2010 Ankara anneleri

nıyekı parıs mış anlatsana benım yerımde olsan napardın 7 yıl apt bodrum katında 3 kat asagıda tekyasadım ben yemek hala yapmadım napcam herkes ayrı yemek sevıyo bızım evde
-tatlicadiarzu-

slm kızlar bende 2009 eylül annesiyim sizden eskiyim biraz ama ankara lafını duyunca atladım hemen ben de kırkonaklarda oturuorum.

slm kızlar bende 2009 eylül annesiyim sizden eskiyim biraz ama ankara lafını duyunca atladım hemen ben de kırkonaklarda oturuorum.

aramıza hos geldın

hoşgeldin canım...maşallah senin bebişin kocaman olmuşşş...bizde bi o günlere getirebilsek....

gelırsın gelırsın saglıklı olsunlarda ınsallh
belınaycım nerdesın

gunaydın kızlar hatta ankaranın guzel annelerı nerelerdesınız sizde dizidekıler gıbı sezon finalimi yaptınız
kaç gunlerdır yoksunuz ortalarda bende bıraz yatayım barı yapcak bısıy yok uyuyabılırsem ne ala bakalım gun içinde bulabılcemmı sizi
görüsürük

slm kızlarr nasılsınız çağan hastaydı onunla ugraşıyordum akşam doktora götürdük zaten huysuz bi bebekti iyica huysuzlandı agır grip geçiriyomuş bir sürü ilaç burun spreyi ve 5 gün boyunca sabah öğlen akşam hastanede ilaçlı buhar verilecek anlıyacagınız ice hıuysuzlandı eşimlede aramız limoni kısacası mutsuzum yorgunum biraz huzur istiyorum işte böle kızlar sizler ve bebişlerinizde iyidir umarımm hoşçakalın a.s.

geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir.
bayadır nette çok vakit geçiremiyorum çünkü ders çalışıyordum kpss

gecmiş olsun canım...bu tip şeyler üstüste gelir hep zaten...sakin olur düzelir herşey....

canım üzüldüm ya geçmıs olsun çocuk hasta dıyemı lımonlusunuz geçmış olsun umarım tez zamanda ıylesır
geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir.
bayadır nette çok vakit geçiremiyorum çünkü ders çalışıyordum kpss
allah kolaylık versın
aslıcım nasılsın?bebiş nasıl...ayyy ders deme ya bende tekrar okula dönücem tabi planlarım tutarsa...

ne okulu otur evde bebek büyüt karıyerle 3 çocuk bır arada olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…