Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları 2010-2011 yılı anaokulu kayıtları

benim adresim verdiğim okula uzak.ınanılmaz talp alan bir okul.Tam gün eğitim yapan spor faaliyetleri vs. çok iyi bir okul.Vermek için azdua etmedim.Ama bağış kısmı beni boğuyor.Kadın (Okul aile birliği) anlatıyor devamlı.Devletin verdiği şu...biz bu imkanları çocuklar için bağış olmasa yapamayız vs...

Benim kızım 3-4 yaşındaykende özel bir okulun anaokuluna gitti.Annem orda çalıştığı için indirimimiz vardı vs..Halen annem çalışıyor ama artık bize indirimli durum bile fazla geliyor.10 bin lira yıllık bedel.Elbette yıl içinde ıvır zıvır oluyor.Servis derken kaldıramayızz bunu.

Bağışı da yapmasak terslik çıkacak diye endişeliyim.Ama itiraz edesim var yanii...

kızlar dün ilk taksidi yani eylül taksidini 85 tl bankaya yatırdım dekontla okula gittim kesin kayıt yapıldı hayırlı olsun dedi müd. yardmcısı, sabahçı öğlenci mi olacak ben çalışıyorum dedim. ağustos 15 gibi uğrayabilirmisniz dedi, bende uğrarım dedim. o zaman sabahç öğlenci ayıracaklarmış. inş öğlenci olur.
kayıt parası vs bişey denmedi. sonra okula başlayınca ıvır zıvır masr oluyormuş oda olsun artık. hayırlısı. ama minik kuşum bugünlerde sık sık hastlanıyor:(

Back