İlk uç gün ki agridan bahsedildikce insan bir hoş oluyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUO
herkeste degısıyor o benım 9 gun surdu bak 4 ay olacak agrılar gecıcı bırazck sabredecksın ondan sonrakı guzellıg dusun sen :)
damlayı pek onermıyorlar yalnz arastrma yaptnmı damla protez hakknda canım. 250 de guzel olabılır aslnda bı doktoruna sor bence 250 yı
Evet okudum biraz forumda donme riski vs diyor iyice korktm ama doktorum normalde pek damla kullanmamadina ragmen senin gogus yapina gore damla uygun dedi ve biliyo bu konuda ne kdr kafayi taktigimida acaba kucuk kullanildiginda tisk daha mi az ya da ameliyatta onlemini mi aliyo bilemiyorm ama aklima geldikce doktorumu rahatsiz edip sorabiliyorum o rahatligim var en azindan donme olayinida ogrenip sizlere anlatirim kizlar bakalm ins ole bir riskim olmaz
İlk uç gün ki agridan bahsedildikce insan bir hoş oluyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUO
herkeste degısıyor o benım 9 gun surdu bak 4 ay olacak agrılar gecıcı bırazck sabredecksın ondan sonrakı guzellıg dusun sen :)
Ya buyuk konusmuyum ama guzel bir sonuc icin agriyo cekerm yeterki degsin sonunda pismanlik olmasin yoksa cekilen agri bile keyifli guzel hatiralar onu hic dusunmuyorm bile.. Ki bir yakinimiz hakan beye meme kucultme oldu ama ole boyle degil 6 saatlik bir ameliyatti onunki 20 gununde sadece sirtim agridi goguslerin hic agrimadi diyo. Benim kas alti olcagi icin biraz agri olur ama ondan korkmuyorm dedgm gibi sonuc mutlu etsin yeterki pismanlik hissi yasamak eb buyukkorkum
Evet okudum biraz forumda donme riski vs diyor iyice korktm ama doktorum normalde pek damla kullanmamadina ragmen senin gogus yapina gore damla uygun dedi ve biliyo bu konuda ne kdr kafayi taktigimida acaba kucuk kullanildiginda tisk daha mi az ya da ameliyatta onlemini mi aliyo bilemiyorm ama aklima geldikce doktorumu rahatsiz edip sorabiliyorum o rahatligim var en azindan donme olayinida ogrenip sizlere anlatirim kizlar bakalm ins ole bir riskim olmaz
canım bak benım dumduz olmasına ragmen bıle yuvarlak kullanıldı kı ztn ben kesnlıkle damla ıstmedm bak sımdı damla gbı oldu ztn Allah korusun ınsallah ne senın ne yaptıran kımsenın basına gelmesın sen ogren bakalm ıyıce tatlım
Ya buyuk konusmuyum ama guzel bir sonuc icin agriyo cekerm yeterki degsin sonunda pismanlik olmasin yoksa cekilen agri bile keyifli guzel hatiralar onu hic dusunmuyorm bile.. Ki bir yakinimiz hakan beye meme kucultme oldu ama ole boyle degil 6 saatlik bir ameliyatti onunki 20 gununde sadece sirtim agridi goguslerin hic agrimadi diyo. Benim kas alti olcagi icin biraz agri olur ama ondan korkmuyorm dedgm gibi sonuc mutlu etsin yeterki pismanlik hissi yasamak eb buyukkorkum
evet bunyeye gore degısıyor canım kas altı daha zor tabı ama ınsallah sende gonlune gore olur bıter canım saglıklı bır sekılde
canım bak benım dumduz olmasına ragmen bıle yuvarlak kullanıldı kı ztn ben kesnlıkle damla ıstmedm bak sımdı damla gbı oldu ztn Allah korusun ınsallah ne senın ne yaptıran kımsenın basına gelmesın sen ogren bakalm ıyıce tatlım
İns cnm insanlar o kdr para biriktirip bu eziyeti cekiyorlar ins herkes mutlu ve memnun kalir :) gerci kollamam gerekiyomu diye sordugumda hic birsey olmaz rahat ol dedi ama donme olayini sorglcam bakalm:) bende top gibi durmasini begeniyorum aslinda
Benim protezler damla bende doktoruma sordum bugüne kadar yaptığı hicbir ameliyatinda sorun çıkmadığını ve doktorun becerisine bağlı oldugunu söyledi onun için içim rahat umarim sorun olmaz her ameliyatin mutlaka riskleri vardir bence
Benim protezler damla bende doktoruma sordum bugüne kadar yaptığı hicbir ameliyatinda sorun çıkmadığını ve doktorun becerisine bağlı oldugunu söyledi onun için içim rahat umarim sorun olmaz her ameliyatin mutlaka riskleri vardir bence
Super memnun msn seklinden? Birde bi arkadasima damlauygulandigi halde gogsu yusyuvarlak duruyor benimde ust kisimlar etli agzina gircek gibi olur damla uygun dedi donme den hic bahsetmedi ama cok rahat kullanirsin sporunuda yapicaksn unutcaksn ztn dedi acaba dedgn gibi doktorun nasiluyguladigi da etkili olabili mi. Gunde abartisiz 4 ameliyata giriyor lipo , burun , meme, popo eli iyice alismistir diye dusunuyorm :))))) sorunsuz atlatsai isteyebler olarak da guzel bir yaza giris yapsak :)
ınsallah canım ınsallah. yanı top gbıde durmasn ama yuvarlak cok guzl bence ztn zmnla deforme oluyor aşşa ınıyor o yuzden bana pek mantklı gelmıyr damla daha dogrusu o rıskı goze almak lazm sen ıyıce arastr doktorunlada konusİns cnm insanlar o kdr para biriktirip bu eziyeti cekiyorlar ins herkes mutlu ve memnun kalir :) gerci kollamam gerekiyomu diye sordugumda hic birsey olmaz rahat ol dedi ama donme olayini sorglcam bakalm:) bende top gibi durmasini begeniyorum aslinda
ınsallah canım ınsallah. yanı top gbıde durmasn ama yuvarlak cok guzl bence ztn zmnla deforme oluyor aşşa ınıyor o yuzden bana pek mantklı gelmıyr damla daha dogrusu o rıskı goze almak lazm sen ıyıce arastr doktorunlada konus
Cok tesekkur ederimmm yasadigin mutlulugu tum isteyenler olarak yasama umuduyla:) destegin ve verdigin bilgiler icinde ayrica cok cok tesekkurler:) sorucam doktoruma bakalim ne dicek paylasicam burda da :) herkese fikir olur hem:)
Cok tesekkur ederimmm yasadigin mutlulugu tum isteyenler olarak yasama umuduyla:) destegin ve verdigin bilgiler icinde ayrica cok cok tesekkurler:) sorucam doktoruma bakalim ne dicek paylasicam burda da :) herkese fikir olur hem:)
ne demek canım naptımkı inşalla herkesın gonlune gore olur :) bencde paylaş merk edenlere fikir olur :)
Super memnun msn seklinden? Birde bi arkadasima damlauygulandigi halde gogsu yusyuvarlak duruyor benimde ust kisimlar etli agzina gircek gibi olur damla uygun dedi donme den hic bahsetmedi ama cok rahat kullanirsin sporunuda yapicaksn unutcaksn ztn dedi acaba dedgn gibi doktorun nasiluyguladigi da etkili olabili mi. Gunde abartisiz 4 ameliyata giriyor lipo , burun , meme, popo eli iyice alismistir diye dusunuyorm :))))) sorunsuz atlatsai isteyebler olarak da guzel bir yaza giris yapsak :)
Suanda seklini almadi yuvarlak duruyor seklini alinca fotolarimi paylasacagim o zaman fikrini soylersin.Krmzr dediği gibi doktorunla konus hangisi icine siniyorsa onu secersin yuvarlakda cok hoş duruyor burda gördüğüm arkadaslarin hepsinin göğüslerini cok begendim simdiden hayirli olsun
Suanda seklini almadi yuvarlak duruyor seklini alinca fotolarimi paylasacagim o zaman fikrini soylersin.Krmzr dediği gibi doktorunla konus hangisi icine siniyorsa onu secersin yuvarlakda cok hoş duruyor burda gördüğüm arkadaslarin hepsinin göğüslerini cok begendim simdiden hayirli olsun
Sordum arkadaslar suana kdr hic bir hastasinda donme gibi bir sorun yasamamis ama icin rahat etmicekse yuvarlak koyarim diyor fakat kafani cok bulandirma dedi :)
Cok merak ediyorum:) aslinda seklini almamis halleri daha cok
Merak
Ediyorm cunku
Kendimde ay bu ne boyle noldu bana panigi yasamamak icin :)
Kızlar selam yeni gördüm yazılarınızı bende kendi deneyimlerimi paylaşmak istedim 2010 yılında oldum Dr a sadece fazla büyük olmasın demiştim 200 cc dedi ama ameliyatta 250 cc nin uygun olacağına karar vermiş :) ilk 3 gün ağrı oluyor sonrasında hiç bir problem yok hatta hastanede 1 gece kaldım ve hastaneden çıktıktan sonra AVM ye alışverişe gittim düşünün o kadar yani ağrısı. Şuan 20 aylık bir oğlum var hiç pişman olmadım ilk zamanlar evet biraz dik ve sert oluyor ama zamanla vucudunuza göre şekil alıyor ve doğal bir hâl aliyor merak etmeyin drunuza güvenmeniz çok önemli kızlar benim Dr um Prof. Du ve bi dr tanıdığımız tavsiye etmişti o yüzden hiç tereddüt etmemiştim benden sonra gidenler içinde yeni şey geçerli
Harikaaa :)) gun gectikce heycan artiyor biZde 200 cc konustuk ama doktor ameliyatta karar vericek hatta damlayida yuvarlagida denicek kas alti olucak ameliyatim. Gorme sansimvarmi fotolarini? Daha once meme dokun var miydi? :) darisi basima bi atlatsam da artk stresbitse:)
:) yeni yazmaya başladım resimleri nasıl gönderebilecegimi bilmiyorum açıkçası sizin resimleride goremedim telden giriyorumda anlatirsa resimleri gonderbilirim benim yuvarlaktı ama zaten suan damla şeklinde yalnız şunu söyleyeyim ilk ameliyattan çıkıp aynada gördüğünüzde şok oluyorsunuz :))) kocaman dimdik iki meme ama dedigim gibi zamanla oturuyor o heyecan bende de vardı şimdi bi muhabbet olmasa aklıma gelmiyor o kadar yanii