Gelinlik Modelleri 2009'un en iyi gelinliklerinden....

jaleli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
741
1
96
Samsun

modeller ROSES MODA EVİNDEN (ist.) fiyatlarda cok pahalı değil gördüğünüz modeller 1000 ila 1500 ytl arasında fiyatları aksesuarlarda dahil umarım beğenirsiniz ve umarım resimleri yükleyebilmişimdir :)

süpermiş 2. gelinin saç aksesuranı çok beğendim saçı çok güzel..
ve elinde gül tutan kız çok hoşşş.... çok beğendim hemen kaydettim canımm resmi..

emeğine sağlık canım ..

beğenmene sevindim graceful istanbulda oturman büyük sans gidip incelemek için a.s.

bunların devamı yok mu canım çok güzeller.. eğer varsa devamı koyarsan yada link yazarsan çok sevinirim.. sevgiler..

baktım sitesine canım kesinlike gidilecek yerler arasında .. umarım fiyatlarıda bahsetiğn gibidir..

ya bunlar cidden çokkkk güzelll bayıllldımmmm modeller arttıkça kararr vermekte zor oluyooo kızlarrr

baktım sitesine canım kesinlike gidilecek yerler arasında .. umarım fiyatlarıda bahsetiğn gibidir..

canım ben kendim için düşünmüştüm o çiçek etek tarzında olanı moda evi ile irtibata gectim fiyatları felan konuştuk cok iyiydi bana göre fiyatları kiralama bile yapıyorlar
tek sorun vardı ben samsundayım oraya en az 3kişi gidecez yol parası ordaki masraflar vs gelinlik bana 2500 ytlyi bulacaktı o yüzden vazgectim
umarım siz giyersiniz benim yerime a.s.

1. üst tarafıyla 2, modeli cok begendim cidden güzeller opuyorumnanaktan

bende çok beğendim modelleri teşekkür ederim paylaşımın için inş fiyatları öyledir hele bir de aksesuar dahil ise tam süperzemuszemus

özellikle üstlerine bayıldımmmm çok güzeller yaaa.. sondan ikincinin üstü süper ötesi yaaaa...

ayyy çok geüzllermiş..son zamanlarda gördüklerimin içinde en iyileri gerçkten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…