hayırlı olsun karnenizz benim oğlumda aldı sincanı özleyecegim hiç aklıma gelmezdi benim oturdugum yere göre orası parismiş.yemek olayına gelince melemen yapacam eşim dün gece çalıştıgı için eve gelmedi 10 senelik evliliğimde ilk defa yanlız kaldım oyüzdende hava aydınlanana kadar uyumadım korkudan saat 5 de yattım 1.5 saat sonra olan uyandı anlıyacagınız bugün sarhoş gibiyim baş agrım felaketttt
nıyekı parıs mış anlatsana benım yerımde olsan napardın 7 yıl apt bodrum katında 3 kat asagıda tekyasadım ben yemek hala yapmadım napcam herkes ayrı yemek sevıyo bızım evde
-tatlicadiarzu-[/QUOTE
şöle anlatayım canım evlenmeden önce demette oturuyodum orası kızılay gibi geliyodu bana herşeyy ayanın dibinde sincana gelincede 10 sene önce ne yolu vardı ne marketi bi bakkalı bile yoktu oturdugum yerde özellikle sonra gelişmeye başladı ve tam ben oraya alışmışken sincanı sevmişken buraya taşındım burada öle daha gelişmemiş etimesgutun en tepesinde oturuyoruzz yeni yeni marketler açılıyo burayada buranında canlanması için bi 5 sene var diyolar anlıyacagın sincan cıvıl cıvıl çok gelişti ee bide çevre hep orda burda kimse yokk neyseki bitane komşum oldu onla çok iyi anlaşıyoruzz inş böle devam eder
nıyekı parıs mış anlatsana benım yerımde olsan napardın 7 yıl apt bodrum katında 3 kat asagıda tekyasadım ben yemek hala yapmadım napcam herkes ayrı yemek sevıyo bızım evde
-tatlicadiarzu-[/QUOTE
şöle anlatayım canım evlenmeden önce demette oturuyodum orası kızılay gibi geliyodu bana herşeyy ayanın dibinde sincana gelincede 10 sene önce ne yolu vardı ne marketi bi bakkalı bile yoktu oturdugum yerde özellikle sonra gelişmeye başladı ve tam ben oraya alışmışken sincanı sevmişken buraya taşındım burada öle daha gelişmemiş etimesgutun en tepesinde oturuyoruzz yeni yeni marketler açılıyo burayada buranında canlanması için bi 5 sene var diyolar anlıyacagın sincan cıvıl cıvıl çok gelişti ee bide çevre hep orda burda kimse yokk neyseki bitane komşum oldu onla çok iyi anlaşıyoruzz inş böle devam eder
ay aynı benım gıbısın bende severım öyle yerlerı etımesgutun neresındesın annemde senın gıbı çıldırıyo tam emnıyet mudurlugunun yanında evı kafayı yıyo çarsı yok oyok bu yok dıye
senağlama
ay aynı benım gıbısın bende severım öyle yerlerı etımesgutun neresındesın annemde senın gıbı çıldırıyo tam emnıyet mudurlugunun yanında evı kafayı yıyo çarsı yok oyok bu yok dıye
senağlama
ayy annen yine yakın biraz daha çarşıya filan ben tam etimesgutun tepesindeyimyani karakolun en tepesini düşün önceden bi köymüş oturdugum yer ya allahtan merkezdeki bütün marketlerin servisi geçiyo evin önünden neyse fazla şikayet etmeyim sonuçta kendi evim oldu en azından çokk şükür kiracılıktan kurtulduk allahım olmayanlarada versin
ayy annen yine yakın biraz daha çarşıya filan ben tam etimesgutun tepesindeyimyani karakolun en tepesini düşün önceden bi köymüş oturdugum yer ya allahtan merkezdeki bütün marketlerin servisi geçiyo evin önünden neyse fazla şikayet etmeyim sonuçta kendi evim oldu en azından çokk şükür kiracılıktan kurtulduk allahım olmayanlarada versin
rabbım gule gule oturmayı nasıp etsın bızlerede hayırlısıyla versın tum olmayanlara insallah
amın amın amın
buyrunnnnnnnnn
slm kızlar bende 2009 eylül annesiyim sizden eskiyim biraz ama ankara lafını duyunca atladım hemen ben de kırkonaklarda oturuorum.
slm kızlar bende 2009 eylül annesiyim sizden eskiyim biraz ama ankara lafını duyunca atladım hemen ben de kırkonaklarda oturuorum.
hoşgeldin canım...maşallah senin bebişin kocaman olmuşşş...bizde bi o günlere getirebilsek....
slm kızlarr nasılsınız çağan hastaydı onunla ugraşıyordum akşam doktora götürdük zaten huysuz bi bebekti iyica huysuzlandı agır grip geçiriyomuş bir sürü ilaç burun spreyi ve 5 gün boyunca sabah öğlen akşam hastanede ilaçlı buhar verilecek anlıyacagınız ice hıuysuzlandı eşimlede aramız limoni kısacası mutsuzum yorgunum biraz huzur istiyorum işte böle kızlar sizler ve bebişlerinizde iyidir umarımm hoşçakalın a.s.
slm kızlarr nasılsınız çağan hastaydı onunla ugraşıyordum akşam doktora götürdük zaten huysuz bi bebekti iyica huysuzlandı agır grip geçiriyomuş bir sürü ilaç burun spreyi ve 5 gün boyunca sabah öğlen akşam hastanede ilaçlı buhar verilecek anlıyacagınız ice hıuysuzlandı eşimlede aramız limoni kısacası mutsuzum yorgunum biraz huzur istiyorum işte böle kızlar sizler ve bebişlerinizde iyidir umarımm hoşçakalın a.s.
geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir.
bayadır nette çok vakit geçiremiyorum çünkü ders çalışıyordum kpss
canım üzüldüm ya geçmıs olsun çocuk hasta dıyemı lımonlusunuz geçmış olsun umarım tez zamanda ıylesırslm kızlarr nasılsınız çağan hastaydı onunla ugraşıyordum akşam doktora götürdük zaten huysuz bi bebekti iyica huysuzlandı agır grip geçiriyomuş bir sürü ilaç burun spreyi ve 5 gün boyunca sabah öğlen akşam hastanede ilaçlı buhar verilecek anlıyacagınız ice hıuysuzlandı eşimlede aramız limoni kısacası mutsuzum yorgunum biraz huzur istiyorum işte böle kızlar sizler ve bebişlerinizde iyidir umarımm hoşçakalın a.s.
allah kolaylık versıngeçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir.
bayadır nette çok vakit geçiremiyorum çünkü ders çalışıyordum kpss
aslıcım nasılsın?bebiş nasıl...ayyy ders deme ya bende tekrar okula dönücem tabi planlarım tutarsa...
canım üzüldüm ya geçmıs olsun çocuk hasta dıyemı lımonlusunuz geçmış olsun umarım tez zamanda ıylesır
allah kolaylık versın
ne okulu otur evde bebek büyüt karıyerle 3 çocuk bır arada olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?