ben 12.aya kadar okudum onları valla hatta masala okudum hergün 1ayı,bende hep ciyaklayana kadar bekliyorum canım ama gözlerini açtımı beşiğini sallamazsam geri dönemiyor uykuya ama gözlerini çok açmadıysa uyuyor,off şuandauyandı emmeden sonra
iyi geceler anneler..
konak için şampuan kullanan var mı?
kızım bır ayda sadece 200 gr almiş.. 5400 olmuş.. normal mı sızce.. dr mama başlayın dedı.. ama ben istemıyorum mama...
aradan kaynak yapayım sıze
kızım bır ayda sadece 200 gr almiş.. 5400 olmuş.. normal mı sızce.. dr mama başlayın dedı.. ama ben istemıyorum mama...
aradan kaynak yapayım sıze
Ayda en az 600 gr almasi gerekiyor ilk 3 ay diye biliyorum( off ne kotu bir cumle oldu). Hastalik falan gecirmedi bebis dimi?
benimkide bazen sallanamk istio
bazen duyuyorum hafif kalkmıyorum.
ama bugünelrde sabaha karşı uyanıyo uyutmuo beni.
çünkü benimki gündüz baya uyuyo.
ama dün çok da uyuymaıştı gece 5te uyandı
nerdeyse 9a kadar uyu uyan yaptık hep
başıma ağrıalr girdi o derece.
hadi ya uyandımı Maslacık
uamrım seni nöbette tutmaz.
ben yağ sürüp beklettim taradım banyo yatırdım daha bugün
ama az az oluo arada
yine yapıorum
bi gitse tamamen.
canım az almış hem meme verip hem mama veren arkadaşlarımızda vardı sende öle yapabilirsin birsüre birde sütünün kalitesini arttırma yoluna git bence bol bakliyatlı etli şeyler ye,protein al etsüt yumurta peynir ye sürekli gör bak güzel kilo alıcak bebeğin
masalım uyudu hemencik ,
mutluyum mutlusun mutluu
benimkide bazen sallanamk istio
bazen duyuyorum hafif kalkmıyorum.
ama bugünelrde sabaha karşı uyanıyo uyutmuo beni.
çünkü benimki gündüz baya uyuyo.
ama dün çok da uyuymaıştı gece 5te uyandı
nerdeyse 9a kadar uyu uyan yaptık hep
başıma ağrıalr girdi o derece.
hadi ya uyandımı Maslacık
uamrım seni nöbette tutmaz.
ben yağ sürüp beklettim taradım banyo yatırdım daha bugün
ama az az oluo arada
yine yapıorum
bi gitse tamamen.
1 12 aylar arası Türk kız bebekleri için kilo boy çizelgesi
En az En fazla
1 aylık bebek 2950 g 50 cm 5400 g 59 cm
2 aylık bebek 3500 g 52.5 cm 6400 g 62 cm
3 aylık bebek 4000 g 54 cm 7200 g 64.5 cm
4 aylık bebek 4500 g 56 cm 8000 g 67.5 cm
5 aylık bebek 5000 g 57.5 cm 8700 g 70 cm
6 aylık bebek 5400 g 59 cm 9250 g 72 cm
7 aylık bebek 5800 g 60.5 cm 9800 g 73 cm
8 aylık bebek 6150 g 61.5 cm 10350 g 75 cm
9 aylık bebek 6500 g 62.5 cm 10800 g 77 cm
10 aylık bebek 6750 g 63.5 cm 11200 g 78.5 cm
11 aylık bebek 7000 g 65 cm 11700 g 79.5 cm
12 aylık bebek 7200 g 66 cm 12000 g 81 cm
canım şukur hastalıgı yok.. bıraz bogazları şişmiş.. sorun degil fazla. antıbıyotk falan kullanmadık hiç. ama bu ay kılosu az çıktı.. keyıfsız ve halsızdı onun için gittik akşam dr..
iki aydır 1100 gr alıyordu.. bu ay 200 gr sadece.. eşimde toplar kendını takma kafana dıyor.. adam benden daha rahat ya
canım bende yag suruyorum. ama hiç geçmedi. kızım kaşıyor kafasını.. çok komık oluyor :))
ben bu ay çok ama çook saglıksız beslendım..(( 26::26:
evet canım ya o saat de çok kötü bi saat ya 5,hadi 2 falan neyse ya da 3de ama 5-6lar tam derin uyuduğumuz ve uykuya ihtiyacımız olduğu saatler bide hep 4lerde emmeye kalkarız çok kere başım düşmüştür emzirirken ve en korktuğum şey her gözüm kapandığında da uyumamalıyım diye düşünürken içimden ''dur sadece gözlerim kapalı uyumuyorum '' diye düşünüyorum halbuki uyumuşum bile kafamın sarsılmasıyla ayılıyorum
off masal şimdi bi uyuyo bi uyanıyo bi tam derinleşemedi yine ama çok uykusu var belli
gözler anında gidiyo ama bisüre sonra uyanıyo yine şimdilik 5dk.dır gidik gibi bakalım
konak için dr şampuan da ısrarcı oldu.. bu nöbetçı dr.. içime sınmedı fazla.. yarın çocuk klınıgıne göturecegız artık..
sagol canım.. çok teşşekur ederız...
beslenme çok önemli canım hemen farkeder gerçekten sen hiç mamaya geçme bakcanım şukur hastalıgı yok.. bıraz bogazları şişmiş.. sorun degil fazla. antıbıyotk falan kullanmadık hiç. ama bu ay kılosu az çıktı.. keyıfsız ve halsızdı onun için gittik akşam dr..
iki aydır 1100 gr alıyordu.. bu ay 200 gr sadece.. eşimde toplar kendını takma kafana dıyor.. adam benden daha rahat ya
canım bende yag suruyorum. ama hiç geçmedi. kızım kaşıyor kafasını.. çok komık oluyor :))
ben bu ay çok ama çook saglıksız beslendım..(( 26::26:
canım aynı tartıda mı tartıldınız hep. bi de tartılırken mümkün olduğunca aynı ağırlıkta kıyafet giydirmeye çalış ve bezini değiştirip git. bunlar da mutlaka bikaç yüz gr etkiler bence...
iyi bakalım Maslacık da annesi de güzelce uyusun.
ama Yağmurcuk da annesi de gzüelce uyusun:)
git bakaım canım
ama bizim doktor da öle demişti
benim dediğim şekilde yp dedi geçmezse konak şampuanı kullanırsın demişti
aam bizm çok az kaldı
ama en öemli şey sık banyo yaptırmak ve çk iyi duurlamakmış haberin olsun.
öle demişti
hiç olamdı geçmezse ilaç kullanılıo canım bildiğim kadarıyla
rica ederim
canım tartı farklıydı. ama bezı boştu.. inşallah arayı kapatırız buay.. ben bol bol nesleneyım.. bebege süt olsun ama bana kılo olmasın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?