2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

turuncu hayrlım olsun cnm ama ben korkmazıda beğenıyom celık tencerede hemde uygun geldı bıde ben baktım karacanınkıne beğenmedım benımkı daha hos geldı gozume gule gule kullan
sszzkk sende gacı ı gunlerd kullan

6063715_0.jpg
bu hısar marka tencerelerım annem almıs bana sormadan

808-42-02.JPG
kahvaltı takımın cok begendım

JWS67-1.jpg
bu kepce setım kahvaltı takımınla aynı ayrıca aynı model catal kasık takımım da var ayrıca caydanlık cay tabaklarım kasıklarımda aynı model

912-85-01.JPG
yemek takımım

610-90-01.JPG
catal bıcak takımım

2269.jpg
buda tonbul duduklum

DDM.jpg
bırde bole duduklu caydanlıgım var ama turkuaz mavısı

Son düzenleme:
nepal(Medium).jpg
ama bu modelın renklısı benımkısı mor renk ılk basta bunu almıstım cok sade durdu gıttım degıstırdım mor renklısını aldım

shimmerlila(2).jpg
buda annemın bana dogum gunu hedıyesı olarak aldıgı pıke takımı aynı model cok begendım

Son düzenleme:
Mızmızcım özellikle kahvaltı - kepçe takımına ve de pike takımına bayıldım.güle güle kullan inşallah.ya kızlar tefalin son çıkan düdüklü tenceresi de çok hoşuma gitti.çok da emniyetli.saatli.uyarı falan veriyo pişirmeye başlayınca.ama çok pahalı yuvarlak 500 ytl kadardı yanılmıyosam

Mızmızcım özellikle kahvaltı - kepçe takımına ve de pike takımına bayıldım.güle güle kullan inşallah.ya kızlar tefalin son çıkan düdüklü tenceresi de çok hoşuma gitti.çok da emniyetli.saatli.uyarı falan veriyo pişirmeye başlayınca.ama çok pahalı yuvarlak 500 ytl kadardı yanılmıyosam

rosalin arkidişime aynen katılıyorum mız mızcımmm... kahvaltı takımını ye bitir öyle tatlişmiş a.s. düdüklü tencerede bzim evde var kullanıyoruz çok memnunuz o yüzden çeyizimede alıcam. 350 falan ama ben tefal clipso control set alıcam. onun yanında bir tencere daha veriyor. ama düdüklü kapağı ikisinede uyuyoryerimseniben yani aşkımla kendime yaparken küçük boyunu misafir geldiğinde büyük boyunu kullanabilicem yerimseniben hele çalışan kadınlar için çok gerekli. 20 dakikada kuru fasulye pişiriyor yaw:roflol:

slm kızlar sız cok az cvp verıyorsunuz katılım az olmasın
hazrlıklarım yok dıye uzulmeyın 500 ytl mutfak masraflarınızın coğunu yapabılrsnız yada yavas yavas alın bende seneye evlencem nışana 2ay 3haftam kaldı sımdıden heyecan bastı yaa

gamsız hayat hayrlı olsun cnm benım kımsem yokkı alsın hep kendım alıyom aılem nıgdede yasıyo ıns tabıkı yardım etcekler ama bakalım düğüne yakın sayılı gunlerım var ya ınanmıyommm

Teşekkür ederim uğur böcüğü a.s.
Bizim daha ortada bişi yok ama alıyorz öyle işte çok beğenmiştik kaçırmadan alalım dedik bide ben beğenmem herşeyi hazır beğenini bulmuşken kapm dedim.
Canım bende çalışsam herşeyimi kendim alırdım en güzeli kendin alman zaten boşverbenneyaptımki

Üzülerek bu guruba dahil olmak durumundayım zira en son yaptığımız istişareden sonra bu yaza yetişebilmemizin mümkün olmadığına kanaat getirdik :sm_confused:

Ancak Ekim Kasım gibi yetişeceğiz ama ben de kışın evlenmek istemiyorum hiç :bbo:

slm kızlar başlığı açtım ama kaç gündür giremiyorum dişlerimle uğraşıyorum dişçiye taşınıyorum kaç gündür o yüzdenkafamçokkarıştıvalla benim çeyizimde daha hiçbirşey yok zaten öyle dantel falan istemiyorum herşeyimi hazır alıcam hoşlanmıyorum dantelden o yüzden anneme yaptırma dedim.birkaç ufak şey var okdar ben hepsini toptan alıcam izmirden bir çeyiz mağazası varmış aynı markaları yarı fiyatına satıyolar ve herşeyde varmış babamınarkadaşı söylemiş eee zaten herşeyimi babam alıcak ben çalışmıyorum çünkü:eek:ama keşke çalısaydım herşeyimi kendim alsaydım neyse bakalım inşallah herşey istediğimiz gibi olur...a.s.:teytey:KK43:bu arada nişanlım izine geliyo 36 gün kaldı sonrada 3 ayımız kalıyo bitiyo işte artık ohhhhh:dance::sm_cool:)

kızlar dün bütün gün gezdikten sonra sonunda söz nişan elbisemi aldım... bizimkisi evde olacak. onun için abartılı bişiy istemediğimi söylemiştim hatırlarsınız. çok çok sade ama zarif,asil bir elbise aldım. krem rengi. dizde belden oturtmalı. önünde böyle tek bir fiyonk var. 1 ay kaldı nişanıma. işte ayakkabılarımıda alınca fotosunu çeker koyarım kızlar...

aylın gecmıs olsun cnm sen olmayınca ıdare edıyom kız merak etme sen
nehır mız mız hayrlısı olsun cnm benım 3yıldr cıktık subatta sozlendık en sonunda ağustos nışan olck ıns bende ısteesem kısın yaparım ama kışın cekılmez düğün oyuzden bahar ıstıyom zaten eksıklerım anca bıter

aylın ben baya sey aldım ama daha ıkı sayfa alıcak lıstesı var ben calısıyom ve suan tek basıma alıyom allahım cok sukur caslıyıom yanı yoksa aılemde alsa ben beğenemezdım ne bılem alsmamısım ya para bıle ıstemem onlardan cok keyıflı oluyo yuvan için alısverıs yapmak

Ben de 5 senedir çıkıyorum 9 aydır nişanlıyım.çıktık dediysem sadece 1,5 sene görüşebildik.daha sonra araya engeller girdi.görüşemedik.şimdi de düğün öteki yaza atıldı.çok canım sıkkın.kendim de çalışıyorum ama hiç bişey almıyorum şu an.çünkü içimden hiç gelmiyor.hevesim kaçtı benim

Uğur böcüğü canım ben durgun bi dönemdeyim.bişiler alırsam yazarım.ama kimse uğramıyo ya.boşluyoruz biraz hı?

ıns duzelır cnm hersey ama kımse ıcın uzulmeye değmez sen hayatını yasamana bak hayallernı erteleme eğer maddı acıdan bı sıkıntın yoksa evın yuvan için bıseyler almak senı dahada mutlu edecektr kımse olmasa bıle ben varım sız olun daıma burdayım fıkır alısverısı cok onemlı canlarım:teselli:

Kızlar günaydınn

topicte daha fazla paylaşımda bulunmak isterim ama daha öncede yazdığım gibi çeyizlik olarak herşeyimi aldım ben.Beyaz eşya için birikim yapıyorum şimdi.
aldıklarımı yazayım size

mutfak için :
- porselen yemek takımı
- çatal-bıçak takımı
- tencere takımı
- teflon tencere ve tava takımı
- kahvaltı takımı
- saklama kapları
- gündelik çatal-bıçak takımı
- baharatlık
- alacaklarım : vitrin için süs - bardak takımarı(su-çay)-sürahi vs...ıvır zıvır yani.Bu aralar şu renkli bardaklar çok hoşuma gidiyor.Gündelik kullanmak için onlardan almayı düşünüyorum :dance:

elektronik ürünler :
- buhar kazanlı ütü
- mutfak robotu
- tost makinası
- waffle makinası
- blender seti
- elektrik süpürgesi
- fritöz
- mikser
- alacaklarım : halı yıkama makinası

ev tekstili :
- 2 tane yatak örtüsü
- 3 saten nevresim takımı
- 4 normal nevresim takımı
- 2 tek kişilik nevresim takımı (misafir için)
- 2 tane pike takımı
- 1 uyku seti
- klozet-banyo takımı
- 2 çift kişilik elyaf yorgan
- sandıkta havlular ,danteller,elbeziler,bohçalar vs..vs..
- alacaklarım : :sm_confused:

Bunlardan hariç tek tük aldığım ve almak istediğim şeyler : iç çamaşırı takımları ,gecelik-pijama-eşofman takımları vs.........

Düğüne yakın almayı düşündüğüm ufak tefek şeyler : paspas ,kirli sepeti ,çamaşır sepeti,çamaşır teli ,ütü masası, vs..vs...vs... Bu liste daha uzaaar gideeer.sırnaşık şey

Listede daha unuttuğum şeyler olursa aklıma geldikçe eklerim a.s

Uğur böcüğü canım ben durgun bi dönemdeyim.bişiler alırsam yazarım.ama kimse uğramıyo ya.boşluyoruz biraz hı?

Canım bak ben herşeyimi almıştım bu yaz evleneceğiz diye ama erkek tarafının maddi durumundan dolayı seneye evlenmek zorundayız.İlk günler çok üzüldüm çok taktım kafama ama elimden bişey gelmiyor.Nişanlımıda daha fazla üzmek istemiyorum.
Artık şöyle düşünüyorum : "Babamın evinde 1 sene daha fazla kalacağım ne güzel.Borç yok sıkıntı yok,yediğim önümde yemediğim arkadamda,çok fazla sorumluluk yok,hesap derdi yok".Hernekadar nişanlımı canımdan çok sevsemde bekarlık günlerim geri gelmezzzz.Tadını çıkarın derim kızlaaar.:dance:.
Unutmayın belki bizim hayir gördügümüzde şer,şer gördügümüzdede hayir vardir.a.s.

turuncu cok haklısın cnm bıde derımkı halı yıkama makınasına ne gerek var dıye dusundum bı bnımfıkrım mesele ben sulu elekt supurge alcam halı yıkamak ıstedımdede verırım yıkamaya fıstık gıbı gelıyo dıye dusnuom

turuncu cok haklısın cnm bıde derımkı halı yıkama makınasına ne gerek var dıye dusundum bı bnımfıkrım mesele ben sulu elekt supurge alcam halı yıkamak ıstedımdede verırım yıkamaya fıstık gıbı gelıyo dıye dusnuom

Evet canım senin almana gerek kalmamış.Ben normal bi süpürge aldım.Hernekadar pişman olmuş olsamda almış bulundum artık o yüzden halı yıkama makinası almam gerekiyor.Aslında almayı düşünmüyordum ama evdeki koltukların ve halıların kış boyu ne kadar is çektiğini görünce almaya karar verdim.a.s

X