Gelin arabasından bir inişim var,eteği öle bir kaldırmışım ki
Ayıptır söylemesi,resmen bacak şov yapmışım
Emel şimdi baktım da,nasıl ağlamışım salondan çıkarken,içim parçalandı kendimi o halde görünceBirde beni sevmeyen amcam da ağlamış ne hikmetse :44:
Sevilayyyy,Meltem le konuştum sabah beni Maya nın ordan alsın diyor
Maya Tıp merkezinin ordanmı? O merkezdeydi değilmi? Hep geçiyorum önünden ama sonra gözümün önüne gelmiyor hatırlamaya çalışınca...Sevilay yusuf biliyor değilmi maya tıp merkezini ?
canım benim meltemi yanlış anladın zannedersem o biraz öle konuşur ama inan içinde kalbinde kötülük yoktur boş yere birbirinizin kalbini kırmayın allahın izniyle inş yarın çok güzel bir gün geçiririz ayrıca zeynebide getir bende ortancı oğlanıda getirecem beraber oynarlar canım hadi bakalım takma kafana sen bunlarıüff meltem saçma sapan laf sokmalar yok o gelmezse ben gelmem gibi laflarda noluyor canım çocukmusun sen? burda ben başkasıyla muhattap oluyorum sen neden her lafa müdahele ediyorsun senin rahatsız olmadığın birşeye ben rahatsız olabilirim noluyor alttan alta laf sokmalar falan? ayşegül birşey diyor yok tavrını koyuyorsun ben birşey diyorum bana alttan laf sokmalar falan noluyor ya sen bu topiğin muhtarımı ilan ettin kendinide haberimiz yok???
hiç hoşlanmam böyle laf sokmalardan eğer buluşmadada böyle yapçaksan cidden herkese laf sokmalar falan gelme yani tartışma çıkmasın çünkü bende kaldıramam böyle şeyleri hiç hoş olmaz...
emelcim ben başından beri geliyorum zaten zeynebi getirmek konusunda kararsızım sadece ama çocuklar kaynaşsın istiyorum getirmek istiyorum ama kararsızım...
hastalık konusundada asla kimseyi kırmak değil amacım arkadaşlar yani zeynep bir kere hasta oldu bugüne kadar ve bir kez antibiyotik kullandı 2 yaşına geldi. o hastalık geçirdiği zamanı unutamam kilo verimleri falan baya kötü geçmişti. o yüzden tedirgin oluyorum sadece bana geçsin hiç problem değil atlatırım bir şekilde ama zeynebe geçmesi demek oğuzhana geçmesi demek...umarım doğru anlaşılmışımdır asla kişisel değil yani olay ama emelin dediği gibi yorumların hepsini okudum sonradan baya atlatılmış hastalıklar allahın izniyle bir sorun olmaz hiçbirimizin bebişlerine...
ayşegülcüm zeynep evde hep sıkılıyor getirmeyi düşünüyorum ama kesin değil, yalnız kalmaz seninkide oynarlar:)))
Ayşenur bilgisayarı kapattı yine.Dün markette kızıma 'naber yakışıklı ' dediler... Eşimde bende dönüp baktık bayana.Durumu anlatınca kendide güldü
canım sakın kişisel alma ben genel olarak söyledim kırdıysam hakkını helal et ama yukrıdaki yazımdada kendimi ifade ettim umarım anlamışsındır beni...
Yok canım Merkezde değil,Merkez de ki Bilgi Tıp Merkezi
çok güldüm ya:)) bizde bi kere eltimle çıkmıştık biyere onun kızı var benimkiyle aralarında 6 ay falan var.biri kıza abisimi demişti.ne gülmüşük...benim ki küçükken hem kıza benziyordu hemde biraz ufaktı.oda tam aksi şişman ve erkek gibiydi.
Sevilay buldunmu düğün cd sini?Düğün cd si ile ince bulguru unutma hayatım.Hadi sabah kahvaltıya bekliyorum öptüm hepinizi.Az ayşenurla oynayım mızıklanıyor...
kuzum evt buldum ama tahmin et nerde kayınvalidelerde sünnet düğünü cd sini istemişterdi doğukandan oda cdlerin hepsi bi arada olduğu için ölece götürmüş malesef cd onlarda kayınvalidelerde dün kırşehire gittiler üzgünüm ama bi dahaki sefere getititim sana cd leri
kızlar ev bakmaya gıttım
sartları cok uygun ama kucuk
benım esyalar sıgmazkı
en kısa zamsanda acıl cıkmam lazım
sevılay benı sen evden cıkınca caldır
caglayan alt gecıdının az ılerısınden saga
ordanda saga dönceksınız
prensıp meselesı bekletmeyı sevmem
aman deyım evden cıkarken caldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?