- 18 Haziran 2008
- 2.160
- 0
burcucum o evin nazarı olsun artık, zaten herşey sağlam oluncada bitane bardak falan kırdıttırıyolar
begüm canım evin hayırlı olsun, nerden tuttunuz evi
slm millet ben celdum
burcu gözün aydın
begüm evin hayırlı olsun
gece resimlerin çok hoş
yasminve double gelin olmuş gidiyorsunuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzz
başka ne vardı, unuttum ............
burcucum o evin nazarı olsun artık, zaten herşey sağlam oluncada bitane bardak falan kırdıttırıyolar
begüm canım evin hayırlı olsun, nerden tuttunuz evi
kızlarr bişey sorcam sizlere. şimdi evin 2 odası salon gibi. biri ince uzun. biri dikdörtgen gibi geniş. hangisini salon yapmalıyım sizce. dikdörtgen gibi olanın iki penceresi var. diğerinin bir CADIARZU
kızlarr bişey sorcam sizlere. şimdi evin 2 odası salon gibi. biri ince uzun. biri dikdörtgen gibi geniş. hangisini salon yapmalıyım sizce. dikdörtgen gibi olanın iki penceresi var. diğerinin bir CADIARZU
bence iki camlı olanı salon yap kuzumm
bence dikdörtgen olan canım.
canım hangisi daha büyükse salon yap ama çok dar olanıda oturma odası yapma bence çok şekilsiz durur eğer darlığı normalse oturma odası olur
sağolun canlarım. o odayı salon yapmak en doğrusu olsa gerek dediğiniz gibi. ince uzun olana napcam bilmiom. oturma odamın sadece iki çekyatı bi de halısı var. o oda da sırıtır bunlar.diğer bi oda olsa o da çok küçük :uhm:
suzi canım benim inşallah herşey hallolur canım. şöle keyfine göre döşersin evini :1hug:
Begüm varsa genişlik-uzunluk olarak söylesene odaları... E tabi bi de konumları önemli, kapının girişine yakın olan, küçük misafir tuvaletine yakın olması falan gibi...
nerden tuttunuz begüm
kirası ne kadar
merkezi ısıtma mı
ayy ne çok soru sordum :)))
Canım çevre yolunun o caddede. dedeman kipa civarı.
3+1 sobalı, ev sahibi kombi taktıracakmış yalan olmasa
325 e tuttuk canım
kız double, burdasin galiba... bi ses ver... sıkıldım ayol...