bizim salonu 400 kişilik ayarlattılar. yemeği felanda. 750 kişi davetli çıktı. nolcak bilmem :bbo: k.babamın işleri işteklava:
selam kızlar bende 5 temmuzda evlenıorum ama bı srounum var ogun adetımın 4,gunu( bugun doktora gttım tavsıye etmıorum ılac kullanmanı dedı bende kullanmıycam ama hem sıcak hem o nasıl gecıcek bılmıorum
canım bizde aynen yemekli düğün olacak 400 kişiliğe göre bütçemizi ayarladık ama 600 kişi çağrılacak tabi hepsi gelirmi bilmem gelirse zor olcak nikah şekerinide 200 tane yaptırdık sayılar birbirinden çok alakasız
elifcim çok saol bizde günler geçince emnim senin gibi dicez evlenenlere özencez birçok şey için şimdi olsaydı şunu şöyle yapardım bunu böyle yapardım deyip iç geçircez
suzancım bence davetiyen çok şık iyiki yaptırmışsın ev işini ne yaptınız
selam kızlar bende 5 temmuzda evlenıorum ama bı srounum var ogun adetımın 4,gunu( bugun doktora gttım tavsıye etmıorum ılac kullanmanı dedı bende kullanmıycam ama hem sıcak hem o nasıl gecıcek bılmıorum
merhaba kızlar son 13 gün galiba yada 14 beynim sulandı kaç gün bilmiyom ama size müjdem var gelinlik provasında resim çekildim bu sefer albüme ekledim. ayrıca bi kare de yatak odasından bakalım beğenecekmisiniz....sositososito