2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bende bahsettiğim güneş lekesinden ötürü güneşte giremiyorum.akşam 7 den sonra anca gidiyoruz,23.00 gibide dönüyoruz işte.

bende bahsettiğim güneş lekesinden ötürü güneşte giremiyorum.akşam 7 den sonra anca gidiyoruz,23.00 gibide dönüyoruz işte.

kızlar bende marmariste yaşayınca sizin gibi mi olucam...
marmariste yaşıyorum ama denize girmedim daha diyenlerden CADIARZU
gnaydın bu arada herkeseee

Valla burcucum bir süre sonra bizim gibi olma ihtimalin var tabi.Yıllar öncesinde Antalya ya tatile geldiğimde ne kadar şanslı brada yaşayanlar derdim denize gitmeyenlerede şaşırırdım gülme komşuna gelir başına misali oldu :))))))

canım benim ilk etapta emin ol sürekli denize gideceksin ama belli bir süre geçtikten sonra inan 40 adım bile olsa yol üşengeçlikten gitmeyeceksin denize.ben 30 senelik bir antalyalı olarak garanti veriyorum sana.Belki pazardaan pazara

bu topiğin sessizliğine sinir oluyorum ya herkes gırgırda bizde kimseler yok.

hoşgeldin poka senden.

tubis ben .

29.000 msjı sen yazmışsın topiğe :)

benimde balayısı bitti:)))) döndüm gene kürkçü dükkanına:))) ama bu sefer farklı bir ewde farklı biriyle farklı eşyalarla yaşamaya... aslında ben farklı ewlerde yaşamaya alışkınım babamın işinden dolayı sürekli taşınırdık... ee son senelerde bende ailemden uzakta yaşadıım için ayrılıklara ve orada da ew değiştirmeye alışıktım... ama ailemin olduu şehirde başka bir ewde yaşamak garip gelemeye başladı gittikçe bana... ewe çabuk adapte oldum aslında... ama genede garip... ewi sahiplenmek... ev işlerini çekip çevirmek... gerçekten zor we sıkıcı gelemeye başladı bana.... ühühüühühü

pokacım, iyiyim bende bu hafta izine ayrılıcam çok keyifliyim.

nastasia, dur daha yeni başladın hemen ne sıkılması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…