Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları 2010-2011 yılı anaokulu kayıtları

Ben hala sinirliyim ben formumu okuldan alınan formu yani mayısın 27. aldım.. doldurdum..
para konusunda birde işte eşimin çalıştığı belgeyi felan çıkarmak derken biraz uzadı haziranın 4ünde kayıt ettirdim..
40. sıraya koymuş çocuğumu..
Ki okulu git gel su yolu ettik kadın tanıyor artık bisi önce aldığımızıda biliyor.. (gıcıklık edicek ya)
1 kağıdım eksik die daha önce kayıt yapmadı
Ya dedim haımefendi alın hepsini dekontlarımı o kağıdı getirip bırakırım koyarsınız evraklarımın içine hayır! dedi..
Şimdi sabahçı diyor
Bende sinirlendim siz sabahçı yaparsanız alıcam kaydımı paramı (400 lira) iade edersiniz dedim..
Sizce haklı diilmiyim..
Ben nasıl sabahın 6.5 kaldırcam öğlene gelicek yine evde bisimle vakit geçiricek..
vermem daha iyi..
Sabah zaten 10:00 da uyanan bir çocuk kahvaltısı felan derken öğlen götürürüm..
Yine öğleden sonra bizimle bolca vakit geirecekse vermicem..
Kadına feci sinir oldum o bana inat ederse bende inat edip paramı alıcam..

Son düzenleme:
canım esıme dedım bende arastıracak yarın okula gıdecekkk sormaya :))

hadi bakalım inşallah canım çok sevindimmm yalnız bir okula sormakla kalmayın bir kaç tanesine sorun ben birine sordum almıyoruz dedi öbürüne sordum alıyoruz dedi o yüzden her devlet okul aynı değil kaç tane anaokul varsa araştırınn

Ben hala sinirliyim ben formumu okuldan alınan formu yani mayısın 27. aldım.. doldurdum..
para konusunda birde işte eşimin çalıştığı belgeyi felan çıkarmak derken biraz uzadı haziranın 4ünde kayıt ettirdim..
Ki okulu git gel su yolu ettik kadın tanıyor artık bisi önce aldığımızıda biliyor.. (gıcıklık edicek ya)
Ya dedim haımefendi alın hepsini dekontlarımı o kağıdı getirip bırakırım koyarsınız evraklarımın içine hayır! dedi..
Şimdi sabahçı diyor
Bende sinirlendim siz sabahçı yaparsanız alıcam kaydımı paramı (400 lira) iade edersiniz dedim..
Sizce haklı diilmiyim..
Ben nasıl sabahın 6.5 kaldırcam öğlene gelicek yine evde bisimle vakit geçiricek..
vermem daha iyi..

canım bu nasıl bi okul yaa başka okula baksanız sabah erken kalkamıyosa çocuk sorun olur yanii o zamnda göndermenin bi anlamı kalmazkii bence başka okullar arştırın hiç uğraşmayın

oyle canım evet arastıracakk esım bız gıdene kadar ınsallah olur omassa krese verıcem

canım bu nasıl bi okul yaa başka okula baksanız sabah erken kalkamıyosa çocuk sorun olur yanii o zamnda göndermenin bi anlamı kalmazkii bence başka okullar arştırın hiç uğraşmayın

En yakın okul bu cnm
Diğerlerine birde 150 lira servis parası vermem lazım..
Sabahcı yaparsa yinede alıcam kaydını yapcak bişe yokboshayallersmile

sabh yaparsa al canım ya cocuk oglene kadar anca kendıne gelıyo :) benım oglus 11 gıbı kalkıyo zaten anca yemegını yedırır gıydırır goturum bende ogleden sonra verıcemm

senın kı kac yasında

Alıcam zaten söyledim kadına siz böle yapıcaksanız alıcam paramı iade edeceksiniz dedim..
2005 li canım..
Sabah zaten uykusunu almamışsa eğer benim oğluşum çok zor kalkıyor çok mızırdanıyor imkanı yok kaldıramıyoruz gıdıkla öp mıncıkla hiççç sallamıyor bile bizi dönüyo uyuyor..
Kıyamam kışın soğukta felan uyandırmaya..

1. sınıflar öğlenci oluyor ana okulları sabahçı-öğlenci anlamadığım iş ya..

Şimdi sabahçı diyor
Sizce haklı diilmiyim..
vermem daha iyi..

arkadaşım ben anlayamadım ne parası yatırdınız 400 lira birde ne formu doldurdunuz ben kızımı kayıt ettirdim bu gün benden hiç para talep etmediler aylık 85tl birde müdür ilk ay 85+65 alacaklarını söyledi boya ve boyama kitabı alacaklarını bütün sınıfın aynı olacağını söyledi yalnız sorun benim kızım da sabah kalkamaz öğlenci olsun dedim birde evde 8. sınıfa gidecek kızım var ablasına ders çalıştırmıyor dedim müdür de herkes öğlenci istiyor temmuzun 1 de kurayla belirliyeceğiz dedi bakalım eğer öğlenci olmazsa tekrar konuşucam yoksa bende kayıdını alıcam göndermiycem öğleden sonra evde olursa ablasına yine ders çalıştırmazsa ne anlamı varki boşa para vermenin

canım senın kı kac yasında

bu arada gunaydın sekerlerrrrrrrrrrrrrrr

cnm benim oğlum 2005 li 5 yaşı bitti işte..
Bilmiyorum ki canım 170 lira sanırım eylül ve haziran parasını peşin alıyorlarmış..
250 de bağış.. mışşşş
Form da okul kayıt formu veriyor çocuğıun bilgilerini felan istiyor baya bişiler yazıyor (yapılan aşılar,tuvalet alışkanlığıyla ilgili sorular var,kardeşi felan var mı gibi gibi)
Bugün tekrar gittim..
Öğlenci kontejyanımız bitti doldu dedi
Bende öğrenim ozaman oğlum öğlencimi dedim (tanıdı tabiki okadar tartışmıştım)
Söyelyemem dedi sildircemi biliyor ya paramı geri alıcam..
Temmuzda asıcam öğrenirsiniz dedi..
Ben özel bi yer buldum..
125 liraya eğer illede sabahçı yaparsa anında alıyorum kaydımı kendileri bilirler.
sözde devlet okulu devletin para verdiği yok tuvaletin lavaboları yapılcakmış 250 lira parasını benden istiyorlar yaptırmak zorundamıyım dedim banane devletin sorunu o ben vergimi veriyorum..
olmaz ise öğlenci özel okula vercem..

Keşke bu verdiğimiz paralarla kalsalar Benim oplumda bu sene devletin bir anaokuluna gitti iliğimizi sömürdüler ılk günlerden başladı zaten bunların istekleri son gün oldu hala istiyorlar anlamadım gitti valla çocuğa tam 3 kere yıl sonu gösterisi yaptırdılar her seferindede okula giriş paralı bastırmışlar bir bilet onu verip duruyorlar illahlah geldi sene başından beri Okul eğitim yuvasından ziyade ticarethaneye dönmüş Valla üç kuruş fazla verin özele gitsin en azından hesap sorabiliyorsun bunların hiç bir şeyine muhalefet olamıyorsun malesef

Evet ya hiç bişe sordurmuyorlar sizi kale almıyolar alırım paramı diyorum geri alırısn diyor kadın hiççç
Bilemiyorum şimdi anladım çocuk yetiştirmek nekadar zor vallahi şimdiye kadar anlamamıştım sonuçta çocuğumuzun geleceği için uğraşıyoruz herbirimiz..
Bizi zora koşuyorlar 3 çocuk yapın demeyi biliyorlar..

Evet ya hiç bişe sordurmuyorlar sizi kale almıyolar alırım paramı diyorum geri alırısn diyor kadın hiççç
Bilemiyorum şimdi anladım çocuk yetiştirmek nekadar zor vallahi şimdiye kadar anlamamıştım sonuçta çocuğumuzun geleceği için uğraşıyoruz herbirimiz..
Bizi zora koşuyorlar 3 çocuk yapın demeyi biliyorlar..

125 lira özel çok iyi fiyat, hangi semttesin?
aslında bende özellere kızıp duruyorum çok fahiş rakamlar istiyorlar, sonra teker teker ya kapatıyorlar yada devrediyorlar. Bide bitane villa içinde 2 yaştan 7 yaşa kadar çocuk alıyorlar, güya sınıfları ayrı. neticede hepsi aynı ortamda ben kızımı 2.5 yaşındayken mecburiyetten 3 ay kreşe verdim, kızım bebek gibi sesler çıkarmaya başladı:) niye öyle yapıyosun dedimde hüseyin öyle konuşuyor dedi:) hüseyin 1 yaş.
bana sabahçı veya öğlenci olup olmicanı temmuzda bildiricez dediler bakalım. gerçi burda sabahçılar 9 da başlıyormuş. ikinci dönem zaten değişmiyormu onu sormayı atladım

arkadaşlarr oğlumun anaokuluna bugün kaydını yaptırdım üstüne bide sabahcımı istersiniz öğlencimi diye sordularr çok şaşırdım bide öğretmenimizi bile kendimiz seçebiliyoruzz çok mutluyum şimdilik okul işi yolunda gidiyorr darısı sizlerin başınaaa

canım benım cok ıyı yapmıssın hayırlı olsun darısı benım arda pasamın ve butun cocuıkların basına :))

canım benım cok ıyı yapmıssın hayırlı olsun darısı benım arda pasamın ve butun cocuıkların basına :))

nerdesin balım sen ses soluk yok özledim yaa:oklava:bak oklava geliyo heee canım arkadaşımm çok teşekkür ederim darısı size inşallah sende hallet artık arda paşamın okul işini geç kalmadan hayırlısı olur inşallah kuzumm haber ver banada olurmu arda kuzuyuda öp yerimeeopuyorumnanaktan

canım benımmmm aklımdasın heppp olurmuu

bızınm tayın 25 de bellı olucak ona gore hangı ılceye cıkarsa gıdıp konusucaz bende eve gıtmıs olucam o vakte kadar optumm ardamı ve senııı

125 lira özel çok iyi fiyat, hangi semttesin?
aslında bende özellere kızıp duruyorum çok fahiş rakamlar istiyorlar, sonra teker teker ya kapatıyorlar yada devrediyorlar. Bide bitane villa içinde 2 yaştan 7 yaşa kadar çocuk alıyorlar, güya sınıfları ayrı. neticede hepsi aynı ortamda ben kızımı 2.5 yaşındayken mecburiyetten 3 ay kreşe verdim, kızım bebek gibi sesler çıkarmaya başladı:) niye öyle yapıyosun dedimde hüseyin öyle konuşuyor dedi:) hüseyin 1 yaş.
bana sabahçı veya öğlenci olup olmicanı temmuzda bildiricez dediler bakalım. gerçi burda sabahçılar 9 da başlıyormuş. ikinci dönem zaten değişmiyormu onu sormayı atladım

pc bir kaç gün aradan sonra ancak bakabildim kusura bakmayınız..
İstanbuL Kartal da ikamet ediyorum..
temmuz 1 de açıklanacakmış öğlenci sabahçı olayıda..
Beklemedeyim..

selam bayanlar bizde kızımıza 1 Haziranda anaokuluna kayıt yaptırdık devlet anaokulu çok övdükleri için oraya yazdırdım, kızım 03.03.2006 doğumlu sorun çıkarmadılar tam gün yazdırdım çalışan anne olduğum için 200 tl bankaya para yatırdık her ya yatırılıcak. Ama hiç umrumda değil öğretmenler ve müdüre hn çok ilgili davrandılar umarım hep böyle olur.

Back