Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kına düğünden ne kadar önce olucak. evdemi olucak canım:)öfff hemde ne heyecan var sormayın kızlarr yaa
bindallı işinide hallettim mi tamamdırrr
haftaya bakabilicem ancak
öfff hemde ne heyecan var sormayın kızlarr yaa
bindallı işinide hallettim mi tamamdırrr
haftaya bakabilicem ancak
bende hiç bişe anlamadım başladı ve bitti :))))))
kız poka bu arada regl oldum :))
oh beeeeeeeee
yasmin kameradan kendimi görünce ben bile yuh dedim. nerden bulmuşum okadar performansı :)bende çok oynadım canım hiç oturmadım ama oynadığımı bile hatırlamıyorum kameradan izleyince farkettim :)))))))))))))))
doublebump çım bende oldum bugünnn. sana yazdım diğer topikte:))))
varya acaip rahatladım. her ay böle korkuya kapılmamak için cok dikkatli olmak lazım yaaa:)))
kına düğünden ne kadar önce olucak. evdemi olucak canım:)
sölemesi dışardan çok kolay biliyorum ama hiç heyecan panik yapma çünkü insan ne kınasından ne düğününden bişey anlamıyoo herşey bi bakmışsın bitiyo bak 2 haftalık evliyim daha dün gün sayıyordum sankii kaydirigubbakcemile2
doublebump çım bende oldum bugünnn. sana yazdım diğer topikte:))))
varya acaip rahatladım. her ay böle korkuya kapılmamak için cok dikkatli olmak lazım yaaa:)))
ben ooynamayı bilmiyom yaakızlar ben o kadar abartı oynamamışım kamereda öyle görünüyo :)))))))))
düğün 11 e kadardı ama o kadar çok eğlenceliydi ki salon sahibi 1 saatte benden olsun dedi :)))))
o zaman herkes coşmuştu ama kameralar çekmiyodu :)
kızlar ben o kadar abartı oynamamışım kamereda öyle görünüyo :)))))))))
düğün 11 e kadardı ama o kadar çok eğlenceliydi ki salon sahibi 1 saatte benden olsun dedi :)))))
o zaman herkes coşmuştu ama kameralar çekmiyodu :)
peki kayseriyemi gelin gidiceksin canım?canım nikah + kına aynı gün olacak benim 4 ağustosta sonra 12sinde dğünüm olacak kayseride
biliyom biliyom mafoldumben
hemencecik bitiyomuş bende bugünlerimin tadını çıkarmaya çalışıyorum işte :lepi:
kız durun daa ilk günden yaa
kocişlerin tadını çıkartın önce sırnaşık şey
ben ooynamayı bilmiyom yaa
benimkide bilmiyo ondan düğün istememiştik biz
ama çok ısrar ettiler kıyamadık
iki el çırparım artıkın zemuszemus
sonra eve seninle kimler geldi doublebump:))) oturdularmı çok. ben düğün salonundan eve giderken anneme bakarak çok ağladım.
benimde eltimle eşi geldi. onlarda cok kalmadı hemen gitti. ben tele sarılıp annemi aradım biliyomusun doublebump çım:)canım salondan çıkıp yemeğe gittik. dönüşte eve bizimle görümcem çıktı hemen gitti kalmadı yani hiç.
bende evden çıkarken bide salonda annemler giderken ağladım hepp:gitme:
peki kayseriyemi gelin gidiceksin canım?