bu para mevzusu kafama takıldı şimdi okulun gider paralarını biz vermek zorunda değğiliz ki hadi özel okul olsa neyse diycem ama devlet okullarında bu kadar para alınması akla hiç hoş şeyler getirmiyo dorusu
anneyim ben arkadaşım sen araştır bakalım merak ettim şimdi bende sorarım olmazsa burdakilere keşke olsa çok sıkılıyolar evde hep arkadaş okul muhabbeti ediyo bize kreşede gönderemiyoruz malum uçuk fiyatlar..
canım bende oğlumu anaokuluna kayıt ettirdim 27.12.2006 doğumlu yarım gün verecem 50 ytl tam günde 250 dediler ama bağış falan istemediler tabi okul açılırken isterlermi bilmiyorum o zamanda yazarım burayaa....
benım oglum 2005 lı okulada adresımız tutuyor ..kı adres tutunca mecbur almaları gerek.... ama on kayıt formunu doldurunca mudur kagıdı ters cevırdı ve buraya yapıcanız bagısın mıktarını yazın dedı sormadı kı sen bagıs yapıcakmısın dıye 150 tl yı begenmedı mudurumuz mılyardan kapı acılıyomus bu okulda bu semtte oturupta bu kadar komık bı rakam olmaz gıbı seyler soyledı... yanı hala kayıt olamadık temmuzun 10 unda arıycak sonrasında kayıt yapıcaz ayrıca okulumuz tadılata gırıyor mısafır okul olucaz ve servıs parası odıycez devlet okulunda bıle 1-2 mılyar bagıslar donuyosa ozelde nasıl okutuyo mıllet ben anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?