özlemcim o değil canım 2010 ARALIK ANNELERİ yaz sadece çıkması lazım ya evet grup canım katıl gibi bişey var sanırım o dediğin grup başka, ayy en iyisi ben seni ekliyim canım ama nerden anlıcam hangisinin sen olduğunu :))
eşim yok diye kardeşi alışverişe gidiyor bana siparişlerimi verdim tabi bunların iiçinde tatlılar ve çukulatalarda var sabırsızlıkla bekliyorummmm
buarada dünden beri 2. neskafemi içtim ya çok özlemiştim ama sırf sütlü yapıyorum ve 3ü1 arada olanlardan ayy inşallah çok zararlı değildir google amcaya sorayım bi
Eliz'in resmini profil resmi yaptım.Evet canım bi el at yavv ekle beni , hallet şu işi : )
eşim yok diye kardeşi alışverişe gidiyor bana siparişlerimi verdim tabi bunların iiçinde tatlılar ve çukulatalarda var sabırsızlıkla bekliyorummmm
buarada dünden beri 2. neskafemi içtim ya çok özlemiştim ama sırf sütlü yapıyorum ve 3ü1 arada olanlardan ayy inşallah çok zararlı değildir google amcaya sorayım bi
kızlar moralim sıfır...
kızımın sürekli huzursuzluğunun sebebi sonunda anlaşıldı,kasığında fıtık oluşmuş...
dün akşam 10 gibi banyosunu yaptırdıktan sonra bezini takarken sağ kasığında hafif bi şişlik farkettim,buda nesi diye elimi dokununca çocuk resmen çıldırdı ve dışarıya kendi yumruğu büyüklüğünde bi şişlik fırladı,tabi bende aklımı kaçırdım nerdeyse... anneme babam haber verip en yakın hastaneye koştuk.koskoca büyükşehirde onlarca özel hastane var ama acillerinde ultrason yok,hastaneden enfeksiyon galiba denilip tıp fakültesine gönderildik...
orda hemen çocuk cerrahi profu muayene etti,ultrason çekildi, kadın bide beni korkutmazmı umarım yumurtalıklarını etkilememiştir diye...
ultrasonda yumurtalıkları zarar görmemiş dediler,acilen ameliyat olması lazımmış... bebeğimin muayeneler ve ultrason sırasında ağlarken sesi kısıldı,mahvoldu,tabi bende onunla....
netice itibariyle salı ameliyat oluyoruz,dualarınıza ihtiycım var,çok korkuyorum...
sabaha kadar uyuyamadım,ama kızım şimdi sakin Allahtan...
Hastanede bile kalmıycaksınız ,3-4 saatte taburcu ederiz ,çok kısa bi operasyon dedi,ama ne denirse densin olmuyor...
lütfen çevrenizde bu ameliyatı olanlar yada bu konuda bilgi sahibi olan varmı?..
sabaha kadar interneti hatmettim iyice kafam bulandı
lütfen bebeklerinize dikkat edin
yaaaaaaaaaa biliodummmm:))))canım ben derya byz dan bahsetmıstım ama sende bır ara spora baslamak fılan ıstıodun eger baslamıssan tabıkı bu sende olabılırsın .. hakkını vermek lazım demı ama ...
estamp geçmiş olsun canım ya. seni anlıyorum .duam seninle.RAbbim şifa verir inşallah.
ya kızlar ben de bişey sorucam.bugün farkettim.bebeğimin ön bıngıldağında sarı renkli deri oluşumu var.kabarık değil kii konak diyeyim.sadece sarı renk var.nedir acep?bilgisi olan var mı?
ya benımde alısverıse cıkmam lazım oglumun gıysılerı azaldı. bodylerı artık kucuk gelmeye basladı.havalarda serın bu ara .. hem kendımde bunaldım. dusundumde madem kıyafet alamıyoruz kılolar yuzunden ayakkabı alabılırz ... su an sankı alısverıs yapsam rahatlıcakmısımm gıbı gelıo yınede emın degılım :26::26:
kızlar ya sarı bıngıldak nedir diye sormuştum sizlere de cevap veren olmamıştı.demin hemşire görümcem geldi.ona gösterdim kafasındaki sarı lekeleri.meğer konakmış.yeni yeni oluşmya başlamış.zeytinyağı sürcem banyodn önce
bu arada bişey daha sorcam.bebişlerimize verem aşısı yapıldı ya hani koldan,oranın yara olması lazımmış.ama oğlumda olmadı.sizin bebişlerinizin yara oldu mu?
kızlar ya sarı bıngıldak nedir diye sormuştum sizlere de cevap veren olmamıştı.demin hemşire görümcem geldi.ona gösterdim kafasındaki sarı lekeleri.meğer konakmış.yeni yeni oluşmya başlamış.zeytinyağı sürcem banyodn önce
bu arada bişey daha sorcam.bebişlerimize verem aşısı yapıldı ya hani koldan,oranın yara olması lazımmış.ama oğlumda olmadı.sizin bebişlerinizin yara oldu mu?
Ne kadar pissin.Şimdi gelde dolaptaki -yer fıstıklı metro- çukulotayı yeme( buda yeni çıkmış çok gozel )
Sor bakim google amcaya :) Bende içmek için su koymuştum o arada oğluş kustu temizliğe daldım demliği yaktım vallaAklıma gelmişken tekrar gidim su koyuyum :)))
OO hanfendi gelceniz yani faceGelde gül cemalini görelim bir kız.Özlemişim zaten senide :)) KK yıda
canım bizimkide yara falan bişey olmadı ya hatta geçen annem dedi olursa aşı tuttu demekti eskiden şimdi yeni aşılar bölemi ki acaba dedi bilmiyorum valla dedim acaba tutmadımı şimdi bizim aşılar yani :))kızlar ya sarı bıngıldak nedir diye sormuştum sizlere de cevap veren olmamıştı.demin hemşire görümcem geldi.ona gösterdim kafasındaki sarı lekeleri.meğer konakmış.yeni yeni oluşmya başlamış.zeytinyağı sürcem banyodn önce
şimdi ekledim canım seni gerisini face ten hallederiz bizEliz'in resmini profil resmi yaptım.Evet canım bi el at yavv ekle beni , hallet şu işi : )
Sor bakim google amcaya :) Bende içmek için su koymuştum o arada oğluş kustu temizliğe daldım demliği yaktım vallaAklıma gelmişken tekrar gidim su koyuyum :)))
OO hanfendi gelceniz yani faceGelde gül cemalini görelim bir kız.Özlemişim zaten senide :)) KK yıda
Hee geliyorum, dandirikten bir hesap aldım işte: ) ne ediyorsunuz bakalım şu facebookkk da
Benimkinde deyok canim.bana mi cekmis nedir.lise sondayken bana da tekrardan verem asi yapilmisti.o zamana kadarkiler tutmamis
canım bizimkide yara falan bişey olmadı ya hatta geçen annem dedi olursa aşı tuttu demekti eskiden şimdi yeni aşılar bölemi ki acaba dedi bilmiyorum valla dedim acaba tutmadımı şimdi bizim aşılar yani :))
şimdi ekledim canım seni gerisini face ten hallederiz biz
ayyy canım çok mu kustu yavrucak,sen tekrar su koy madem bende daha bakamadım kızımı emziriyodum bakalım ne kadar zararları varmış şu neskafenin off güzel şeylerde hep zararlı ya
Sorma kusu ben battım kendi battı koltuk battıBüyük ihtimal gaz çıkarıyım derken hepsi geldi kuzumun.Keyfi yerinde bakındı uyudu.Şimdi uyandı bana bakıyor Gelde sağıyım seni diye Gelirim ben yine :)
yaşasın kötülükkk,ben yemicektim aslında sırf seni yedirmek için yazdım benden zayıfsın şuan,bunu alt üst etmem lazımNe kadar pissin.Şimdi gelde dolaptaki -yer fıstıklı metro- çukulotayı yeme( buda yeni çıkmış çok gozel )
Hee geliyorum, dandirikten bir hesap aldım işte: ) ne ediyorsunuz bakalım şu facebookkk da
ay tutmamış mı oluyor şimdi?görümcem eskiden tahlil yapılır tutmamışsa aşı tekrrlanır dedi.
offf.yin mi aşı?du ben bi dr.sorayım aylık muayenede.ona göre bakıcaz artık
ya bizimkide kustuktan sonra hemen tekrar meme aranıyor ellerini emmeye başlıyor bende tekrar v-meme veriyordum öle uyuyordu,böle süt yetmezki onlara ya aman kusmasınlar hiç ya bebişlerSorma kusu ben battım kendi battı koltuk battıBüyük ihtimal gaz çıkarıyım derken hepsi geldi kuzumun.Keyfi yerinde bakındı uyudu.Şimdi uyandı bana bakıyor Gelde sağıyım seni diye Gelirim ben yine :)
Bana da yara olmasi lazim demislerdir.ignenin yapildigi yer bile gorunmuyor kac gundur
ya bizimkide kustuktan sonra hemen tekrar meme aranıyor ellerini emmeye başlıyor bende tekrar v-meme veriyordum öle uyuyordu,böle süt yetmezki onlara ya aman kusmasınlar hiç ya bebişler
ya bizimde öle canım ilk bikaç gün sinek ısırığı gibiydi şimdi o bile yok sonradanmı oluşcak acaba,ben yaptırmam bidaha,biz aşıdan çok çektik yaww
denizim sen de galiba öğretmensin.branşın ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?