Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bide sadece süte şeker atmayı dene bence orada süt yapan kahve değilde şeker olabilir sırf şekerli süt içsen bile süt yapar bence,neskafe yapsa bile o kafein bebeğede geçiyor ya iyi olmaz sanırım
Bebis uyanik olur iste fena miSaka bir yana gunde 1 kahve yada 2 bardak cay keyfini de kendimize fazla gormeyelim yahu
![]()
valla bende yaptım o keyiften az önce geçen sene şubatta yapmıştım en son,ayy özlemişim yahuu
Ben de kupa dolusu cay icmeyi ozledim ama napalim bardakla koklaya koklaya istegimi gidermeye calisiyorum![]()
bebeğe kayınvalidenmi bakıo ki canım bütün kahrını o çekio?sen çalışıomusun
canım benim yaaaa ne zor işin walla
ben bi gün kv gelince bile sinir krizi geçiriorum sen napıosun kimbilir
gerçi sneye eylülde kvye taşıncaz bebeğe bakması için o zman ben naparım kimbilir![]()
kusura bakma ama gülecem heyyyy yarabbim yaaa
daral geldi beee
Allah kimseyi muhanete muhtaç etmesin diorum izninle qsu
Hem icinde tein var ama en onemlisi cay icerken canim sigara istiyor:26:
ewet aselcim calısıom ben,sabah 7.30 da cıkıom öğlen 11.45 de gelıom,sagolsun mudurum anlayıslı da izinliyim 1 saat. gec gidiyorum...o kadarcık yani...
Amin pandam Allah kimseyi kimseye muhatc etmesin,zaten bebk de uyuyo ben yokken bi bi kez biberon verio sabah öyle yani...bence elinden geldiğince kv den uzaklasmaya baksu tasınma olayını bı daha dusun bak hafta sonları felan var...benim dustugum hataya sen dusme..
sende bendensin anlaşılan,ben bi tek içiom okulda süt vermiyorum ya o ara![]()
oh beee kızlar kalabalıklasıyoruz yasasınnn..
artık calısmaya baslayanlar gıtgıde artıyorr bende ucretsız ızne ayrılmayı dusunuyorum ama kac ay ıdare edebılırı z bılmıyorum. bu arada bugun muhasebecı aradı ıznınız 12 subatta bıttı dıyor. dedım adam ne dıosun yaaaa ıcımden bugun ayın 24 u bu durumda ben 12 gundur ıse gıtmemıs oluyorum.. neyse sonra duzellttık konuyu ama yuh yanı......
senin muhasebeci de benimki gibi şaşkınmış![]()
günaydın bayanlar. uzun bi zamandan sora ilk kez giriorum. o kdar zor günler geçirdik ki.. bebeğim 15günlükken grip oldum ben. haliyle kızıma da bulaştırdım istemeden. bi kaç gün burun akıntısı falan oldu kızımda baktım sora öksürmeye nefesi hırlamaya başladı. bi gece burnu baya bi tıkandı kalktık acile götürdük. serum fizyolojiyle burnunu açıp geri gönderdiler bizi. ertesi günde bişi deişmeyince çocuk doktoruna gittik. film falan çekildi. yawrum meğer zatürre olmuş hemen yatış verdiler. 6gün küvezde 4günde serviste yattık. doktor çoğu bebek de olur ama iyiyede gidebilir kötüyede herşeye hazırlıklı olun diodu sürekli.kabus gibiydi. küvezde istediğim her zaman bebeğimi göremiodum sadece emzirme saatlernde girmeme izin veriolardı. öle zamanlar oldu ki anne sütünü de kestiler. doktorun sölediğine göre bebek emmeyi bilmiomuş. ilk doğduğu günden beri süt içerken birden süt boğazında kırılıodu öksürmeye başlıodu. her bebekde olur die üstünde durmadık çok. oysaki öle olunca süt ciğere akmış iltihap yapmış o da zatürreye sebebiyet vermiş. ilk kez böle bişi duydum. bilseydim ilk günden hemen hastaneye koşardım. 10gün sora hastaneden çıktık. 1hafta sora kontrole götürdük film çekildi tahlil yapıldı herşey ii bi sorun yok denildi ama hırlaması bi türlü gitmiodu. bi akşam eşimle otururken hiç normal nefes alamaz oldu hep hırıltı hep hırıltı.. acile gidelm bi film falan çekilsin dedm gittik hemen yatırdılar. 3gün daha kaldık hastanede. bebeğimin delik deşik olmayan hiç bi yeri kalmadı. 2aylık yawrumun 13günü hastanelerde geçti. rabbim düşmanıma bile böle bi acı yaşatmasın. kimseyi evlat acısıyla sınamasın. minik bedeni o kadar ilaç aldı ki.. şimdide hala hırıltısı var ama yavaş yavaş geçicekmiş. sürekli okyanus suyuyla burnunu temizliorum.. lütfen dua edin bizim için yawrum ii olsun artık..![]()
rezeneyı gaz ıcın ıcıodum sınemcım denıcem ...bende bugun sute basladım bakalım ne olucakkk dızlerım agrıor yaaaaa.. oda sut yapıormus ya
gaz bombasına donusmez umarım oglus