Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları 2010-2011 yılı anaokulu kayıtları

canım hangi okula yazdırdın bu yaştakileri alıyolarmıki :uhm:bende kağanı göndermek istiyorum ama onu anaokuluna almazlar 2007 mart doğumlu..her ay mı 200 yatırcaksın devlet okulu için çok geldi bana

250 de bağış.. mışşşş

sözde devlet okulu devletin para verdiği yok tuvaletin lavaboları yapılcakmış 250 lira parasını benden istiyorlar yaptırmak zorundamıyım dedim banane devletin sorunu o ben vergimi veriyorum..

sanıyorum idarenin tutumu ile ilgili bir kızgınlığınız var ama düşünün nelere ne paralar harcıyoruz devlete üç kuruş yardım yapmışız çok mu?
evet malesef bağış ve okul için para isteniyor; ama inananın hiçbir idareci bu durma düşmekten hoşnut değil ve bir kuruşu dahi şahısların cebine gitmiyor
imkanlarınız doğrultusunda yaptığınız bağıştan mutlu olun lütfen

imkanlarınızı aşar durumda ise ve bağış olmadan kayıt almayız dendiyse şikayet yolu herzaman açıktır

sevgiler

bengu canım benım oglusumda 22 03 2007 dogunlu bende burada sorucamm 36 ayınıu dolduran cocukları alıyolarmıs

bu para mevzusu kafama takıldı şimdi okulun gider paralarını biz vermek zorunda değğiliz ki hadi özel okul olsa neyse diycem ama devlet okullarında bu kadar para alınması akla hiç hoş şeyler getirmiyo dorusu
anneyim ben arkadaşım sen araştır bakalım merak ettim şimdi bende sorarım olmazsa burdakilere keşke olsa çok sıkılıyolar evde hep arkadaş okul muhabbeti ediyo bize kreşede gönderemiyoruz malum uçuk fiyatlar..

canım bende oğlumu anaokuluna kayıt ettirdim 27.12.2006 doğumlu yarım gün verecem 50 ytl tam günde 250 dediler ama bağış falan istemediler tabi okul açılırken isterlermi bilmiyorum o zamanda yazarım burayaa....

gunaydınlarrrrrrr :)) okullar ne alemde bız tayın olayı bekledıgımızden bısey yapamıyoruz offff

hayırlı olsun canım benim oğlumun yaşı tutuyomu peki sen bilirsin kayıt yaptırmışsın 01.03.2007 doğumlu

Bu konu ilgimi çekiyor çünkü şu an okuldan geliyorum.2005 doğumlu kızım.
Bizim orda pilot okul var.Tam gün eğitim veren methedilen bir okul.Eve biraz uzak servisle gidecek.
Ayrıca bu okula başvurular 1-10 haziran arasındaydı.Başvuranlar arasında ikamet yakın olanlar direk girdi ama bizim gibi uzak kalanlar kontenjan sayısı kadar kurra çekildi .27 kişi aldılar dışardan kızım 4. çıktı şans bu ya :)
Aylık 205 tl. bu sorun değil ama ya bağışşşşş !!!! 2000 TL istedi okul aile birliği.Ödeyemem falan derkennn 1000'e indi.takside de bölüyormuş.Yani ben mecburum bu okula vermeye alternatifim yok ama bağış'ın Türkçe anlamını bile rezil ediyor bu okullar.Ne yapacağız bilemiyorum.

BengÜ canım benım kusura bakma yenı gÖrdÜm, canım bu yıl 2005-2006 lıları alıyorlar 2007 doĞumluları almıyorlar. Nermın emınoĞlu anaokulu benım yazdırdıĞım evet her ay 200 tl yatırıcaz okula.

olsun canım önemli değilopuyorumnanaktanevet orayıda aradım ama küçük sınıfları yokmuş ama fiyatta çokmuş ozaman kreşe veririm aynı hesap nerdeyse güya devlet okulu orasıda..

kızlar oglusumu anaokuluna kayıdını yaptırdıkkk oglencı olmasını ıstedıkk tamam dedılerr cok sevındık bu da uzerımızden kalkmıs olduu

canım benim çok sevindim benim yakışıklım kayıtmı oldu okula şimdii hayırlı olsun tatlımm

ya kızlar ne bağışı devlet okulu bu yahu. siz ödedikçe onlar vermeden almaya devam edecekler. hele bir çocuklar başlasın ilgileri alakaları nasıl ona göre içimizden gelirse bağış yapılır. benim bildiğim bağış budur. dayatma değil yani. Lütfen arkadaşlar, eğer devlet okulu için böyle 2000 lira 1000 lira 500 lira vs talep ediliyorsa sessiz kalmayalım lütfen.

benım oglum 2005 lı okulada adresımız tutuyor ..kı adres tutunca mecbur almaları gerek.... ama on kayıt formunu doldurunca mudur kagıdı ters cevırdı ve buraya yapıcanız bagısın mıktarını yazın dedı sormadı kı sen bagıs yapıcakmısın dıye 150 tl yı begenmedı mudurumuz mılyardan kapı acılıyomus bu okulda bu semtte oturupta bu kadar komık bı rakam olmaz gıbı seyler soyledı... yanı hala kayıt olamadık temmuzun 10 unda arıycak sonrasında kayıt yapıcaz ayrıca okulumuz tadılata gırıyor mısafır okul olucaz ve servıs parası odıycez devlet okulunda bıle 1-2 mılyar bagıslar donuyosa ozelde nasıl okutuyo mıllet ben anlamıyorum

canımcım öyle milyarlardan kapı açılıyorsa hiç boşuna devlet okuluna gönderme
yarım gün uygun olana özel bisürü anaokulu var. yada bu müdürleri milli eğ.müdürlüğüne şikayet edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…