2010 Ankara anneleri

Gelin arabasından bir inişim var,eteği öle bir kaldırmışım ki

Ayıptır söylemesi,resmen bacak şov yapmışım

Emel şimdi baktım da,nasıl ağlamışım salondan çıkarken,içim parçalandı kendimi o halde görünceBirde beni sevmeyen amcam da ağlamış ne hikmetse :44:

Ağlattın yani herkesi.Bende durum tam tersiydi.Bana sarılarak ağlayanlara bile 'makyajım bozulacak2 deyip kısa kestim.Asıl ne zaman gelin olduğumu anladım biliyormusun? Balayından döndükten iki gün sonra eşim işe gidip evde yalnız kaldığımda birden 'bu ev bu eşyalar ben nerdeyim' şoku yaşayarak resmen bağıra bağıra ağladım evde tek başıma...

Sevilayyyy,Meltem le konuştum sabah beni Maya nın ordan alsın diyor

Maya Tıp merkezinin ordanmı? O merkezdeydi değilmi? Hep geçiyorum önünden ama sonra gözümün önüne gelmiyor hatırlamaya çalışınca...Sevilay yusuf biliyor değilmi maya tıp merkezini ?

Maya Tıp merkezinin ordanmı? O merkezdeydi değilmi? Hep geçiyorum önünden ama sonra gözümün önüne gelmiyor hatırlamaya çalışınca...Sevilay yusuf biliyor değilmi maya tıp merkezini ?

Yok canım Merkezde değil,Merkez de ki Bilgi Tıp Merkezi

Ayşenur bilgisayarı kapattı yine.Dün markette kızıma 'naber yakışıklı ' dediler... Eşimde bende dönüp baktık bayana.Durumu anlatınca kendide güldü

canım benim meltemi yanlış anladın zannedersem o biraz öle konuşur ama inan içinde kalbinde kötülük yoktur boş yere birbirinizin kalbini kırmayın allahın izniyle inş yarın çok güzel bir gün geçiririz ayrıca zeynebide getir bende ortancı oğlanıda getirecem beraber oynarlar canım hadi bakalım takma kafana sen bunları

Ayşenur bilgisayarı kapattı yine.Dün markette kızıma 'naber yakışıklı ' dediler... Eşimde bende dönüp baktık bayana.Durumu anlatınca kendide güldü

çok güldüm ya:)) bizde bi kere eltimle çıkmıştık biyere onun kızı var benimkiyle aralarında 6 ay falan var.biri kıza abisimi demişti.ne gülmüşük...benim ki küçükken hem kıza benziyordu hemde biraz ufaktı.oda tam aksi şişman ve erkek gibiydi.

canım sakın kişisel alma ben genel olarak söyledim kırdıysam hakkını helal et ama yukrıdaki yazımdada kendimi ifade ettim umarım anlamışsındır beni...

yok canım nedemek tabiki sende doğru olanı söylüyosun anladım canım sorun yok yani

bundan sonra ayşenura naberrrr yakışıklı diye takılıp makas alıcam yanağından

Sevilay buldunmu düğün cd sini?Düğün cd si ile ince bulguru unutma hayatım.Hadi sabah kahvaltıya bekliyorum öptüm hepinizi.Az ayşenurla oynayım mızıklanıyor...

ayy neler olmuş görmeyeli ama hepsi yanlış anlaşılmadan ibaret... zaten Allah'ın izniyle yarın herkes doğrusunu anlar
İNŞALLAH çok güzel bir gün olacak
Meltem Sevilaylar sabah beni aldıktan sonra çıkarken arayacağım seni ona göre nerden alacağımız da netleşmiş olur

bu arada yarın için normal tansiyonlu birgün diliyorum
bugün yolda ve hastanede yine düştü tansiyonum perişan oldum valla ruh gibi gezdim hastanenin içinde
haa bi de meltemcim o dediğin şeyi yapamayacağım çünkü malzemeleri haftasonu aldırırım diye hesaplıyordum aniden kırıkkale işi çıkınca aldıramadım eve yakın yerde yok eşim alması gerekiyor çünkü
kusuruma bakmayın

Sevilay buldunmu düğün cd sini?Düğün cd si ile ince bulguru unutma hayatım.Hadi sabah kahvaltıya bekliyorum öptüm hepinizi.Az ayşenurla oynayım mızıklanıyor...

kuzum evt buldum ama tahmin et nerde kayınvalidelerde sünnet düğünü cd sini istemişterdi doğukandan oda cdlerin hepsi bi arada olduğu için ölece götürmüş malesef cd onlarda kayınvalidelerde dün kırşehire gittiler üzgünüm ama bi dahaki sefere getititim sana cd leri

kızlar ev bakmaya gıttım
sartları cok uygun ama kucuk
benım esyalar sıgmazkı
en kısa zamsanda acıl cıkmam lazım
sevılay benı sen evden cıkınca caldır
caglayan alt gecıdının az ılerısınden saga
ordanda saga dönceksınız
prensıp meselesı bekletmeyı sevmem
aman deyım evden cıkarken caldır

Benim düğünü izleriz artık

çağlayan alt geçidi nerde by pastacının olduğu sokaktan geliriz mayanın ordanda alırız eger sana uygunsa canım ben seni ararım çıkarken sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…