slm kızlar çağan yine hastalandı dün acile götürdük antibiotik asist ve parol verdi boynundaki isilik içinde bi krem verdi boynunu hiçbirşey geçirmemişti bu krem ii geldi iyi üşütmüş oglum öksürürrğü giderek artmıştı ve kusuyordu sürekli hergün buhar yapacaz evde öküsürüğü geçene kadar ialaçlarını içirdim buhar makinasınıda taktım uyuyo şimdi .benimde sol elim serçe parmagım ve yüzük parmagımda. özellikle 2 haftadır uyuşma ve karıncalaşma vardı 2-3 gündürde elimle bi sürahiyi bile kaldıramıyodum güç kaybıda başlamıştı bende dr gittim sinir sıkışması ve boyun düzleşmesi olmuş birsürü ilaç yazdı ve fizik tedaviye gitmemi söledi anlayacagınız bu ara yine hastalıklarla ugraşıyoruz hakkımızda hayırlısı kendinize ii bakın kızlar a.s.
ay ne mutlu bana hosgellmıssın topigımıze adın meltem mı yoksa banamı söledınselam kızlar benimde 6 aylık birr oğlum var ankara annesiyim bende sincandayım meltem.
çok geçmış olsun belınaycım sanada çaganada benım kızda 3 gundur isal yeşil kaka yapıyo ayva yapragı kaynattım hem kendıme hem ona ilaçlara bıraz karsıyımdır benslm kızlar çağan yine hastalandı dün acile götürdük antibiotik asist ve parol verdi boynundaki isilik içinde bi krem verdi boynunu hiçbirşey geçirmemişti bu krem ii geldi iyi üşütmüş oglum öksürürrğü giderek artmıştı ve kusuyordu sürekli hergün buhar yapacaz evde öküsürüğü geçene kadar ialaçlarını içirdim buhar makinasınıda taktım uyuyo şimdi .benimde sol elim serçe parmagım ve yüzük parmagımda özellikle 2 haftadır uyuşma ve karıncalaşma vardı 2-3 gündürde elimle bi sürahiyi bile kaldıramıyodum güç kaybıda başlamıştı bende dr gittim sinir sıkışması ve boyun düzleşmesi olmuş birsürü ilaç yazdı ve fizik tedaviye gitmemi söledi anlayacagınız bu ara yine hastalıklarla ugraşıyoruz hakkımızda hayırlısı kendinize ii bakın kızlar a.s.
bennu nısa koyacaktım son dakka degıstırdık adlarıyla saglıklı mutlu yasasınlarhoşbulduk canım.Kızımın adı Nisa Nur:) Benim kız da hareketlendi iyice:)
Çok geçmiş olsun.İnşallah en yakın zamanda iyileşirsin:teselli:
selam kızlar benimde 6 aylık birr oğlum var ankara annesiyim bende sincandayım meltem.
ay ne mutlu bana hosgellmıssın topigımıze adın meltem mı yoksa banamı söledın
ben laledeyım ama sıncan merkeze yakın tarafı oglusunun adı ne
çok geçmış olsun belınaycım sanada çaganada benım kızda 3 gundur isal yeşil kaka yapıyo ayva yapragı kaynattım hem kendıme hem ona ilaçlara bıraz karsıyımdır ben
bennu nısa koyacaktım son dakka degıstırdık adlarıyla saglıklı mutlu yasasınlar
bennu fatma oldua.s.a.s.a.s. bu çıçekler guzel ankara annelerıne
gunaydın kızlar ne buyuk mutluluk sızlerı görmek
günaydın canımm insanın gözleri arıyo artık degilmi okadar alışmışızki birbirimize kızına geçmiş olsun canım aman ishalde pek zor inş zayıflamaz ayva yapragı iyimi geliyo ishale aklımda bulunsun bennu fatma çok güzel isim allah adlarıyla yaşatsına.s.
aramıza yeni katılan arkadaslara hoşgeldin diyorum....hepinizin bebeklerini kocaman öpüyorum.....belinaycım cok geçmiş olsun....öp ogluşunu benim yerime....meltemcim bi kaç gündür misafir agırlıyorum ugrayamıyorum kk'ya...göz aydınına geliyor insanlar....eşiminde bankadan arkadasları gelmek istemiş dünde onları yemekli agırladık baya yoruldum...şimdi bebişleri banyo yaptırdık uyuttukta biraz nefes aldım....senin kızına üzüldüm canım dikkat etmek lazım bu aralar havada ısınmadı bilmiyorum nolcak....
ayy çok tatlı maşallah allahım nazarlardan saklasın ya ben resim yüklemeyi beceremiyorum nasıl yapıyorsunuz anlatsana
Kızlar selam Ankara yazısını okuyunca hemen atladım ama ben henüz adayım Allah izin verirse bir hafta ongüne bebeğimi kucağıma alıcam.:Saruboceq:
Bende çayyolunda oturuyorum..
ay ne mutlu bana hosgellmıssın topigımıze adın meltem mı yoksa banamı söledın
ben laledeyım ama sıncan merkeze yakın tarafı oglusunun adı ne
:nazar
adım meltem deil sana solemiştim
sincandasın
diye oğlusumun adı eymen bende elvankente yakın tarafındayım buraları cokseviyorum burada doğdum buyudum ama ayrılucam 2 seneliğine esimin tayini cıktı
karsa
gidiyoruz hayırlısı bakalım. :2:
selam bebegimin adı eymen ben anaokulu öğretmeniyim ama su anda calışmıyorum.. su anada ankaradayımhoşgeldin canım yakınmışız negüzel bebişinin adı ne biraz kendinden bahsedermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?