200cc 'den 275 cc'ye kadar protez taktıranlar buraya :)

Kızlar selam yeni gördüm yazılarınızı bende kendi deneyimlerimi paylaşmak istedim 2010 yılında oldum Dr a sadece fazla büyük olmasın demiştim 200 cc dedi ama ameliyatta 250 cc nin uygun olacağına karar vermiş :) ilk 3 gün ağrı oluyor sonrasında hiç bir problem yok hatta hastanede 1 gece kaldım ve hastaneden çıktıktan sonra AVM ye alışverişe gittim düşünün o kadar yani ağrısı. Şuan 20 aylık bir oğlum var hiç pişman olmadım ilk zamanlar evet biraz dik ve sert oluyor ama zamanla vucudunuza göre şekil alıyor ve doğal bir hâl aliyor merak etmeyin drunuza güvenmeniz çok önemli kızlar benim Dr um Prof. Du ve bi dr tanıdığımız tavsiye etmişti o yüzden hiç tereddüt etmemiştim benden sonra gidenler içinde yeni şey geçerli

Harikaaa :)) gun gectikce heycan artiyor biZde 200 cc konustuk ama doktor ameliyatta karar vericek hatta damlayida yuvarlagida denicek kas alti olucak ameliyatim. Gorme sansimvarmi fotolarini? Daha once meme dokun var miydi? :) darisi basima bi atlatsam da artk stresbitse:)

:) yeni yazmaya başladım resimleri nasıl gönderebilecegimi bilmiyorum açıkçası sizin resimleride goremedim telden giriyorumda anlatirsa resimleri gonderbilirim benim yuvarlaktı ama zaten suan damla şeklinde yalnız şunu söyleyeyim ilk ameliyattan çıkıp aynada gördüğünüzde şok oluyorsunuz :))) kocaman dimdik iki meme ama dedigim gibi zamanla oturuyor o heyecan bende de vardı şimdi bi muhabbet olmasa aklıma gelmiyor o kadar yanii

sana ozelden mailimi atıyorum :) atarsan çok sevinirim. benim henüz foto yok çünkü daha yapılmadı yapılsın eklicem bende :) o ilk şoktan fena korkuyorm

Merhaba bende yapatıracağım ancak bana max 200cc denildi 75b takıyorum yani ne kadar olcak ameliyat sonunda? Doktora sormayı unuttum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…