2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

sellaammmm kızlar.ben artık fazla giremiyorum.işler çok yoğun,evde de neti kapattırdık.bi çaresine bakıcam ama sizi yalnız bırakmam.

günaydın kızlarrr nasılsınızzzzz..

ya bişi sorucam sizee. ben akşam ütü yaparken böle ince paspas gibi bişi var . naylonumsu üstü.. ütü oraya değdi. eridi gibi ütünün arkası hep iz oldu. çıkaramadımda nası çıkar o ya bi fikri olan varmı ?

günaydın kızlarrr nasılsınızzzzz..

ya bişi sorucam sizee. ben akşam ütü yaparken böle ince paspas gibi bişi var . naylonumsu üstü.. ütü oraya değdi. eridi gibi ütünün arkası hep iz oldu. çıkaramadımda nası çıkar o ya bi fikri olan varmı ?

canım öyle ütüde iz olduğunda ütü sıcakken lifle sürterek çıkarmaya çalış ben hep öyle yaptım şimdiye kadar. soğuyunca olmaz ütü sıcak olmalı

canım öyle ütüde iz olduğunda ütü sıcakken lifle sürterek çıkarmaya çalış ben hep öyle yaptım şimdiye kadar. soğuyunca olmaz ütü sıcak olmalı

tamam doublebump çık teşekkür ederim. akşam gidince deniyim hemen. ay sinir oldum yaa .. arkası kahverengi kahverengi oldu. ütülediğim şeye yapışıo

evet canım yapışır aman dikkat et yazık olur eşyalarına sonraa:KK43:((

umarım çıkar akşam dediğimi yapınca yoksa bi çare daha var ama çok çiziyo ütüyü
annemlerde inat edince lekeler çay kaşığının arkasıyla kazıyodum çıkıyodu hemenngamyoncuiremsu

evet canım yapışır aman dikkat et yazık olur eşyalarına sonraa:KK43:((

umarım çıkar akşam dediğimi yapınca yoksa bi çare daha var ama çok çiziyo ütüyü
annemlerde inat edince lekeler çay kaşığının arkasıyla kazıyodum çıkıyodu hemenngamyoncuiremsu
doublebump çım çok saol yaa. akşam hemen denicem..
çay kaşığı fikride süperrrrr:lepi:

eşinle nasılsınız neler yapıonuz:)

canım ama çay kaşığına dikkat et çizme sakın aman heeeeeeeee :)))

canım bu aralar çook iyiyiz maşallahh:nazar:
bu aralar hergün birilerine gidiyoruz geziyoruz ama çok teferruatlı yemek yapmasam da yaptığım yemekleri filan beğeniyor :)))))

siz napıyosunuzz

canım ama çay kaşığına dikkat et çizme sakın aman heeeeeeeee :)))

canım bu aralar çook iyiyiz maşallahh:nazar:
bu aralar hergün birilerine gidiyoruz geziyoruz ama çok teferruatlı yemek yapmasam da yaptığım yemekleri filan beğeniyor :)))))

siz napıyosunuzz

bende doublebump çum öle cok teferruatlı yapmıom öle. valla beğenio. ne koysam yiyo çok şükür:)
ay ne güsel gezionuz aile arkadaş dimi? annene yakınmısın peki canım gidiyomusunuz?

benim eşim vardiyalı gece gündüzü haftasonu karmakarışık anlıyacağın :KK43: zor karşılaşıyoruz offff. mesela akşam gece3 te geldi. o vesile ile bende çok uykusuz kalıyorum ya

bende doublebump çum öle cok teferruatlı yapmıom öle. valla beğenio. ne koysam yiyo çok şükür:)
ay ne güsel gezionuz aile arkadaş dimi? annene yakınmısın peki canım gidiyomusunuz?

benim eşim vardiyalı gece gündüzü haftasonu karmakarışık anlıyacağın :KK43: zor karşılaşıyoruz offff. mesela akşam gece3 te geldi. o vesile ile bende çok uykusuz kalıyorum ya

evet canım aile arkadaş artık kimi yakalarsak geziyoruz :)
cumartesi de misafirim gelecek ama yemekleri falan ben yapmıcam görümcelerim yapacak sağolsunlar :)))

annemle yürüyerek 10 dk mesafedeyiz canım yakın sayılır baya :))

eşinini işinin vardiyalı olması ço etkiler sizi çalışıyorsan en azından evde olsan bu kadar etkilemezdi sizi:KK43:(

evet canım aile arkadaş artık kimi yakalarsak geziyoruz :)
cumartesi de misafirim gelecek ama yemekleri falan ben yapmıcam görümcelerim yapacak sağolsunlar :)))

annemle yürüyerek 10 dk mesafedeyiz canım yakın sayılır baya :))

eşinini işinin vardiyalı olması ço etkiler sizi çalışıyorsan en azından evde olsan bu kadar etkilemezdi sizi:KK43:(

oohh görümcelerle aramız iyi sanırım canım:) süper. benimde annem yürüyerek 10 dk filan. aynı yerde oturuyorum yani yine:)

kimler gelicek ki:) evet çalışmasam sorun yokta . çalıştığım için çok zorluo doublebump çım.

oohh görümcelerle aramız iyi sanırım canım:) süper. benimde annem yürüyerek 10 dk filan. aynı yerde oturuyorum yani yine:)

kimler gelicek ki:) evet çalışmasam sorun yokta . çalıştığım için çok zorluo doublebump çım.

canım geçmişte bazı sorunlarımız olsada hepsi çok iyiler gerçekten. onlaın akrabası gelecek evime bende evde yokum cumartesi günü onlarda ben glene kadar ilgilenecekler:)

annenin sanada yakın olması iyi olmuş. ben uzak kalamam annemden:)

ay canım benim yaaaaaa. ailen burada ama dimi ,? benimde kız kardeşim almanyaya gelin gitti. 8 senedir orda... neresine gidiceksin almanyanın

bayern eyalatine eischtaett kasabasına canım

evet annemler burda
çok özliycemmm mafoldumben

sellaammmm kızlar.ben artık fazla giremiyorum.işler çok yoğun,evde de neti kapattırdık.bi çaresine bakıcam ama sizi yalnız bırakmam.

elifcim nasılsın
sakın moralinizi bozmayın
inşallah eşinde kısa zamanda iş bulacak opuyorumnanaktan

bayern eyalatine eischtaett kasabasına canım

evet annemler burda
çok özliycemmm mafoldumben

elifcim nasılsın
sakın moralinizi bozmayın
inşallah eşinde kısa zamanda iş bulacak opuyorumnanaktan
canım biliyorum orayı benimde arkadaşım var eischtaett ta.. hayırlısı olsun. ama uzaklık zor gercekten. be kardeşimi çok özlüyorum. bide şöle bişi var. sen mutlu olda en önemlisi o ...

canım geçmişte bazı sorunlarımız olsada hepsi çok iyiler gerçekten. onlaın akrabası gelecek evime bende evde yokum cumartesi günü onlarda ben glene kadar ilgilenecekler:)

annenin sanada yakın olması iyi olmuş. ben uzak kalamam annemden:)
ay canım benim ya herkes bi takım sorunlar yaşıo. aman allah bozmasın. kaynana lafını duyunca iyi olsa bile tüylerim diken diken oluodelikafadulden

bu akşam kursum var 1,5 ay idare edicez. o yüzden aşkım annesine gidip yemek yicek artık bana da ordan bişiler getirir artık :)))

sen ne yapıcaksın??

X