2009Nisan Anneleri İftarda Ne Yemeli Bebişlere Sütü Azalmasın Diye?

oo bizim mahalle burda ellerinize sağlık kızlar hem çalışır hem bebek bakar hem yemek yapar hem burda birbirimize zaman ayırırız maşallah bize

ayynennn!

aynı kilodayız şu an senle. benim umudum emekleme döneminde ama bakalım..
bu arada sen şu dieti yazacaktın bana?.. belki biraz feyz alırız...

yayzıyım canım ne demek ramazan menüsü :

sahur kibrit kutusu peynir (standart)
2 dilim kepek ekmeği
sınırsız salata
5 ceviz içi
bol suuu

iftar :
1 kase çorba (20 dk mutlaka ara verilicek)
4 yemek kaşığı sebze yemeği
2 köfte büyüklüğünde kırmız et veya beyaz et
1 dilim kepek ekmeği
2 top diyet dondurma

çay sınırsız ama şekersiz yemekler 2 yemek kaşığı sıvı yağ kullanılarak yapılacak ve patates haşlama dahil yemeklerde de kullanılmıycak

bugün 11. günüm 3 kilo verdim 3 günde 1 kilo veriyoum yarın sabah 1 kilo daha vermiş olduğumu görmek istiyorum inşallah ....

Mozaik tatlı nasıl yapılıoduuuuu

canım ben pudingle yapıyorum pudingi tarife göre hazırlayıp petibör bisküvileri içine atıyorum onlala iyce karıştırıyorum arzuna göre içine fındık içide atabilirsin folyoya sarıp buzluğa atıyorum en az 6 saat beklemesi lazım servis yaparkende üzerine dövülmüş antep fıstığı çok güzel oluyor ....

anammm bi boğaz uğruna kavga çıkmış yav!!!
ya biz hamileyken yediğimizi içtiğimizi yazıyoduk beeee.
kimseye bişey olmadı.

neyse ben oruçluyum allah kabul etsin..
annem yapcek yemekleri..
durun bi arayayım menüyü alayımm

domates çorbası kaşarlı..
mantarlı tavuk sote
pilav
salata
ayrıca bide dünden kalan börülce varmış haşlanmış (zeytinyağlı)
tatlıyıda ben iş çıkışı alıp gitcemm

ohh deniz sizinde menü süper

bu arada ben de hamileyken aşermedim aşermek benim doktoruma göre oburluğun ismini hamileyken aşerme koymak

canım ben pudingle yapıyorum pudingi tarife göre hazırlayıp petibör bisküvileri içine atıyorum onlala iyce karıştırıyorum arzuna göre içine fındık içide atabilirsin folyoya sarıp buzluğa atıyorum en az 6 saat beklemesi lazım servis yaparkende üzerine dövülmüş antep fıstığı çok güzel oluyor ....

bende yapıcam bundan cokacimcoook kociş yemez ben bitiririm artık ne yapalım (canıma minnet) sırnaşık şey

anammm bi boğaz uğruna kavga çıkmış yav!!!
ya biz hamileyken yediğimizi içtiğimizi yazıyoduk beeee.
kimseye bişey olmadı.

neyse ben oruçluyum allah kabul etsin..
annem yapcek yemekleri..
durun bi arayayım menüyü alayımm

sorma denizcim bi hamiş neler etti sabahtan beri ........ şimdide vız vız arı gibi 2009 nisan anneleri topicte dolanıp duruyo ...

yemek değilde benim aradığım susamak çok kötü benim gibi şişelerce su içen insana ilk gün zorluyo tabi.

ohh deniz sizinde menü süper

bu arada ben de hamileyken aşermedim aşermek benim doktoruma göre oburluğun ismini hamileyken aşerme koymak

canım bende hiç aşermedim doktorumda annemde aşermenin şımarıklık olduğunu evet gerçekten bir anda kokunun burnuna gelmesinin olabileceğini ama bu iflah olunmaz bir durum olmadığını sölediler hakkatende hiç aşermem olmadı bir kere annem pilav yapıyormuş geçen ramazanda o benim burnuma tereyağlı boncuk makarna kokusu gibi geldi makarna diye gittim yiyecektim bi tabakçık baktım pilav valla akşam yemek yerken aklıma bile gelmedi makarna felan ....

bende yapıcam bundan cokacimcoook kociş yemez ben bitiririm artık ne yapalım (canıma minnet) sırnaşık şey

yap hayatım sende yap aifyet ola

X