• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

Bebeğinde gaz sorunu olan arkadaşlar şöyle bir ürün buldum acep işe yarar mı?
Benim oğlumunda baya gazı var iki farklı gaz ilacı kullanmama rağmen yinede gaz sancılarımız oluyor bu ürün hoşuma gitti keşke işe yarasa ne iyi olur.

Angel Baby Oil | 41,00 TL Fiyatı Earth Mama & Angel Baby Yorumları

Bu arada Bu Earth Mama&Angel Baby markalı ürünler organikmiş.
Demin cosmeticdatabase diye bi sitede Sebamed ve Mustela ürünlerini arattırdım yüzde yüz zararsız değillermiş içeriklerinde azda olsa zararlı maddeler varmış.:31:
Bir de bu markayı arattırdım neredeyse sıfır zararsız çıktı pişik kremi, iampuanı falan var eğer bulabilirsem almayı düşünüyorum.
Ayrıca bebeklerimizin temizliğinde kullandığımız ıslak mendiller ne kadar zararsız merak ediyorum.
Hay şu Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri başlığında ''Kozmetik Ürünlerin İnsan Sağlığına Olumsuz Etkileri'' başlığını görmeseydim artık hem kendime hemde oğluma krem vs. alırken içeriklerini iyicene okuyacağım.:31:

bende bende :)) kaşlarının ordan saçlarının ön kısmına kadar okşuyorum gözler kayıyo hemen ama tabi uyku modundaysa zaten öle oyun modundaysa neresini okşarsan okşa uyumuyo :)):9:

tabi canım oyun modundaysa uyutmak ne mümkün. ahh hele ilk doğduğunda okşamadığm yeri kalmıodu sabahlara kadar.. :)

cok geçmiş olsun canım cok uzuldum rabbim acil şifalar versin.bizde de var anlattığın durum bende korktum şimdi.bizim doktor tamamen burun tıkanıklığından dedi ama emerkende tkanıyor bazı bazı acele emdiği için olduğunu dusunuyoruz..uff yaaa çok üzüldüm şimdi.tekrar gecmiş olsun tez zamanda iyileşsin inş.

saol canım.. burun tıkanıklığı hemen herkesin bebeğinde var anladığm kadaryla. kimseyi telaşa vermek istemem ama doktora götürmkete fayda var diyorum ben ne de olsa bebekler solunum yolları o kadr hassas ki en ufak bi toz bile tıkayabilir demişti doktorumuz. doktorunuz öle dediyse sorun yoktur canım. allah beternden saklasın inşallh..

tabi canım oyun modundaysa uyutmak ne mümkün. ahh hele ilk doğduğunda okşamadığm yeri kalmıodu sabahlara kadar.. :)

saol canım.. burun tıkanıklığı hemen herkesin bebeğinde var anladığm kadaryla. kimseyi telaşa vermek istemem ama doktora götürmkete fayda var diyorum ben ne de olsa bebekler solunum yolları o kadr hassas ki en ufak bi toz bile tıkayabilir demişti doktorumuz. doktorunuz öle dediyse sorun yoktur canım. allah beternden saklasın inşallh..

inş canım.ama insan ,ister istemez panik yapıyor.burnunda gorunurde bişey yok ama hırıltı var.portbeye koyduğumda ondan bile hissedebiliyorum.herzaman yok ama bilemiyourm..dediğin gibi aralık bebklerimizin coğunda var bı sıkıntı bizde bıde goz akıntısı var.şimdilik yok ama zaman zaman cok oluyor...neyse canım minik fındığını opuyorum canım tez zamanda kavusur inş sağlığına..

aynurcum hoşgeldin canım çok özlettin kendini :86: kuzucuğun içinde çok geçmiş olsunn seni çok iyi anlıyorum bizde burun tıkanıklığından çok çektik bi gece nefes alamadı yavrum kucağımda bi çırpınışı vardıki kalbim duruyodu nerdeyse hatırlayınca bile çok kötü oluyorum :43::43: ben 10 dk. bir serum damlatıp orti bebe nin aspiratörüyle çekiyodum sürekli burnunun içini serumla yıkıyodum öyle 1 damla değil her defasında 5-10 damla damlatıyodumda ancak geçti 4 günde...

oooo ne kalabaligiz bugun:3:
kizlar cok siddetli basim agriyo salidan beri bogazimda kotu
yutkunurken aciyo
agri kesici icsemmi ya:2:

aselcik büyük geçmiş olsun. inşallah herşey yoluna girer normale döner hayatınız.

arkadaşlar ben birşey sormak isityorum mesela süt olsun diye bazı şeyler yiyoruz. benim merakım bu yediklerimizin süt olma aşaması ne kadar sürüyor. yani akşamdan yediğimiz besin sizce sütümüze ne zaman verim kazandırır. ona göre bi kaç birşeyi denicem ama süre olayını bilmediğimden bi sorayım istedim.

aselcik büyük geçmiş olsun. inşallah herşey yoluna girer normale döner hayatınız.

arkadaşlar ben birşey sormak isityorum mesela süt olsun diye bazı şeyler yiyoruz. benim merakım bu yediklerimizin süt olma aşaması ne kadar sürüyor. yani akşamdan yediğimiz besin sizce sütümüze ne zaman verim kazandırır. ona göre bi kaç birşeyi denicem ama süre olayını bilmediğimden bi sorayım istedim.

hemen etki ediyor bende bir saat sonra falan canım.

.........................................

Son düzenleme:

benimde 2 saat sürüo en fazla hemen sızlıo gögüslerim,çay bende inanılmaz süt yapıyor...

günaydın bayanlar. uzun bi zamandan sora ilk kez giriorum. o kdar zor günler geçirdik ki.. bebeğim 15günlükken grip oldum ben. haliyle kızıma da bulaştırdım istemeden. bi kaç gün burun akıntısı falan oldu kızımda baktım sora öksürmeye nefesi hırlamaya başladı. bi gece burnu baya bi tıkandı kalktık acile götürdük. serum fizyolojiyle burnunu açıp geri gönderdiler bizi. ertesi günde bişi deişmeyince çocuk doktoruna gittik. film falan çekildi. yawrum meğer zatürre olmuş hemen yatış verdiler. 6gün küvezde 4günde serviste yattık. doktor çoğu bebek de olur ama iyiyede gidebilir kötüyede herşeye hazırlıklı olun diodu sürekli.kabus gibiydi. küvezde istediğim her zaman bebeğimi göremiodum sadece emzirme saatlernde girmeme izin veriolardı. öle zamanlar oldu ki anne sütünü de kestiler. doktorun sölediğine göre bebek emmeyi bilmiomuş. ilk doğduğu günden beri süt içerken birden süt boğazında kırılıodu öksürmeye başlıodu. her bebekde olur die üstünde durmadık çok. oysaki öle olunca süt ciğere akmış iltihap yapmış o da zatürreye sebebiyet vermiş. ilk kez böle bişi duydum. bilseydim ilk günden hemen hastaneye koşardım. 10gün sora hastaneden çıktık. 1hafta sora kontrole götürdük film çekildi tahlil yapıldı herşey ii bi sorun yok denildi ama hırlaması bi türlü gitmiodu. bi akşam eşimle otururken hiç normal nefes alamaz oldu hep hırıltı hep hırıltı.. acile gidelm bi film falan çekilsin dedm gittik hemen yatırdılar. 3gün daha kaldık hastanede. bebeğimin delik deşik olmayan hiç bi yeri kalmadı. 2aylık yawrumun 13günü hastanelerde geçti. rabbim düşmanıma bile böle bi acı yaşatmasın. kimseyi evlat acısıyla sınamasın. minik bedeni o kadar ilaç aldı ki.. şimdide hala hırıltısı var ama yavaş yavaş geçicekmiş. sürekli okyanus suyuyla burnunu temizliorum.. lütfen dua edin bizim için yawrum ii olsun artık.. :50:

aselcik geçmiş olsun canım ya...bebiş umarım hemen iyileşir bi daha da hasta olmaz inşallahh..:69:

ay bu kv beni öldüreceeekkkk:84::84:kızım ne yapsa aynı ben diyor,eti sertmiş bunun benim kızına sertmiş,bu hızlı yemek yiyomuş benim kızda,bu yüzüstü uyuyomuş babası ve bu da aynı uyuyorlarmış sanki benim kızı o doğurdu zaten kıskanıom herkesten..hiç benimle,benim ailemle ilgisi yok bunun cocugu sanki sadeıce bunlar var ...hayret bişi yaaa.....

Son düzenleme:
aynurcum hoşgeldin canım çok özlettin kendini :86: kuzucuğun içinde çok geçmiş olsunn seni çok iyi anlıyorum bizde burun tıkanıklığından çok çektik bi gece nefes alamadı yavrum kucağımda bi çırpınışı vardıki kalbim duruyodu nerdeyse hatırlayınca bile çok kötü oluyorum :43::43: ben 10 dk. bir serum damlatıp orti bebe nin aspiratörüyle çekiyodum sürekli burnunun içini serumla yıkıyodum öyle 1 damla değil her defasında 5-10 damla damlatıyodumda ancak geçti 4 günde...

saol bacım.. ahh o çırpınışları nasıl ii bilirim. insanın aklı yerinden çıkıo.. minicik bedenini öle gördükçe ölücem sanıodum. rabbim bi daha yaşatmaz inşallah...

oooo ne kalabaligiz bugun:3:
kizlar cok siddetli basim agriyo salidan beri bogazimda kotu
yutkunurken aciyo
agri kesici icsemmi ya:2:

canım parol içebilirsin. benim de geçen gün fena kırgınlığım vardı vücudumun her noktası ağrıodu resmen sızlamayan yerim yoktu hemen içtim parol walla akşama bişicim kalmadı. gripten korkuorum çnkü hemen bebeğimede geçer allah korusun. ama parol işe yaradı çok şükür. zaten doktor sadece parol ve minosete izin verdi..

aselcik geçmiş olsun canım ya...bebiş umarım hemen iyileşir bi daha da hasta olmaz inşallahh..:69:

amin canım inşallah hiçbrimz yaşamayız...

heee bi de bu cekiyomus benim bebeğin büün kahranı alllam sana gelıyorum ya:84::84:

ay bu kv beni öldüreceeekkkk:84::84:kızım ne yapsa aynı ben diyor,eti sertmiş bunun benim kızına sertmiş,bu hızlı yemek yiyomuş benim kızda,bu yüzüstü uyuyomuş babası ve bu da aynı uyuyorlarmış sanki benim kızı o doğurdu zaten kıskanıom herkesten..hiç benimle,benim ailemle ilgisi yok bunun cocugu sanki sadeıce bunlar var ...hayret bişi yaaa.....

canım benim yaaaa ne zor işin walla
ben bi gün kv gelince bile sinir krizi geçiriorum sen napıosun kimbilir
gerçi sneye eylülde kvye taşıncaz bebeğe bakması için o zman ben naparım kimbilir:25:

aselcik canım, bebişine ve sana çok geçmiş olsun, okurken üzüldüm, hırpalanmıştır baya kuzucuk, iyi olsun da yeter ki.

Arkadaşlar kahve süt yapar mı?
Şimdi bu da nerden çıktı diyeceksiniz 3 gündür süt içerken değişiklik olsun diye bir tatlı kaşığı nescafe ve birazda şeker katıp içiyorum ve 3 gündür sütüm biraz çoğaldı.:9:
İnternette bakındım bu konuyla ilgili bi bilgi yok birkaç gün daha deneyeceğim bakalım humana falanda içmiyorum eğer bu durum devam ederse demek ki kahve süt yapıyor.:1::1:

Bu arada bildiğim kadarıyla yediğimiz yiyecekler 1 saat sonra süte geçiyor yani bizim yediklerimizin vitamini bebeklerimize 1 saat sonra süt yoluyla ulaşıyor.:)

Son düzenleme:
Arkadaşlar kahve süt yapar mı?
Şimdi bu da nerden çıktı diyeceksiniz 3 gündür süt içerken değişiklik olsun diye bir tatlı kaşığı nescafe ve birazda şeker katıp içiyorum ve 3 gündür sütüm biraz çoğaldı.:9:
İnternette bakındım bu konuyla ilgili bi bilgi yok birkaç gün daha deneyeceğim bakalım humana falanda içmiyorum eğer bu durum devam ederse demek ki kahve süt yapıyor.:1::1:

canım kişiye göre değişiyo sanırım, bizim bi arkadaş sütüm azalınca gece bile olsa bulgur pilavı yapıp yiyorum hemen artıyo demişti, bende bulgur bişey yapmıyo. özellikle süt yapan bi yiyecek yok denediklerimden ama helva yiyince aşırı su tüketiyorum, o da süt yapıyo malum :3:

canım kişiye göre değişiyo sanırım, bizim bi arkadaş sütüm azalınca gece bile olsa bulgur pilavı yapıp yiyorum hemen artıyo demişti, bende bulgur bişey yapmıyo. özellikle süt yapan bi yiyecek yok denediklerimden ama helva yiyince aşırı su tüketiyorum, o da süt yapıyo malum :3:

Su zaten en önemli süt yapan gıda bir de süt içmek işe yarıyor.
Ayrıca havuçla dereotunu tüketmeye çalışıyorum gerçi süt çoğalmadıkça ne yersen ye asla çoğalmıyor.
Oğlumu ne yazık ki sadece sütümle besleyemiyorum yetmiyor mecbur günde iki kez mama veriyorum napalım buna şükür.:31:

Back
X