2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

rasiba canım ben aynısını yaptırdım davetiyenin :))

ama sonra bi sorun oldu iptal edip başka bastırdıkk

canım şablonu hazır olanın fiyatı çok uygundu ama bende senin koydurduğun gibi resim koydurucaktım diye fiyat 2 katına çıktı yani 500 e bizde vazgeçtik daha doğrusu nişanlım

sen kaça bastırdın

canım topkapıda yaptırdık ama biz bu davetiyenin tasarımcısına yaptırdik normal bi matbaa değil bu davetiyeyi ilk bizim yaptırdığımız çocuk tasarlamış

inanmıyorum bizede aynısını söylediler hatta patent hakkıda onlarınmış :)) başkası bunu kkullanamzmış

benimki nerde biliyorum ama arkadaşımın eşiydi bunu yapan

inanmıyorum bizede aynısını söylediler hatta patent hakkıda onlarınmış :)) başkası bunu kkullanamzmış

benimki nerde biliyorum ama arkadaşımın eşiydi bunu yapan

canım ben başka matbaalarada sordum yaparız diyorlar ama özel tasarım olduğu için çok fiyat çektiler 600 yanesine 700 falan dediler ama bu yaptırdığımız çocuk tasarımcısı olduğu için onun elinde kalıbı olduğundan uyguna yapıyor 2 günde teslim etti

canım anlamadım neden böyle olduğunu çünkü onlarda basılmış bi sürü örnek vardı ama istediğim giibisi yoktu. onlardan seçseydim eğğer fiyatı 300 tanesi 200 olcaktı. am ben farklı resimli istediğim için fiyat çok yükseldi

sağlık olsun şimdiki davetiyemde çok güzel ekleyim mi bi bakınn:)))

selcan seninki de pek hoşmuş yaaa.nasıl imreniyorum size,keşke geçen günler geri gelseydi (

selcan seninki de pek hoşmuş yaaa.nasıl imreniyorum size,keşke geçen günler geri gelseydi (

ne selcanı yaww üzerinde selcan yazınca aklım gitti birden kusura bakma doublebumpcım

ayy bende dicektim ne selcanı diye sen düzeltmişsin neyse kii :)))

suzan canım benim adımm. davetiye çok şık şuan elimde 1,5 günde teslim aldım valla :)

elifcim çok saol bizde günler geçince emnim senin gibi dicez evlenenlere özencez birçok şey için şimdi olsaydı şunu şöyle yapardım bunu böyle yapardım deyip iç geçircez
suzancım bence davetiyen çok şık iyiki yaptırmışsın ev işini ne yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…