşum. kayınvalidem iyidir banada çok yardımı olmuştur Allah bin kere razı olsun ama benim deli gibi sakındığım herhangi bir şeyi, doğru bilip uygulamak için çırpındığım şeyleri onun kolayına kaçıyor diye yada sırf kendi yapmamış, duymamış diye ona bırakamam. sen fikir verirsin saygı duyarım doğru gelirse uygularım şüphelenirsem araştırırım ama uygulamazsamda beni çok bilmişlerden ilan etme yani
cnm benim kv denen kisi ben sekerli tuzl;u su verme taraftari olmadigim halde iki ssatligine kv biraktim kizimi o arada vermis tuzlu suyu. ben geldim baktim su duruyor biberonda bana diyor ki gulerek icmedi suyu normal su verdim diyor :))
bende o gittikten sonra tadina baktim suyun sekerli tuzlu karisik su vermis ben salakmiyim bakamazmiyim ne verdigine:
cildirtacak bu kadin beni yaa yalan ustune yalan
gecen hafta kv biraktim kizi magazaya gittim biberonundan tut damlayi sallamasina kadar 8 yasindaki diger torunu ilgilenmis
ben geldim nasil doydu mu dedim verdim biberonunu dedi uyuttum dedi.
iki gun once esimin yegeni diyorki:yenge ben baktim damlaya babanem al kucagina salla dedi diyor yyaa bu kadin beni cildirtcak yaa yalan ustune yalan