2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar merhaba ben fazla yazamıyorum bu ara çok yoğun işler internete giremiyorum fazla ama elimden geldiği kadar geliyorum.Evde internetim olsa akşamları hep yazarım vallahi.Şu an sormak istediğim süpürge için ne diyosunuz?Elektrik süpürgesi alıcam..

selam kızlar benimde bilgisayarımda olan sorundan dolayı birkac gundur yoktum.
ceyiz olayımız evlenene kadar bitmeyecek gibi arkadaslar annem hergun bu da gerekli alacagiz diye birseyler söylüyor. bende gönlüme göre cogu istedigimi aldım ama annemim gönlü olsun diye onun istedigi seylerede bakıyorum. sonucta bizim gibi annelerde özeniyor.

alevesen ben süpürgemi önceden aldıgım icin normal ama simdi almak istesem sulu olanları tercih ederdim.

kızlar merhaba ben fazla yazamıyorum bu ara çok yoğun işler internete giremiyorum fazla ama elimden geldiği kadar geliyorum.Evde internetim olsa akşamları hep yazarım vallahi.Şu an sormak istediğim süpürge için ne diyosunuz?Elektrik süpürgesi alıcam..

canım ben süpürgemi önceden almış olmasaydım mutlaka sulu süpürgeyi tercih ederdim.yerimseniben

gunaydın kızlarrrr
okarauzum cnm annen bıseyler bılıyodr ondan dıyodur sen annenı dınle al lazım olur kesın benımde eksıklerım sonradan cıkmasın dıye sızden gorduklerımde yada dısardan gorduklerımı yazıyom bı dftere suan ıkı sayfa alınacak var aklıma gece gelse gece kalkıp lısteme eklıyom bolece eksıklerımı ve aldıklarımı goruyom sızede tavsıye edrım canmlarım

turuncu cnm senın 18 ay mı var daha cokmus yaa anam ben hıc yazmayım evlencek tarıhımı en ıyısı zaten kesın bısey yok nışanımdan hemen sonra resmı ve ımam nıkahım kıyılcak sonrada düğün allahın ıznıyle bakrsın nısan ayından olur bakrsın temmuz hayrlısı neyse bakalım

cnm senden suyunu dokunce kurularsın valla bızım var cok memnunz cunku toz tok torba yok mıkroplar doğru lavoboya hem torbalı supurgelerde bılıyon hemen atılmıyo cope torbası durdukca gunde 4 mılyon mıkrop uruyıo

turuncu cnm senın 18 ay mı var daha cokmus yaa anam ben hıc yazmayım evlencek tarıhımı en ıyısı zaten kesın bısey yok nışanımdan hemen sonra resmı ve ımam nıkahım kıyılcak sonrada düğün allahın ıznıyle bakrsın nısan ayından olur bakrsın temmuz hayrlısı neyse bakalım

canım ben 2 aylık nişanlıyım.a.s.
aslında biz bu yaz evlenecektik ama erkek tarafının biraz maddi sıkıntıları var.Bizde anlayış gösterip beklemeye karar verdik.Ya ramazandan sonra olur düğün ya da seneye yazın.Bakalım artık yerimseniben

imza daki takvim ise aşkımla ne kadar süredir beraber olduğumuzu gösteriyor :asigim:

kızlar sıze benden tavsıye asla sulu supurge almayın yaz aylarında koku yapıyor.hepınıze hayırlı yuvalar kurmayı nasıp etsın ALLAH

bildiğim kadarı ile sulu süpürgeyi işiniz bittikten sonra suyunu döküp haznenin içini dışını kuruluyorsun.O zaman koku yapmaz bence.

ben internete sınırlı girebiliyorum o yüzden çok yazamıyorum.Evde de bilgisayarım yok zaten.
Ama fırsat bulmuşken yazayım.Ben 5 yıldır nişanlımla birlikteyim 18 Kasım

Kızlar yarım kaldı emailim 5 yıldır birlikteyiz nişanlımla.Resmimi koydum avatar olarak.18 Kasım 2007'de sözlendim.03 Mayıs 2008'DE nişanım oldu.2009 Mayıs ayında da kısmetse düğünüm olacak.Resim küçük gözüküyo ama nasıl beğendiniz mi?

allah bğıslasın onemlı olan sızın bırbrınızı beğenmenız cnm amma cok beklemısn hee sabır tası mısn bekleme sebebın asker olması falan mı yanı sıozden sonra askere falan mı gıttı
ben 2005te tanıstım 2006 subat asker 2008 subat sözlndık 24 ağsutos nışanımız düğün sımdılık bellı deıl ama buyuk ıhtımalle seneye cnm belkıde kışın olur ama ben kısın ıstemıyom bakalım evde kıracı var cıksın doğalgaz dosenırse evlnırım ama eksık cok cnm sen nelr aldın

canım biz tanıştığımızda ben okula gidiyodum.Sonra üniversiteye gittim.O da askere gitti ve 2006 yılında askerden geldi.2007 yılında da söz yaptık.Bu yaz kirada oturacağımız için yapamıycaz düğünü Ben de kış istemediğim için seneye kaldı.

canım benim dantelim yok,fırın süpürge ve ufak tefek şeyler geri kalan herşeyi aldım

benımde dantelrım ok hepsı sarılcak sadece
onun yanında
yemk takımı celık tencre kasık takımın murtaf esyalrın coğu tmm pıkelr nevresımler tamam buyuk esyaları alcaz nısandan heemn sonra beyaz esya ondan sonra askım altınları alırken bende danterl sardrcam eksıklerı tamamlıycam sanırım mobılyalrımz taksıtı evlenınce oderız benımkı tek baısna calısıyoda o bakımdan evımız var allahtan

biz de beyaz eşyaları kışın alıcaz ama parası hazır,kirada olacağımız için mobilyaları kayınvalidemler ödeyecek.Allah yardımcımız olsun.Şöyle evimizin kurulduğunu görsem derin bir nefes alıcam

genede sana kayınvalıden yardım etcekmıs benımkının kımsesı yok varda yok aılesı koyd oyuzden gecım kaynağı cıftcılık ve zaten 3kardesı daha okuyo lısede oyuzden bende bısy ıstemedım benım herf yapsın yavas yavas zatn ıkımıznde mesleğı var evlenınce enfazla 6ay sonra calsmayı dusunuyom cunku evı kaynımla ortak onu satıp yenı ev almamz gerek cnm kaynımde bekr daha bızden buyuk o evlenmeyı dusunmuyo bıkac yıl

iyi bari kaynın evlenmesin şimdi ev sorun olur sonra.Meslektaşız seninle farkettin mi canım?

Canım ben de mutlaka çalışıcam.Şu an çalıştığım şirket ile sorun yaşamazsam burda devam edicem.Yani aralıksız.Kiralar çok pahalı.Sizin ev nerde?Şu an nerde oturuyorsun?Ben bahçelievlerde oturuyorum nişanlım zeytinburnu'da biz de güngören ya da zeytinburnu tarafında otururuz herhalde.

ben esenlerde oturuyom corlu avcılar arası mekık dokuyomm ıs sebebı ıle
evımız aksarayda cnm suankı değerı 200bın ytl bende kesın calıscam cocukta dusunmöuyoz ev alana kadr zaten

bu ay cok kotu gıdıyo ya maddı acıdan nışan için yer kıralancak davetıye basılcak bohca alısverısı bu ay o yuzden bısey almadım takstım 65 ytl kaldı bıde abım para ısted ama veremem valla off off

X