Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haymatlos sen nasılsın canım, herşey yolundadır inşallah
-tatil nedeniyle-uzun bir aradan sonra
merhaba arkadaşlar
nasılsınız
bebişler nasıl
Rabbim hepsine sağlık afiyet versin inşallah güzel güzel büyüsünler
Bu arada Mübarek Ramazan ayımız cümlemize hayırlar versin , çok şükür Hamdolsun bu günlere kavuştuk
TatlıKııızzz:) Şekerim nasılsın????? Seyrek geliyosun, denk gelemiyoruz.. Kızın hayırlı olsun:)))) Geçen Sincan da oturan kuzenler bende idi, kulaklarını çınlattım valla:)))))))
alkisalkisalkisalkisalkisalkis hoş geldin cnm sanada hayırlı ramazanlar nasıl geçti tatilin maşallah bebegi büyütmüşsünn cinsiyeti belli mii ?bunlar meleginle sanaa
sagol canim yolunda simdilik, su sicaklar da olmasa hicbir derdim olmayacak, ne oturuluyor ne yatiliyor vallahi. Eve klima sokmamak konusunda israrciydim, simdi kendime oyle kiziyorum ki.
Sende ne var ne yok, aramizda cok az gun vardi diye hatirliyorum, var mi yakinda doktor randevusu?
benide doktorum ona yönlendirdi.salı saat 13:00 de bend çok iyi olduğunu duydum.peki şuan kime gidiyosun.tüp bebeğini nerde yaptırdın.doğumu nerde düşünüyosun.ne çok soru sordum dimi.
kızlar sonunda hamişim oldu işte rabbim tedaviyi bıraktım verdi
kızlar sonunda hamişim oldu işte rabbim tedaviyi bıraktım verdi
çok sevindim guality tanemin iyi olmasına.angel sound mu aldın.ya bende panik atak varya gerçi şuan hissetmiyorum daha ama 2 hafta sonra hissetmeye başlıcam.ve senin gibi arada haret etmediğini anlarsam duramam ben.acillere koşarım valla.buda benide eşimide yıpratır.zamanında çok acile gittim çünkü kalp krizi geçiriyorum diye.bende alacktım ama bi arkadaş kullanmış mennun kalmamış duyamamış.sen duyuyomusun şimdi.yani hissetmediğin anlarda bile dinlediğinde hareketleri yada kallp atışlarını duyabiliyomusun.
işte doktorumda bunu kasdetti sanırım takip edilmeden doğrudan karar verilmemeli bazen ailede herkes de olsa bile gerek grülmeyebiliyor gibi bişey dedi inşallah gerek kalmaz kalsa bile sonuçta çözümlü bişey olması güzel bişeyCanim cok sevindim bebeginin iyi olmasina, ben de kalp beyin ve yarik dudaktan korkmustum. Allah hepimize gonlumuze gore verir insallah.
Cevaplar icin de cok tesekkur ederim, bana SGK anlasmali bir ozel hastane yollari gorunuyor demek ki 32. haftaya dogru. Akciger zari konusu da saniyorum bana soylemedigi seker endisesinden kaynaklandi doktorun. Gebelik sekeri erken dogumlarda ciddi bir etken cunku. sali veya carsamba tekrar seker yuklemesi yaptiracagim, 28. haftada tekrar gittigimde tekrar bakacak, sanirim onlara gore igneyi yapacak.
özledik seni-tatil nedeniyle-uzun bir aradan sonra
merhaba arkadaşlar
nasılsınız
bebişler nasıl
Rabbim hepsine sağlık afiyet versin inşallah güzel güzel büyüsünler
Bu arada Mübarek Ramazan ayımız cümlemize hayırlar versin , çok şükür Hamdolsun bu günlere kavuştuk
cnm erkek demek gözün aydın topiğimizde kız egemenliği var ama erkek bir bebek gelmesinede sevindik isim seçeneğiniz nedir yazalım listeyesağol canım senin de bebişin hayırlı olsun, riskli zamanları geçmişsin çok şükür
bizimki erkek olucak, sağlıklı olsun inşallah önemli olan o tabiki Rabbim kavuştursun hepimizi bebişlerimize
Oruç tutmamamı söyledi doktor, tutamıyorum ama tutamazken dahi bayıltıyor sıcaklar...
Öyle işte çok şükür şimdilik iyi, inşallah böyle gider...
hayırlısı tatlımyok canım ya.salı ayrıntılımız var onu bekliyoz.
:lepi::lepi::lepi: yaşasın süper bir haber gözün aydın cnkızlar sonunda hamişim oldu işte rabbim tedaviyi bıraktım verdi
bu sıpalar bizi paranoyak yapıcak en sonunda yaaKızlar Tanem çok iyi Maşallah... Baştan yazayım, göbişten bi şaplak yedi ve ilk şaplağı oldu bu kızımınzemuszemus
Herşey çok iyi gidiyor, suyumuz, bebeğin gelişi, plasentanın durumu, bebeğin gelişimi, eli yüzü, iç organları çok iyi.... Uyuyordu bu sefer, anası açtı çünkü... Fazla bir aksiyon olmadı:)))))))
ben de deriiiiiin bir oohhh çektim:))))
ama en güzeli bir el dopleri aldım, o geldi, bundan sonra canım istediği anda dinleyebileceğim kızımın kalp atışlarını:)))))))))))
Öptüm hepinizi
cnm panik atak varsa al bence ben memnun olmayan duymadım hiç bilgeninde dediği gibi bebeğin konumu bazen duymakta sıkıtı yaratabiliyor sen al acil durum için yanında bulunsunçok sevindim guality tanemin iyi olmasına.angel sound mu aldın.ya bende panik atak varya gerçi şuan hissetmiyorum daha ama 2 hafta sonra hissetmeye başlıcam.ve senin gibi arada haret etmediğini anlarsam duramam ben.acillere koşarım valla.buda benide eşimide yıpratır.zamanında çok acile gittim çünkü kalp krizi geçiriyorum diye.bende alacktım ama bi arkadaş kullanmış mennun kalmamış duyamamış.sen duyuyomusun şimdi.yani hissetmediğin anlarda bile dinlediğinde hareketleri yada kallp atışlarını duyabiliyomusun.
teşekküler kızlar geçermi bu aylar henüz 10 haftalık