200cc 'den 275 cc'ye kadar protez taktıranlar buraya :)

Dream1988

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
3.782
3.574
Merhaba arkadaşlar ;

Meme protezi ameliyatında karar vermekte bizi en çok zorlayan aşamalardan biri de boyut seçimi kuşkusuz.

Bu nedenle düşündüğümüz boyutlarda yaptıran hastalar ile daha rahat iletişime geçebilmek için böyle bir başlık açtım :)

Umarım aktif olarak kullanabiliriz.

O zaman ne diyoruz:) 200cc den 275 cc ye kadar protez taktıran hastalarımızı buraya davet ediyoruz :13::13::13::13:

Canım galiba kimse yok ben de 250-280 arası bir büyüklük düşünüyorum keşke birileri olsa da deneyimlerini paylaşsa gerçekten

merhaba kızlar konuyu yenı gordm bakın benım hıc dokum yoktu dumduzdu bana 275 takıldıDream benım fotoları bılıyorsun ben gayet memnunum senın meme dokun varmı ?

Az kalmış canım sen neye karar verdin peki? Kime olacaksın bir de?

Hakan gence - esteworld ⭐️ heycanli bekleyis suruyor

Suan gogus olculerim meme alti 70 meme ile 74 cm ve 40 kiloyum o yuzden kucuk olmasinda kararliyim ama ornek cok az

cook az kalmıs amelıyatına ınsallah hayrlısıyla olursun canım size tavsiyem buyukluge fazla takılmayın hep soyluyrm doktorunuza bırakın en dogalını taksın bence

Evet cnm aslnda cok haklisin ayni cc de iki kisiye protez takiliyo diyelim. Birinde dogal duruyo digerinde kocaman gorunuyo o yuzden cc ler gercekten kisiden kisiye degisiyo buna emin oldum netteki orneklerde de ama b cup olsun istiyorm onu soyledim dolgulu sutyen ile gittm bunu gecmesin dedm bakalm artk ins yakisir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…