Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları 2010-2011 yılı anaokulu kayıtları

kakule8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2009
96
3
86
Diğer
mrb ben 1 haziranda anasınıfı kayıtları başlicak diye duydum fakat
bize yakın olan okulu aradım uykulu konuşan bi adam çıktı daha
milli eğitimden yazı gelmedi dedi
bilgisi olan varmı acaba
ön kayıt internettenmi yapılıyor

ben hem öğretmenim hemde yarın kızımı anaokuluna yazdıracak olan bir anneyim
kayıtlar kesinlikle 1 haziranda başlıyor
yarın nüfus cüzdanınızla başvurmaya gidiniz
milli eğitimden yazı gelmesine falan gerek yok
en yakın anaokuluna başvuru yapmanız yeterli

kolay gelsin
iyi geceler

Son düzenleme:
kızımın ön kayıtını sabah 6.30 da sıraya girerek 8 civarı yaptırdım :)
haydi hayırlısı

Neler gerekiyor kayıt için acaba?
Bizde kızımızı kayıt ettireceğiz bu yıl.
Birde sadece ikamet ettiğimiz çevredeki okullaramı alıyorlar. ?

Bende oğlumu anaokuluna kayıt ettirdim arkadaşlar..
Devletin anaokulu..(özel değil yani)
aşı kartının fotokopisi ikamet adresi (muhtarlıkdan)
kimlik fotokopisi
iş belgesi (çalışanlar için)
para yatırılıyor onların dekontları 2 tane a4 kağıdı (500 lük) gibi gibi prosedürler var
1-18 arası (haziran) kayıt ettirilmesi lazım idi form veriyorlar dolduruyorsunuz ve bu istenenleride yağıyorsunuz kayıt ediliyor..
Ben biraz tartıştımm..
Hemn bağış parası istendi (zorunlu kılındık)
Hemde öğlenci olması şartını koydum biraz tartıştım..
Devletin okulu sözde wc masraflarını tadilat paralarını bizden istediler ve bu parayı yatırmadığımız taktirde kayıt etmiceklerini söyledir.
Çok sinirlendim..

ay inanmıyorum ya, ben topiğe daha bugün bakabildim. Yarın ilk işim okula gitmek olacak, hadi hayırlısı. Bu arada kayıt için çok yüksek rakamlar talep ediliyormuş, geçen sene başka bir semtte 500milyon kayıt parası istemişler diye duydum. halen böyleyse eğer bu rakamlar çok astronomik

canım acele et ve 1 şey dahi eksik olsa kayıt yapmıyorlar..
bağışı yatırmamıştım kadın kayıt etmedi ayın 1inde..
Yatırdımda sustu..
devletin okuluna lavabo tadilatı yapılıyor ve parasını ben veriyorun sebep? nedir müdür varsa aranızda aydınlatsın beni..

bugün gittim okula,
-ikametgah
-kimlik kopisi,
-4 adet fotoğraf la 1-30 haziran tarihleri arasında ön kayıt yaptırınız yazıyordu.

Evrakları tamamlayıp tekrar gittim müdür yardımcısı dosyayı teslim aldı,
ayrıca bir form doldurdum (veli tlf bilgileri vs. yazılıyor:)

işlemim tamammı para istemiyormusunuz dedim:)

Temmuzun ilk haftası eylül aidatınızı (85tl) bankaya yatırın
dekontla gelin kesin kayıt yapalım dedi.

Şimdilik bu kadar hadi hayırlısı bakalım.

Hayırlı olsun canım...
Bende yarın gidicem sadece kimlik fotokopisini getirin ön kayıt yapalım dediler.
Çektim yarın teslim edicem bakalım...

çok sinir oldum..
müdür yardımcısı bayan a bütürün gerekleri bağış parasınıda yatırdım ve gerekenleride teslim ettim..
Hala çocuğun sabahçı görübüyor diye ısrar ediyor sinir oldum..
bir sürü şey söyledim ve en sonunda sabahçı yaptığınız takdirde kaydını alıcam dedim..
Sabahçı yapar ise kaydını alıcam..
Kısasa kısas vermicemm..

başladı demek bende elimi çabuk tutayım kızımı yazdırayım yarın bari haberim yoktu sayenizde bilgilendim sağolun

Ne zormuş ya bu okul işleri offf pufff oldum vala 1 haftadır..
Acele edin tabiki öncelik kayıtlara öğlenci hakkı tanınıyormuş..

arkadaşlar bende dün gittim anaokulunaa yalnız daha yazı gelmediği için kayıt yapmadılar haziran 15 kayıt başlıyacak dedi ama yazı geldiğinde başlarız dediler heryerin kayıt tarihleri farklı herhalde işimi şansa bırakmak istemiyorum açıkcasıı bu sene sabahçı başlayan okulu sabahçı bitirecek öğlenci başlayan öğlenci bitirecekmiş sistemde bazı değişiklikler olmuş bizim okulumuzda tam gün 250 yarım gün 50 ytl imiş

arkadaşlar bende dün gittim anaokulunaa yalnız daha yazı gelmediği için kayıt yapmadılar haziran 15 kayıt başlıyacak dedi ama yazı geldiğinde başlarız dediler heryerin kayıt tarihleri farklı herhalde işimi şansa bırakmak istemiyorum açıkcasıı bu sene sabahçı başlayan okulu sabahçı bitirecek öğlenci başlayan öğlenci bitirecekmiş sistemde bazı değişiklikler olmuş bizim okulumuzda tam gün 250 yarım gün 50 ytl imiş

Bu devlet okulu mu?

canım anaokuluna yas sınırı ne bende ardayı krese verıcem anaokulu almaz dıye

benimki 27.12.2006 doğumlu yani seninkiyle aralarında bir kaç ay var bende devlet anaokuluna götürdüm 36 ayı doldurmuş olanları alıyolar 15 haziranda kayıt başlıyacakmış eylüldede okula başlıyacak seninkide büyük ihtimalle gider herhaldee. bende anaokıluna almazlar diyee düşünüyodum ama yinede sormadan geçemedim müdürüyle konuştum okulun bizimkiler 4 yaş sınıfına yazılabiliyorlarr

cnm yarım gün 50 iyide..
tam 250 çok gibi geldi..
bisde tam gün yok ne yazıkki yarım günde 85tL..

evet canım benim bana da o mantıksız geldi aslında yarım gün gayet iyii zaten ben yarım gün vereceğim için sorun olmaz herhaldee olumunekankayizsmile

canım esıme dedım bende arastıracak yarın okula gıdecekkk sormaya :))

Back