2010 Ankara anneleri

Yok canım,ben emzirmiyorum ama bizim salonda organik boyalar da var,ayrıca çok uygun fiyata yapıyorlar.Ben emzirdiğim zamanlarda da boyatmıştım,doktor sorun olmaz demişti.

17: BENDE RÖFLE YAPTIRDIM 6 AYDAN SONRA BISEY OLMUYOMUS
NISAN ANNELERINDEN DIKISLERINI TUTA TUTA BOYATANLAR VAR

vay beee 8 yıl boş boş geçti de 2 yıl içinde 2 çocuk annesi olacağım Allah izin verirse Allah'ım isteyen herkese nasip etsin [/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

JALEM ÖLE DEME ALLAHIN GUCUNE GIDER HAYIRLISI BU ZAMAN MIS NE DIYELIM RABBIM SAGLIKLA KUCAGINA ALDIRSIN

AYSEGULCUGUM AYNI DILEKLER SENIN ICINDE GECERLI

AY KIYAMET KOPTU BENNU PC OYNUYCAM DIYE BASTI YAYGARAYI

ay yok benimki güzdüzde fazla uyumuyoki 1de filan yatıyo 2-3 gibide kalkıyo 3 den beri ayakta bugün saat kaç oldu bak hala uyumadı anlaşılan bugünde 3 -4 kadar oturacaz ohh git ve bizim yerimizede ye oranın balığıda pekbi lezzetli oluyo valla ahh gecenin bi yarısı nasılda canım istedi ekmek arası olsada yesem

Yok canım,ben emzirmiyorum ama bizim salonda organik boyalar da var,ayrıca çok uygun fiyata yapıyorlar.Ben emzirdiğim zamanlarda da boyatmıştım,doktor sorun olmaz demişti.

kız sizin salon nerdeymiş bizde gelelim oraya anacum kaç kuaföre sorduysam açmamız lazım dedi kızldan dönmen için

canım bendede tozu var bunun annem lokman hekim baharatçısına yaptırmış bala karıştırıp veriyosun gece yatarken

kızlar zamanda ne çabuk geçiyor.şu çizelgeye bakıyorumda 50 gün kalmış.birde benim bebek bi buçuk hafta ilerden geliyor.40 gün de 40 gün sonra doguracagım inşallah:))))))

birde bakmışınki buraya yazmışın bebegim 40 günlük oldu diye canım evet gerçektende zaman su gibi akıp geçiyor

gel canım ne demek her zaman beklerim kapım senin gibi bi arkadaşa her zaman açıktır

canım benim bu güzel dileklerin için çok tşkr ederim sende benim için öylesin ben çok zor günler yaşadım biliyosun her zaman sen benden destegini yardımını eksitmesin bu hayatta herşeyin en iyisini hakediyosun canım benim bende eminol seni öyle görüyorum düğün cd mi getiririm canım nasıl olsa benim düğünde gelin bendim ama hep seni çekmişlerdi nedense ayy çok komikti yaaaa

bennunndA GUNDUZ UYKUSU PEK YOK BAK 5 45 TEN BERI EMZIRIYORUM UYUTMAYA CALISIYORUM
YAZDIGIM SAATE BAK
kız sizin salon nerdeymiş bizde gelelim oraya anacum kaç kuaföre sorduysam açmamız lazım dedi kızldan dönmen için
FATIHTE DILEGIN KUAFÖRU
canım bendede tozu var bunun annem lokman hekim baharatçısına yaptırmış bala karıştırıp veriyosun gece yatarken
ZENCEFILMI ÖKSURUGE BIREBIRDIR
KAMERAMAN EMELE GÖZ KOYDUYSA ONDANDIR

SEVILAY GALIBA GIDEMIYCEM BALIK YEMEYI COK ISTIYORDUM AMA MALESEF KRIZDEYIZ

saol canım taa fatih e gelemem ama birde ben her kuaföre gidemem başörtülü olduğum için demette var bi tane mecburen ona gidicem artık ucuz pahalı napim:26:

Sağlık olsun canım huzuru nerdeyse orda çalışsın inş. Çalıştığın işte rahatsan ve huzurluysan mesafeleri gözü görmüyor insanın.İnş. bunuda zamanında doğurursun diyelim İçerde daha çok vitamin alıyorlar çünkü... Şu an kilosu kaç?

Sonradan atağa çıktın canım sen.Önce sağlam attın adımlarını şimdi mükafatını görüyorsun.Rabbimin izniyle sağlıcakla büyüt ikisinide inş.

Toz şeklinde hazır olarakta satılıyor ama ben evde meyve falanda katıyorum içine gözüm görüyor diye işte içim rahat ediyor... Toz şeklinde satılandan ben alıp deneyeyim bari...

Her zaman beraber oluruz inş. kaç yılı devirdik şükürler olsun sorunsuz.Sonsuza kadarda böyle sürsün inş. Tamam canım gelirken getirirsen ben burda cd ye kopyalarım.Hem tv de gösteriyorsa kızlarla beraberde izleriz ama bana gülmemek şartıyla

Aynen öyle meltemcim onun gibi bir şeyler olmuştu.Düğün bittikten sonra benim çöpçatanım çiğdem koştura koştura geldi elinde bir kağıtla.o gün senin düğünden çıkışta dolmuşla yenimahalleye gittik dolmuşta fazla kimse yoktu bizim sigara tiryakileri iyice cozuttular arkada camı açarak sigara içtiler.Sesimiz dışarılara çıkıyordu eminim.Allahtan şoför bir şey demedi.Dediyse bile unutmuşuzdur o gazla...

kızlar
annem geldı krızden dolayı gıdemıycemı söledım 100 lıra verdı
ohhh kocısıde kandırdıkmı ıs tamammmmmmmmmmmmmm

JALEM ÖLE DEME ALLAHIN GUCUNE GIDER HAYIRLISI BU ZAMAN MIS NE DIYELIM RABBIM SAGLIKLA KUCAGINA ALDIRSIN
yok ayy kötü anlamda demedim ben... o 8 yıl hep şükrettim halime çünkü zaten mutlu bi evliliğim vardı ve sağlığım yerindeydi tek eksiğimiz çocuktu ama mutlu olmak için şart değildi eşim de hep böyle söylüyordu... benim için en hayırlı zamanda olsun diye dua ettim hep ve çok şükür tam da istediğim gibi arka arkaya 2 tane verdi Rabbim

gel canım ne demek her zaman beklerim kapım senin gibi bi arkadaşa her zaman açıktır
ayy ciddi ciddi gelecektim bugün ama eşim aradı akşam kırıkkaleye gidelim diye anca hazırlanırım yıkanacak çamaşırlar falan var çünkü neyse başka bahara artık :)))

Sonradan atağa çıktın canım sen.Önce sağlam attın adımlarını şimdi mükafatını görüyorsun.Rabbimin izniyle sağlıcakla büyüt ikisinide inş.

amiiiiiinn inşallah...

kızlaaar oğlumun adı MERT EYMEN olacak sizce nasıl??
Mert: 1. Özü, sözü doğru yiğit.
2. Erkek insan
Eymen: 1. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu.
2. Sağ taraftaki.
Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir.

AYSEGULCUGUM AYNI DILEKLER SENIN ICINDE GECERLI

AY KIYAMET KOPTU BENNU PC OYNUYCAM DIYE BASTI YAYGARAYI[/QUOTE]

sagol canım benim ya.inşallah saglıklıca gelirler dünyaya

birde bakmışınki buraya yazmışın bebegim 40 günlük oldu diye canım evet gerçektende zaman su gibi akıp geçiyor

evet belinaycım oğlumun dogumu daha dün gibi aklımda varya.ne zaman büyüdüde abi olacak:) inşallah arkadaslıklarımız daim olur dahada ilerlerde yazarım okula falan gittikleri zamanları:)

evet canım para nerde varsa iş orada.gecen hafta gittim doktora 2130 gr idi))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…