- 1 Mart 2010
- 44.852
- 114.183
- 798
Ben hala sinirliyim ben formumu okuldan alınan formu yani mayısın 27. aldım.. doldurdum..
para konusunda birde işte eşimin çalıştığı belgeyi felan çıkarmak derken biraz uzadı haziranın 4ünde kayıt ettirdim..
40. sıraya koymuş çocuğumu..
Ki okulu git gel su yolu ettik kadın tanıyor artık bisi önce aldığımızıda biliyor.. (gıcıklık edicek ya)
1 kağıdım eksik die daha önce kayıt yapmadı
Ya dedim haımefendi alın hepsini dekontlarımı o kağıdı getirip bırakırım koyarsınız evraklarımın içine hayır! dedi..
Şimdi sabahçı diyor
Bende sinirlendim siz sabahçı yaparsanız alıcam kaydımı paramı (400 lira) iade edersiniz dedim..
Sizce haklı diilmiyim..
Ben nasıl sabahın 6.5 kaldırcam öğlene gelicek yine evde bisimle vakit geçiricek..
vermem daha iyi..
Sabah zaten 10:00 da uyanan bir çocuk kahvaltısı felan derken öğlen götürürüm..
Yine öğleden sonra bizimle bolca vakit geirecekse vermicem..
Kadına feci sinir oldum o bana inat ederse bende inat edip paramı alıcam..
para konusunda birde işte eşimin çalıştığı belgeyi felan çıkarmak derken biraz uzadı haziranın 4ünde kayıt ettirdim..
40. sıraya koymuş çocuğumu..
Ki okulu git gel su yolu ettik kadın tanıyor artık bisi önce aldığımızıda biliyor.. (gıcıklık edicek ya)
1 kağıdım eksik die daha önce kayıt yapmadı
Ya dedim haımefendi alın hepsini dekontlarımı o kağıdı getirip bırakırım koyarsınız evraklarımın içine hayır! dedi..
Şimdi sabahçı diyor
Bende sinirlendim siz sabahçı yaparsanız alıcam kaydımı paramı (400 lira) iade edersiniz dedim..
Sizce haklı diilmiyim..
Ben nasıl sabahın 6.5 kaldırcam öğlene gelicek yine evde bisimle vakit geçiricek..
vermem daha iyi..
Sabah zaten 10:00 da uyanan bir çocuk kahvaltısı felan derken öğlen götürürüm..
Yine öğleden sonra bizimle bolca vakit geirecekse vermicem..
Kadına feci sinir oldum o bana inat ederse bende inat edip paramı alıcam..
Son düzenleme: