2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bizim salonu 400 kişilik ayarlattılar. yemeği felanda. 750 kişi davetli çıktı. nolcak bilmem :bbo: k.babamın işleri işte klava:

bizim salonu 400 kişilik ayarlattılar. yemeği felanda. 750 kişi davetli çıktı. nolcak bilmem :bbo: k.babamın işleri işte klava:

canım bizde aynen yemekli düğün olacak 400 kişiliğe göre bütçemizi ayarladık ama 600 kişi çağrılacak tabi hepsi gelirmi bilmem gelirse zor olcak nikah şekerinide 200 tane yaptırdık sayılar birbirinden çok alakasız

nabersiniz fıstıklar heyecan ne durumdaa karar anına az kaldıı :kedi:

selam kızlar bende 5 temmuzda evlenıorum ama bı srounum var ogun adetımın 4,gunu ( bugun doktora gttım tavsıye etmıorum ılac kullanmanı dedı bende kullanmıycam ama hem sıcak hem o nasıl gecıcek bılmıorum

valla canım benim bi akrabam geciktirici hap kullanmıştı. hapı bırakır bırakmaz yine regl olmuştu hemen.

hımm tamam canım olabilio yani. bi bizde deil. ne biliim bu aralar k.babamın aksiliklerinden olsa gerek çok gözüme batıo :mymeka:

canım ev inşallah pazar günü teslim ediliyo dün gittik adam isterseniz c.tesi gelin camlar falan temizlensin dedi. çünkü c.tesi laminat parkeler takılıcak
pazar günüde ben yokum nasıl olcak offf

ayy bide evin heryeri kum beji oldu ama adam gitmiş mutfağa şampanya boya vurmuş oda yavruağzı çıkmış yaa çok kötü duruyoo (((((
şampanya çok seiyorum mutfakta dedi açıklama olarak. boyası yetmedi desem dün bizden sonra gitti yine boya almaya çünkü boya yetmemiştii off ((

ay ne güzel benimde 4temmuzda düğünüm olucak sıra sıra evlencez. geciktirici al bence bişeyck olmaz doktorlar sigarada içmeyin dio ama takan kim hiiiç. bende kullanmayı düşünüorum bende 5 inde olcam galiba.

Merhaba kizlar nasilsiniz?

Salon bulmak nasil büyük bir dertmis ya allahtan ondan da kurtulduk, tarihimizde belli oldu :)

simdi diger islere devam :)

kızlar cok az kaldı dugunlerınıze bole bakıorum ınanamıorum valla ne cabuk gecmıs artıı ben bıle sımdıden heyecanlanıorum 3 ay 20 gunum kalmıs abowww:kedi:

merhaba kızlar son 13 gün galiba yada 14 beynim sulandı kaç gün bilmiyom ama size müjdem var gelinlik provasında resim çekildim bu sefer albüme ekledim. ayrıca bi kare de yatak odasından bakalım beğenecekmisiniz....sositososito

Gelinliğinde yatak odanda çok güzel cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…