• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri 2009'un en iyi gelinliklerinden....

size bence fiyatları şişirip sölemişler kızlar
özel dikim yaptıracaksanız belki fiyat değişir ama burda gördüğünüz gelinlikleri olduğu gibi alacaksanız fiyat 1500 bana denilen bu moda evinin sahibi ile konuşmustum ben 15-20 gün içinde fiyatları arttıramazlar bu kadar bilemiyorum
gelinliklerinin arkası zaten bağcıklıymış cok kilolu olmamanız halinle oluyormus her bedene

biz adapazarına gidip sorduk beğendiğim modeli 1200tl ye dikicekler :-) istanbuldaki modaevi gelinliği satın alırsam 2200tl dedi kirasınada 1500tl dedi.ist.gidip modeli denicem üzerimde güzel durursa diktirmeye başlıcamzemuszemus

biz adapazarına gidip sorduk beğendiğim modeli 1200tl ye dikicekler :-) istanbuldaki modaevi gelinliği satın alırsam 2200tl dedi kirasınada 1500tl dedi.ist.gidip modeli denicem üzerimde güzel durursa diktirmeye başlıcamzemuszemus

hayırlı olsun canım inş. istediğin gibi sık olur
özel dikime girince fiyat değişiyor onu banada demişlerdi ama ordaki gelinliklerden secip alırsan fiyat öle değildi yada samsundan istanbula kadar gelsin diye ölemi dediler bilmiyorum :roflol:

bu arada benden nişanlımın ısrarı ile beğenip alacağım gelinliği bıraktım
kendi hayalimdekini aldım cokta güzel oldu düğünden sonra resimleri paylasacağım...opuyorumnanaktan

2 ay sonra benimde nikahım var ilk gelinliğin işleme olarak aynısını denedim ve çok beğendim.İçime çok sindi ama ben açık giymiyorum düşük kol yaptırmayı planlıyorum tülden taş işli nasıl olur acaba??

canım güzelde bu kadar gösterişli gelinlikleri sevemiyorum ben ...

2 ay sonra benimde nikahım var ilk gelinliğin işleme olarak aynısını denedim ve çok beğendim.İçime çok sindi ama ben açık giymiyorum düşük kol yaptırmayı planlıyorum tülden taş işli nasıl olur acaba??

canım o model gibi bişey yaptırdıysan eğer ona tülden kol nasıl olur bilmiyorum
cünkü tas işleme sadece üstü ona en fazla omuzdan düşen 2-3 tane taş kol yapılabilir
benim avatarımda göründüğü gibi yoksa cok alakasız durur tül kolda a.s.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr roses moda evine gittim gördüm harika modeller var size şiddetle tavsiye ediyorum ve benim gelinliğim dikilmeye başladı bile :)))))) nilüfer abla var harika ilgileniyolar görmeniz lazım bence ugramadan karar vermeyin benden sölemesi

eet ya harika özellikle aksesuarlar muhteşem...
bende aynen bir sürü klasör actım:D:D
gelinlik bir,iki,üç v.s.:D:D
seçenek zor olunca kara vermesi de zorlaşıyor.....

İkinci model çok harika yaaa. Tam aradığım sadelik. alkisalkisalkis Bel kısmının birazcık daha kısa tutulduğunu düşünürsek daha da hoş olur. Emeğine sağlık cnm çok harika bi model(3. ve 4. resimdeki). :sm_cool:

Bunun etekleri çok güzelmiş değişik bişey. ama taşların pırıltısı photoshopla yapılmış belli. yani gerçekte bu kadar parlak değildir. ama yinede çok güzelmş
7227.jpg

bununda üstünü beğendim. :) ama beğensem kaç yazar 1kere giyiliyor gelinlik. giydim ama hala gözüm gelinliklerde kafamçokkarıştı

7240.jpg

bende elinde gül tutan kızı çok beğendim ya bu gelinliği başka biyerde diktiremezmiyiz acaba tam istediğim gibi duruyo. çok ağır kaliteli parıl parıl parlıyo olması nı istediğim gibi
teşekkür ederim paylaştığın için

Back