2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ben geldim kızlar. büyük ihtimalle haftaya işten çıkıorum. evde net yok. bi daa ne zaman girebilirim bilmiorum artıq :gitme:

geldim yasmin işlerim vardı. sonrada çeyiz topine baktım azcık bura zıpladım şimcikte

kızlar bn yarın kuzenimin düğünü için bursaya gidiyorum
askımda direk oraya gelcek opuyorumnanaktan 8 aydır görüşemiyoruz mafoldumben çk heyecanlıyım zemuszemus
sonrada resmi ve imam nikahımız kıyılcak aşkım 12 temmuzda döncek birliğine ve 20 gün benim yanımda olcak o yüzden pek giremeyebilirim nete
ama arada napıyonuz diye bakarım

günaydın kızlar....
ben bu gün marmaris yolcusuyum 1 hafta yokum
özleyin beni anacımmmm
akşam 9 da otubüsüm yolluk falan yapayım yarın ordada kek poğaça yeriz sabah diye düşündüm. işin gücün içinde kim yemek düşünecek sonra....

günaydınn canım şimdiden hayırlı yolculuklar seninkide ne kadar değişik bi heyecan olmalı ne güzel başka bi yerde hiç tanımadığın insanlarla yen,den bi yaşam hele bide marmarisse benim en sevdiğim yer bizse yine evlenince istanbula tıkanıp kalcaz bende isterdim hiç tanımadığım bi ilde sıfırdan yaşamaya başlamak
bu arada özlicez tabi seni günler yaklaştıkça herkes yavaş yavaş siteden kopmaya başlıyo.birlikte nerdeyse 1 senedir beklediğimiz günlerin sonuna yaklaşmış bulunmaktayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…