2010 Ankara anneleri

Çok geçmiş olsun.İnşallah en yakın zamanda iyileşirsin:teselli:

selam kızlar benimde 6 aylık birr oğlum var ankara annesiyim bende sincandayım meltem.
ay ne mutlu bana hosgellmıssın topigımıze adın meltem mı yoksa banamı söledın
ben laledeyım ama sıncan merkeze yakın tarafı oglusunun adı ne

çok geçmış olsun belınaycım sanada çaganada benım kızda 3 gundur isal yeşil kaka yapıyo ayva yapragı kaynattım hem kendıme hem ona ilaçlara bıraz karsıyımdır ben
hoşbulduk canım.Kızımın adı Nisa Nur:) Benim kız da hareketlendi iyice:)
bennu nısa koyacaktım son dakka degıstırdık adlarıyla saglıklı mutlu yasasınlar
bennu fatma oldua.s.a.s.a.s. bu çıçekler guzel ankara annelerıne

gunaydın kızlar ne buyuk mutluluk sızlerı görmek

günaydın canımm insanın gözleri arıyo artık degilmi okadar alışmışızki birbirimize kızına geçmiş olsun canım aman ishalde pek zor inş zayıflamaz ayva yapragı iyimi geliyo ishale aklımda bulunsun bennu fatma çok güzel isim allah adlarıyla yaşatsına.s.

yok soguk algınlıgına bırebır ıhlamurla kaynatılabılıyo yalnızda tadı çok guzel ben yazdan toplarım kısın soguk algınlıgın oldugunda yada olmadan çocuklara içirmen için güzel tarıflerım var tadıda çocuklara güzel gelır alıstırmak lazım ben aleynayı da alıstırdım önce bıtkısel tedavı
bıraz önce babasının kucagında yaptı sırtına kadar 5 dakkada yıkadım uyuttum yesıl degıldı rengı normale dönmus
bennu zümrüdü anka kuşu demek zümrüdü anka kuşu bereketın sımgesıymıs
yaprak dökümünün fıkretının gerçek adı ordan duymustum
olmaz ya bıgün kızım olursa dıyodum kurban oldugum banada nasıp ettı ellerın kızına bakardım yengemın bırının 3 bırının 2 kızı var
kötü kötü kadınlar kız doguruyoda bı ben beceremedım derdım
apt kadının bırı benım kızım olmaz dedıgımde ben erkek doguruurm dıye böbürlenıyorum sanmıs bıde kız dogurmam dıyodun dıyo
rabbıme şükurler olsun
:ecrin_bebek:
özlllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem sen nerdesın herkesı tek tekmı çagırcaz

aramıza yeni katılan arkadaslara hoşgeldin diyorum....hepinizin bebeklerini kocaman öpüyorum.....belinaycım cok geçmiş olsun....öp ogluşunu benim yerime....meltemcim bi kaç gündür misafir agırlıyorum ugrayamıyorum kk'ya...göz aydınına geliyor insanlar....eşiminde bankadan arkadasları gelmek istemiş dünde onları yemekli agırladık baya yoruldum...şimdi bebişleri banyo yaptırdık uyuttukta biraz nefes aldım....senin kızına üzüldüm canım dikkat etmek lazım bu aralar havada ısınmadı bilmiyorum nolcak....

cok şirinmiş maşallah kızın...bende koyuyum diyorum ama aile büyükleri biraz büyüsün nazar falan deger diye tutturuyolar eve gelen misafirlerde hiç üçüz görmedik üçünü yanyana koyup fotograf cekelim diyolar annem onada izin vermiyor...klava:

tşkr ederim canım sende öp bebişlerini ohh misgibidirler şimdi evt zaten bu havalar yüzünden çocuklar hep hasta dikkat etmek lazım

Kızlar selam Ankara yazısını okuyunca hemen atladım ama ben henüz adayım Allah izin verirse bir hafta ongüne bebeğimi kucağıma alıcam.:Saruboceq:
Bende çayyolunda oturuyorum..

kızlar arkadasın oglu olmus 19 hazıranda bıde sarılık olmus gıremıyomus o yüzden
gule gule buyutsun darısı dıger hamılelere ve çougu olmayanlara
a.s.a.s.

sevılaycım sayfanın sonunda evap yaz varya oraya gır ataç resmını tıkla orda lınk ekle yazıyo önceden bılgısayarda olan resımlerı eklıyon yukle yazan yeden bende bılmıyorum deneye deneye ögrendım

hoşgeldin canım yakınmışız negüzel bebişinin adı ne biraz kendinden bahsedermisin
selam bebegimin adı eymen ben anaokulu öğretmeniyim ama su anda calışmıyorum.. su anada ankaradayım
fakat tayin nedeniyle 2 yıl karsta olacagım sincanımdan uzak :2: lmaz: ama dönecegim bitecek bu gunler..

arkadaslar bu aralar ishal vakası ile karsı karsıyayız. dikkat edelim. ben bugun serum tedavisi gördüm. şimdide bebeğim
ishal oldu. doktorum suların mikroplu olduğunu söyledi tahlillerde onu gösterdi. aman ha dikkat edin özelliklede bebişlere bol sıvı alınması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…