Gelinlik Modelleri 2009'un en iyi gelinliklerinden....

bunları hepiniz cok beğendiğiniz umarım benimkinede yorumlarınız böyle olur a.s.

allahin bildigini kuldan saklayamam.. begenmedim.. fiyatlari uygun ama
paylasim icin tesekkürler

vauuuvvv bunlar negüzel gelinlikler böyle bayildim:asigim:
paylasimin icin tesekkürler canimopuyorumnanaktan

Ben hiç beğenmedim. Tamam ışıltılı, çekici değişik modeller yapamaya çalışmışlar ama çok abartmışlar. Gelinliklerin hiç bir zarif tarafı kalmamış. Ayrıca manken seçimide çok yanlış. Mankenin beli çok kalın fakat kalçaya kadar dar kesimli modelleri giydirmişler. Bi kere daha kötü görünmüş gelinlikler. lmaz:

modaevinde baktım gercekten cok göz alıcı modeller var
şahsen fazla işlemeli begenmeme ragmen
bitane modeli çok begendim

ayyy çok güzel bunlar yaaaaaaa bende çok beğendim işlemeler harika

Ilki kesinlikle benim gelinliğim olıcak fiyatı sordum kirlama 1,500 yer güngören aksesuarlar içinde güngören eski belediyenin yanı

en sondan bi öncekine bayılllldımmm ya işte istediğim gelinlik tam boyu olsaydı keşke ona göre diktirirdim.

bnede sordum fiyatları ama 1500 dediğiniz fiyat kiralığı .alacaksanız 2200 tl dediler

size bence fiyatları şişirip sölemişler kızlar
özel dikim yaptıracaksanız belki fiyat değişir ama burda gördüğünüz gelinlikleri olduğu gibi alacaksanız fiyat 1500 bana denilen bu moda evinin sahibi ile konuşmustum ben 15-20 gün içinde fiyatları arttıramazlar bu kadar bilemiyorum
gelinliklerinin arkası zaten bağcıklıymış cok kilolu olmamanız halinle oluyormus her bedene

Haute couture bu gelinlikler kızlar...fiyatları çok pahalıdır...ama bir kez giyilecek...ben kıyarım paraay doğrusuzemuszemus

Ayy aman Allah'ım çok güzeller!!
Bize de giymek nasip olur inşAllah!..:kedi::asigim:

Hepsi birbirinden güzelmiş bunların kızlar.. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…