kızlar merhaba gizemli quality özlem80 ve diğer arkadaşlar
geçen sene nisan ayında qualitiy ile aynı gün sonucumu almıştım quality nin sonucu pozitifti benimki negatifi hep hayırlı zamanda gelsin bebeğim diye dua ediyordum demekki hayırlısı buymuş
ben de doğum yaptım canım kızım kollarımda
Kızımı uyuttum uyumuşken doğum hikayemi yazayım dedim
Ben beşbuçuk yıılık evliyim dörtbuçuk yıldan beri çocuk sahibi olmak istiyoduk
Geçen sene 23 nisan da ilk tüp bebek denememim sonucunu almıştım negatifti o gün resmen yıkılmıştım moralim 0 dı yolda anneme giderken çocukları balonlarla bayraklarla görünce daha da kötü olmuştum allahım sen bilirsin sen sabır ver diye dua ettim hep doktorum 3 ay sonra yeniden deneyelim demişti ve temmuz ayında tekrar 2. denemeyi yaptık ve ramazan ayının ilk günüydü ve oruçluydum kan sonucumu beklerken heyecandan ağlıyordum gözümde sekreterin üzerindeydi ekranına düşecekti sonucum ama bana bakıp bakıp gülüyodu biraz rahatlamıştım sanki ama o sonucu duymalıydım hemşirenin bugünden sonra oruç tutma demesiyle dünyalar sanki benim oldu ve doktorum tebrik ederim hamilesiniz deyince ne yapacağımı şaşırdım eşim bile doktora şimdi ben anlamadım eşim hamile mi diye sormuştu bizde gülmüştük hamileleiğim zor geçti bulantı kusma reflü kanama yani evde hep yatmak zorunda kaldım işimi bıraktım sonuçta kızımı kollarıma alınca hepsini unuttum .doğuma gireceğim günün gecesinde belki 1 saat uyumuşumdur sabah heyecanla hastaneye gittik yatışım yapıldı nst ye bağlandım ama hep ağlamak istiyordum kendimi zor tutuyordum hemşireler gelip evet artık gidiyoruz deyince bir de asansörün kapısında beklerken annemler gelince kendimi artık bıraktım onlara çok belli etmemeye çalışıyordum ama gözyaşlarım gidiyordu işte eşim de ameliyathaneye kadar geldi ağlayarak ona da el sallayarak doğuma girdim doktorum geldi nasılsın diyor ben ağlamaktan konuşamıyorum o ana kadar başımdan geçenler aklıma geldi kendimi tutamadım doktorumda ama ağlama çok güzel bir şey dedi.kızım 8 nisan 9:53 te genel anestezi sezeryanla dünyaya geldi eşim annem kardeşim abim teyzem kuzenim kayınvalidem hepsi yanımdaydı uyandığımda kızımı verdiler ve emme refleksi ile yanağımı emdi bende yanağından öptüğümü hatırlıyorum tabi narkozun etkisi var o yüzden . çok güzel bir duyguydu yani kızlar dünyaya bedel gerçekten allah isteyen herkese nasip etsin işte bizim doğum hikayemiz böyle
bu arada kızım bugün 1 aylık oldu
bu güzel günde tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü tebrik ederim :)