günaydın kıslarrrr:))
meraluncum hadi bakalım görürsün umarım ultrasonda süperrr yaa....
gizemliii bak sen böyle ikiz falan dedikçe ben bi panik oluorumm arkadaşım değerlerimiz aynı die:):):)
pellycim müdürün varmış bugün kolay gelsin canım:):)
patlycikk sana iii geceler tatlı rüyalarrrrrr:):)
haymatloss ellerine bilgine sağlık arkadaşım çok açıklayıcı olmuş gerçekten çok da aydınlatıcı teşekkürler:):)
hepiminize şahane günlerrrrr
merhaba kızlar
ben de kan verdim yüksek çıkarsa ultrasona giricem öğleden sonra
inşallah görebiliriz bi şeyler
haymatlos canım harika anlatmışsın teşekkür ederim canım
ben de öyle kukuman kuşu gibi dolanıyorum evde
meraktan deli oluyorum vakit geçmiyooooo
evet cnaım hepimize şahane günler olsun inşallahgünaydın kıslarrrr:))
gizemliii bak sen böyle ikiz falan dedikçe ben bi panik oluorumm arkadaşım değerlerimiz aynı die:):):)
haymatloss ellerine bilgine sağlık arkadaşım çok açıklayıcı olmuş gerçekten çok da aydınlatıcı teşekkürler:):)
ayyy canım benim başın sağolsun sen merak etme babacığına malum oluyordur meleğin doğupta büyüyünce götürürsün dedeciğine...kaymaklım ne güzel baban haberini almış inşallah görmesi de nasip olur
benim babacım göremedi malesef geçen sene rahmetli oldu
ama kardeşimin minik kızını gördü torunu tattı yine
ama olsun inşallah o bizi görüyordur, yanına gidip müjdelemek isterim inşallah
Gizemli günaydın listeyi gördüm daha yeni
çok güzel olmuş walla...
benim transfer tarihim eksik bir ara yenilersen transfer tarihim 29 mart...
ellerine sağlık
ben bu aralar çok giremiyorum biliyorsun uçuş hostesiydim ama doğuma kadar başka bir bölümde yerde çalışıyorum o yüzden bu işe yeni yeni alışıyorum bilgisayarda çok işim oluyor siteye fazla giremiyorum arada bir yazılanları okuyorum...akşamda ancak eve gidip yemek ye kocişle ilgilen derken bayılıyorum erkenden...düzensiz bir çalışma hayatına alıştığım için bu hergün düzenli bir hayata ayak uydurmaya çalışıyor bünyem ...ama hayatımda hiç olmadığım kadar huzurlu ve mutluyum...birşeye sinirlensem hemen meleklerimin üstüne elimi koyup onların varlığını bilip bir anda sinirim geçiyor...........
günaydın kıslarrrr:))
kızlar size hamilelik açıklama planımı yazmışmıydım
gizemliii benim güncel notumu düzeltebilir misinn 21 nisan ilk usg:)
kızlaaaarrr günaydııınnn... nete anca girebildim geldiğimden beri çok yoğunum tam açıyorum iş çıkyo kapatıyorum napcaz idare edicez artık ama dünden bu yana olanları takip etmeye çalışıyorum bütün gün bilgisayar başında olduğumdan akşamları bilgisayar görmek istemiyorum:))))bu arada şimdi ben salı günü gidince kalp atışını duycammı oluyo acaba :)))
canım bi gün gün değerlerini tekrar yazsana karşılaştıralım.....
canım kaç haftalık olmuş oluyo yani
cnm ben hep teld öğrendim sonuçlarımı elimde çıktıları yok hatırladığım kadarıyla yazıorum o stress ve heyecandan aklımda yaklaşık olarak kaldı sonuçlarım..
7.gün 44,95 yada 46,95
10.gün 197 sanırım
12.gün bundan eminim çnkü çıktısı elimde 514
canım 6.hafta içine girdim eğer netteki hesaplar doğruysa :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?