2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

slm millet ben celdum

burcu gözün aydın
begüm evin hayırlı olsun
gece resimlerin çok hoş
yasminve double gelin olmuş gidiyorsunuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzz

başka ne vardı, unuttum ............

burcucum o evin nazarı olsun artık, zaten herşey sağlam oluncada bitane bardak falan kırdıttırıyolar
begüm canım evin hayırlı olsun, nerden tuttunuz evi

burcucum o evin nazarı olsun artık, zaten herşey sağlam oluncada bitane bardak falan kırdıttırıyolar

evet bende öyle diyorum canım yaa hayırlısı olsun. servis tamir ediyormuş anladığım kadarıyla şimdi aldığımız yerle konuştuk sositososito

slm millet ben celdum

burcu gözün aydın
begüm evin hayırlı olsun
gece resimlerin çok hoş
yasminve double gelin olmuş gidiyorsunuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzz

başka ne vardı, unuttum ............

teşekkürler canımm zemuszemus

çokkk teşekkür ederşm canım :) çevre yolu taraf. dedeman oteli biliomusun onun karşı caddesi üzerinde.

kızlarr bişey sorcam sizlere. şimdi evin 2 odası salon gibi. biri ince uzun. biri dikdörtgen gibi geniş. hangisini salon yapmalıyım sizce. dikdörtgen gibi olanın iki penceresi var. diğerinin bir CADIARZU

şekercik valla zaman çok daraldı yaaaaaaaa

ne evim var ne eşyamm
koltukçu aradı kumaşçı batmış gidip yeni kumaş seçiceZ

canım hangisi daha büyükse salon yap ama çok dar olanıda oturma odası yapma bence çok şekilsiz durur eğer darlığı normalse oturma odası olur

bence iki camlı olanı salon yap kuzumm

bence dikdörtgen olan canım.

canım hangisi daha büyükse salon yap ama çok dar olanıda oturma odası yapma bence çok şekilsiz durur eğer darlığı normalse oturma odası olur

sağolun canlarım. o odayı salon yapmak en doğrusu olsa gerek dediğiniz gibi. ince uzun olana napcam bilmiom. oturma odamın sadece iki çekyatı bi de halısı var. o oda da sırıtır bunlar.diğer bi oda olsa o da çok küçük :uhm:

suzi canım benim inşallah herşey hallolur canım. şöle keyfine göre döşersin evini :1hug:

canım o kadar uzun mu oda? hem eşyalar yerleşince sehpa falan bişekilde doldurursun sen odayı :))))
inşllah canım ev hala teslim edilmedi koltuklarda da sorun çıktı. haftada nasıl yerleşicez hiç bilmiyorum

Begüm varsa genişlik-uzunluk olarak söylesene odaları... E tabi bi de konumları önemli, kapının girişine yakın olan, küçük misafir tuvaletine yakın olması falan gibi...

Begüm varsa genişlik-uzunluk olarak söylesene odaları... E tabi bi de konumları önemli, kapının girişine yakın olan, küçük misafir tuvaletine yakın olması falan gibi...

canım ölçülerini bilmiorum şuanda. çok ince değil . ama ince uzun öle bi oda işte :)) bu oturma odası dediğim ince uzun olan. girişin dibi hemen. karşışında lavoba var. onun yanında salon var. onun yanında mutfak.onun yanında bi oda daha bu küçük. onun yanında yatak odası ve banyo var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…