canım esıme dedım bende arastıracak yarın okula gıdecekkk sormaya :))
Ben hala sinirliyim ben formumu okuldan alınan formu yani mayısın 27. aldım.. doldurdum..
para konusunda birde işte eşimin çalıştığı belgeyi felan çıkarmak derken biraz uzadı haziranın 4ünde kayıt ettirdim..
40. sıraya koymuş çocuğumu..
Ki okulu git gel su yolu ettik kadın tanıyor artık bisi önce aldığımızıda biliyor.. (gıcıklık edicek ya)
1 kağıdım eksik die daha önce kayıt yapmadı
Ya dedim haımefendi alın hepsini dekontlarımı o kağıdı getirip bırakırım koyarsınız evraklarımın içine hayır! dedi..
Şimdi sabahçı diyor
Bende sinirlendim siz sabahçı yaparsanız alıcam kaydımı paramı (400 lira) iade edersiniz dedim..
Sizce haklı diilmiyim..
Ben nasıl sabahın 6.5 kaldırcam öğlene gelicek yine evde bisimle vakit geçiricek..
vermem daha iyi..
Sabah zaten 10:00 da uyanan bir çocuk kahvaltısı felan derken öğlen götürürüm..
Yine öğleden sonra bizimle bolca vakit geirecekse vermicem..
Kadına feci sinir oldum o bana inat ederse bende inat edip paramı alıcam..
canım bu nasıl bi okul yaa başka okula baksanız sabah erken kalkamıyosa çocuk sorun olur yanii o zamnda göndermenin bi anlamı kalmazkii bence başka okullar arştırın hiç uğraşmayın
Ben hala sinirliyim ben formumu okuldan alınan formu yani mayısın 27. aldım.. doldurdum..
para konusunda birde işte eşimin çalıştığı belgeyi felan çıkarmak derken biraz uzadı haziranın 4ünde kayıt ettirdim..
40. sıraya koymuş çocuğumu..
Ki okulu git gel su yolu ettik kadın tanıyor artık bisi önce aldığımızıda biliyor.. (gıcıklık edicek ya)
1 kağıdım eksik die daha önce kayıt yapmadı
Ya dedim haımefendi alın hepsini dekontlarımı o kağıdı getirip bırakırım koyarsınız evraklarımın içine hayır! dedi..
Şimdi sabahçı diyor
Bende sinirlendim siz sabahçı yaparsanız alıcam kaydımı paramı (400 lira) iade edersiniz dedim..
Sizce haklı diilmiyim..
Ben nasıl sabahın 6.5 kaldırcam öğlene gelicek yine evde bisimle vakit geçiricek..
vermem daha iyi..
Sabah zaten 10:00 da uyanan bir çocuk kahvaltısı felan derken öğlen götürürüm..
Yine öğleden sonra bizimle bolca vakit geirecekse vermicem..
Kadına feci sinir oldum o bana inat ederse bende inat edip paramı alıcam..
Evet ya hiç bişe sordurmuyorlar sizi kale almıyolar alırım paramı diyorum geri alırısn diyor kadın hiççç
Bilemiyorum şimdi anladım çocuk yetiştirmek nekadar zor vallahi şimdiye kadar anlamamıştım sonuçta çocuğumuzun geleceği için uğraşıyoruz herbirimiz..
Bizi zora koşuyorlar 3 çocuk yapın demeyi biliyorlar..
canım benım cok ıyı yapmıssın hayırlı olsun darısı benım arda pasamın ve butun cocuıkların basına :))
125 lira özel çok iyi fiyat, hangi semttesin?
aslında bende özellere kızıp duruyorum çok fahiş rakamlar istiyorlar, sonra teker teker ya kapatıyorlar yada devrediyorlar. Bide bitane villa içinde 2 yaştan 7 yaşa kadar çocuk alıyorlar, güya sınıfları ayrı. neticede hepsi aynı ortamda ben kızımı 2.5 yaşındayken mecburiyetten 3 ay kreşe verdim, kızım bebek gibi sesler çıkarmaya başladı:) niye öyle yapıyosun dedimde hüseyin öyle konuşuyor dedi:) hüseyin 1 yaş.
bana sabahçı veya öğlenci olup olmicanı temmuzda bildiricez dediler bakalım. gerçi burda sabahçılar 9 da başlıyormuş. ikinci dönem zaten değişmiyormu onu sormayı atladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?