• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

kızlar moralim sıfır...:14::14:
kızımın sürekli huzursuzluğunun sebebi sonunda anlaşıldı,kasığında fıtık oluşmuş...
dün akşam 10 gibi banyosunu yaptırdıktan sonra bezini takarken sağ kasığında hafif bi şişlik farkettim,buda nesi diye elimi dokununca çocuk resmen çıldırdı ve dışarıya kendi yumruğu büyüklüğünde bi şişlik fırladı,tabi bende aklımı kaçırdım nerdeyse... anneme babam haber verip en yakın hastaneye koştuk.koskoca büyükşehirde onlarca özel hastane var ama acillerinde ultrason yok,hastaneden enfeksiyon galiba denilip tıp fakültesine gönderildik...
orda hemen çocuk cerrahi profu muayene etti,ultrason çekildi, kadın bide beni korkutmazmı umarım yumurtalıklarını etkilememiştir diye...
ultrasonda yumurtalıkları zarar görmemiş dediler,acilen ameliyat olması lazımmış... bebeğimin muayeneler ve ultrason sırasında ağlarken sesi kısıldı,mahvoldu,tabi bende onunla....
netice itibariyle salı ameliyat oluyoruz,dualarınıza ihtiycım var,çok korkuyorum...
sabaha kadar uyuyamadım,ama kızım şimdi sakin Allahtan...
Hastanede bile kalmıycaksınız ,3-4 saatte taburcu ederiz ,çok kısa bi operasyon dedi,ama ne denirse densin olmuyor...:14::14::14:
lütfen çevrenizde bu ameliyatı olanlar yada bu konuda bilgi sahibi olan varmı?..
sabaha kadar interneti hatmettim iyice kafam bulandı :25::25::25:
lütfen bebeklerinize dikkat edin:58:

canım benim cok gecmiş olsun.inş tez zamanda iyileşirsiniz..bizimde göbeğinde fıtık var dedi doktor.ama zamanla kayboldu bugun goturduk doktora cok az bişey kalmış dedi..inş sizde tez zamanda kurulursunuz..neden hemen ameliyat istedilerki buyumesini bekleselerde olmazmıydı acaba..neyseki tedavisi var canım cok sıkma canını...sonrasında bebğinin sana cok ihtiyacı olucak..

Kızlar göğüs pompası almam gerekiyor çünkü işe başlıycam ama çok pahalı bişey de olsun istemiyorum, sonuçta 3 ay kullanıcam maksimum, ek besinlere geçince ara öğünlerde zaten anne sütüne gerek kalmayacak. Piyasa araştırması yaptım da en iyisi lansinoh 'un manuel göğüs pompası gibi geldi, yorumlarında pilli pompalardan ...bile iyi olduğunu yazmışlar, aranızda bunu kullanan var mı? Ya da siz ne marka kullanıyorsunuz? Memnun musunuz? Önerilerinizi bekliyorumm..

bende gereksiz olur dusuncesiyle almamışdım..ama ilk zamanlar göğsumu alamıyor diye acil olarak manuel aldım hala onu kullanıyorum.eğer sutun iyi geliyorsa manuel yeterli oluyor.bende bi ara elektrikli almak için bakdım.ama dediğin gibi bikaç ay için gereksiz geldi..biz acil bi gece yarı aldık oda sanırım wee marka gayette iyi.bi ara valfında zorluk yasadım ama zeytinyağı surup bıraz yumusayınca kendine geldi..şimdi harika iş goruyor..

Son düzenleme:
özlemcim ayy maşallah bebeklerimize,bizi üzmücekler anlaşılan,facete seni bekliyoruz ayrıca,yorumları sölemicem kendin görürsün,hallet şu işi hadiiii

kızlar hepinize selam sizi burda gormek ne guzel yahu..
haberiniz olsun facede yazdıklarımız profilimizde okunuyor..o yuzden oraya cok yazmıyorum.gecende göğüslerimdeki sut miktarıyla ilgili yazmışdım bi bakdımki alenen ortada yazdıklarım..ondan sonra yazmıyoum. iş yerinde olduğum için yazdıklarınızada cevap veremiyorum...eski sohbetleri ozledim ..

haberiniz olsun facede yazdıklarımız profilimizde okunuyor..o yuzden oraya cok yazmıyorum.gecende göğüslerimdeki sut miktarıyla ilgili yazmışdım bi bakdımki alenen ortada yazdıklarım..ondan sonra yazmıyoum. iş yerinde olduğum için yazdıklarınızada cevap veremiyorum...eski sohbetleri ozledim ..

bende zırt pırt kontrol edıyorum eger gozukuyorsa sılıyorum . cok enterasan bazen gozukmuo bazıları gozukuo anlam veremedım zayei:26::26:

burası daha zevklı 2 gundur de kalabalıgız ...:66::66:

bende zırt pırt kontrol edıyorum eger gozukuyorsa sılıyorum . cok enterasan bazen gozukmuo bazıları gozukuo anlam veremedım zayei:26::26:

bende eşimin facesinden kontrol ediyorum ama ana sayfa değilde profil sayfasında gozukuyor.belki anasayfadada gozukuyordyr diye yazmıyorum yada yazıp profilden siliyorum

estamp canım sanırım burcunun umut kaanıda ameliyat olucakmış facede gordum yeni..hatta olmuş cuma gunu.korkma tatlım.Allah beterinden saklasın

canımte eğer konu açtıysan konunun ilk 3-5 kelimesi gözüküyor okadar onuda profile dönüp silebiliyosun başka bişey gözüküp okunmuyor,yavaş yavaş alışıyoruz işte bebkli yaşama anca kalabalıklaşırız yine

bende:86: 2sinide açık bırakıyorum takılıyorum öle iyi oluyo

canim ben kullaniyorum ve cok memnunum
fiyatida uygun kullanimida cok rahat canim
esim arastirip bunu almaya karar verdiginde
kizmistim manuel pompa acitiyo diye
ama hicte acitmiyo
kizim daha cok acitiyo walla:1:
gonul rahatligiyla alabilirsin esracim
canım çok sağol, içimi rahatlattın, denemiş birinden onay almak güzel oldu...
Tatlım ben Kraft'ın elektürüklüsünü kullanıyorum çok memnunum.Fiyatı 80 tl.
bi de ona bakıyım canım, sağol önerin için..
bende gereksiz olur dusuncesiyle almamışdım..ama ilk zamanlar göğsumu alamıyor diye acil olarak manuel aldım hala onu kullanıyorum.eğer sutun iyi geliyorsa manuel yeterli oluyor.bende bi ara elektrikli almak için bakdım.ama dediğin gibi bikaç ay için gereksiz geldi..biz acil bi gece yarı aldık oda sanırım wee marka gayette iyi.bi ara valfında zorluk yasadım ama zeytinyağı surup bıraz yumusayınca kendine geldi..şimdi harika iş goruyor..
bizde uyduruk bişey almıştık başta sırf fazla sütü boşaltmak için, kullanmıyorum onu, zaten 1-2 gün ancak kullandım, şimdi iyi bişeye ihtiyacım var :)
geçen ben de farkettim onu, üstelikte paris hakkında yaptığım yorum görünüyodu, ayyy çok utandım hemen sildim, ded,ğ,n gibi bazısı görünüyo bazısı görünmüyo, o yüzden ben de pek rahat edemiyorum orda, zaten muhabbet olmuyo, soru-cevap, burası daha güzel.

Ayyyyyyy kaynanaları çekiştirmeyi özledim :27:

Bebeişler rayına girdikçe bizde geri dönmeye başlıyorz :)) Benim oğluşta uyudu yemeğimi yaptım bakınıyom bende ana oğlul başbaşa bugün yine :1:

oh oh yine kalabalikizzzz:1:
bi taraftan emziriyorum bi tAraftan size takiliyorum sekrler:90:
kizima ilk defa tulum disinda bisiler giydirdim
cok hosuma gitti:69:

ya benımde alısverıse cıkmam lazım oglumun gıysılerı azaldı. bodylerı artık kucuk gelmeye basladı.havalarda serın bu ara .. hem kendımde bunaldım. dusundumde madem kıyafet alamıyoruz kılolar yuzunden ayakkabı alabılırz ... su an sankı alısverıs yapsam rahatlıcakmısımm gıbı gelıo yınede emın degılım :26::26:

Son düzenleme:
kızımın sürekli huzursuzluğunun sebebi sonunda anlaşıldı,kasığında fıtık oluşmuş...
dün akşam 10 gibi banyosunu yaptırdıktan sonra bezini takarken sağ kasığında hafif bi şişlik farkettim,buda nesi diye elimi dokununca çocuk resmen çıldırdı ve dışarıya kendi yumruğu büyüklüğünde bi şişlik fırladı,tabi bende aklımı kaçırdım nerdeyse... anneme babam haber verip en yakın hastaneye koştuk.koskoca büyükşehirde onlarca özel hastane var ama acillerinde ultrason yok,hastaneden enfeksiyon galiba denilip tıp fakültesine gönderildik...
orda hemen çocuk cerrahi profu muayene etti,ultrason çekildi, kadın bide beni korkutmazmı umarım yumurtalıklarını etkilememiştir diye...
ultrasonda yumurtalıkları zarar görmemiş dediler,acilen ameliyat olması lazımmış... bebeğimin muayeneler ve ultrason sırasında ağlarken sesi kısıldı,mahvoldu,tabi bende onunla....
netice itibariyle salı ameliyat oluyoruz,dualarınıza ihtiycım var,çok korkuyorum...
Hastanede bile kalmıycaksınız ,3-4 saatte taburcu ederiz ,çok kısa bi operasyon dedi,ama ne denirse densin olmuyor...:14::14::14:
lütfen çevrenizde bu ameliyatı olanlar yada bu konuda bilgi sahibi olan varmı?..

canım çok geçmiş olsun en kısa sürede bebişin iyileşir inşallah sende içini fersh tut pozitif düşün iyi olsun sonra bebişinde strese girer aman .....

canım çok geçmiş olsun inşallah hemencecik atlatır bebiş...bakma nete aklını karıstırma dıcem ama bı sey olunca bende hemen arastırmaya baslıom valla.....
Kızlar göğüs pompası almam gerekiyor çünkü işe başlıycam ama çok pahalı bişey de olsun istemiyorum, sonuçta 3 ay kullanıcam maksimum, ek besinlere geçince ara öğünlerde zaten anne sütüne gerek kalmayacak. Piyasa araştırması yaptım da en iyisi lansinoh 'un manuel göğüs pompası gibi geldi, yorumlarında pilli pompalardan ...bile iyi olduğunu yazmışlar, aranızda bunu kullanan var mı? Ya da siz ne marka kullanıyorsunuz? Memnun musunuz? Önerilerinizi bekliyorumm..
ya ben madela nın kını kullanıom elektırıklı bıraz pahalı ama 10 dkka da ısımı halledıom okulda,calısırken ınsan sters yapıo hemen bıtırıp cıkmak ıstıosun rahat edemıon evındekı gıbı olmuyor bence elektırıklı al ılerde belkı bebeıse kardes felan olur ona da kullanırsın dursun bı kosede,yınede sen bılırsın...
Kızım kolunu kaldırıyor acaip acaip eline bakıyor bu neyin nesi nerden geldi acaba :)) su anda da benim picamami inceliyor labaratuara gondercez yakında test edip damlanın annesinin picamasidir diye muhurliycez :))
aman da aman yesınler onu benım kızda boyle parmaklarını acıyor sonra ellerını bırlestırıp bakıo,bazen de sankı bı baskasının vucuduna bakıomus gıbı bakıo ellerıne,ya da beni ilk defa görüomuş gibi bakıo,hele gecenlerde kafasını kaldırıp kaldırıp tavanlaı seyretti..ben korktum gecenın bı tarısı ne goruo bu cocuk dedim:9:
Kizlar bebisleriniz kakalanmis kiyafetlerini nasil temizliyorsunuz? Benim oglanin bir bodysindeki kaka lekesi ne yaptimsa cikmiyor:84:Ne koslasi kaldi ne kaynatmasi.cikmam da cikmam diye tutturdu bu kaka,ne bicim kakaymis yahu:95:
ben kakalıları hemen muslugun altında akıtıyorum şu dalan ın detarjanıyla,sonra da küçük bi kova nın içine bastırıyorum,zaten 2 gunde 1 makine calsıtırıoz,makıneye sıkıp atıom kalmıo bı sey....

boşver açma,açsan busefer yenii şeyler doğcak onlarıda kafana takcan bari tek şeyi kafana tak daha iyi,hem yaşlı başlı insan boşver sen terbiyeni bozma,o düşünsün yaptıklarını,
bende geçen kv ye ters yaptım biraz sonra çok üzüldüm
masal hastayken çok öksürüp kusuyordu ya kızım başladı öksürmeye bende hemen kucağıma aldım
ama yüzü bana dönük
kv de baktım kalktı ayağa almaya çalışıyo kucağımdan napıyonuz siz dedim kızım öle tutma ağzıuna gelirse kusamaz dedi
tamam 1dk ben yaparım dedim hala almaya çalışıyo 1dk ya müsade edermisiniz dedim
sen çok korkuyosun korkm a bişey olmaz dedi kusup tıkanıyo ama dedim korkma korkma dedi hayret bişey ya dedim bende ama kadın gık demedi ya
sonra çok utandım 65 yaşında kadın yani,çok ayıp ettim sonra bende öle akşama telefon ettim napıyonuz demek için gönlünü almış oldum :)) yazık yani normalde yapmam işte ama korkudan kadını azarladım azıcık haksız yere,ama olsun yine olsa yine öle davranırdım heralde o panikle:9:

ayy valla haklısın canım,benim kv de de kızım uyanınca hemen damlıo yanıma bende yalnız kalmak ıstıyorum kızımla..hem benımkı genc 45 yasında felan, gayette herseyın farkında yani..eminim senin kvden de anlayısla karsılasamıstır ınsan cocugunu kımseye vermek ıstemıyor ıste...acaba ılk cocugumuz oldugu ıcın mı ne kı bebeğimi baskasının kucagında gormeye dayanamıyorum:27:hele de ole tıkansa felan bende senın gıbı olurdum heralde....

özlemcim o değil canım 2010 ARALIK ANNELERİ yaz sadece çıkması lazım ya evet grup canım katıl gibi bişey var sanırım o dediğin grup başka, ayy en iyisi ben seni ekliyim canım ama nerden anlıcam hangisinin sen olduğunu :))

Son düzenleme:
Estampcim bugun burcuyla fitik ameliyatini konustuk,onun bebisi cok rahat gecirmis.eminim sen ameliyathane kapisinda yuregin agzinda bekleyeceksin ama burcu ile bir konus istersen.hem bilgi alirsin hem ayni rahatsizligi yasamis bir annenin deneyimleri sana isik tutar.cok gecmis olsun tatlim,yuregini ferah tut nolur

Ayy bir suru alinti yaptim ama nereye gittiler bilmiyorum.kakali bodyi atacagim artik.ciktik yeni bodyler aldik.kurutmadan yikadim kizlar ama yine de cikmiyor.bence benim beceriksizligimden degil kumasin cinsinden sorun kaynaklaniyor:27:Valla bodyde mothercareden vazgecmem artik

Back
X