2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

sevgili geceyimben....sana ömür boyu mutluluklar diliyorum,çok güzel bir gelin olmuşsunifotoğraflar harika.ben bu bölümü yeni gördüm bilsem daha önceden gelirdim.benim de tam 25 gün sonra düğünüm var,Allah hepimizin yardımcısı olsun.

günaydııııın kızlar. dün hiç yazamadım.kimliğimi değiştirdim dün. soyadım değişti artık mafoldumben bu arada dün yazamadım. nilayyy rasiba çok şeker görünüyosunuz yaa yan yana ikinizde periler gibi.gelinliklerde yakıo haa :jeyyar:

veeeeeeeeee en önemli haberi ev bulduk kızlarrrrrr :sm_cool::sm_cool:

günaydın şekerlerrr....

kızlar eşyalarım sağsağlim marmarise varıp evimize girmiş bulunmakta...
yarın akşamda ben gidiyorum hayırlısıyla
sadece bir koltuğumun köşesindeki derisi hafif yırtılmış ona üzüldüm ama oda nazarı olsun artık napalım diyorum....

Kolay gelsin canim. Neyseki yakin zamanda bütün stresler bitiyor ;=)))

Ne vardi? Mhmhmmm CADIARZU
Burcunun cegizini götürmeye TIR geldi ;=)))
Sonra geceyim ben evlendi ;=)) yakinda daha fazla resim ekliyecek. Elifin kocisi daha is bulamadi malesef, sonra ne vardi unuttum ;=))
allah iyiliğini versin ne güzel özetlemişsin öyle :roflol::roflol:

tşk ederim jülideciğim:))) çok zormuş cidden bu işler yaww...
dmk burcunun çeyizini götürmeye tırgeldi hahahah:))) ne götürdü bu kız bukdr çok merak ettim şimdi acaba bütün evin eşyalarını o mu almış hahaha:))) iide asıl sığacak o eve:))) tırın ve giden çeyizin fotosunu koydumu bende merak ettim...
geceyim ben'e hayırlı olsun bi yastıkta kocasınlar demek istiyorum:))) biras geç olsa da :))))

elifciğimin kocişi umarım en kısa sürede çok iyi bi iş bulur ve bol kazancı olur:))))

bende işte bir yanda evimin yerleşimi ve eksikleri, bir yandan kına telaşı bir yandan eve gelecek misafir telaşı bir yandan düğüne az kaldı gerginliği ile boğuşmaya çalışıyorum... nedense içimde bir his sanki evlenince mutsuz olacağım, anlaşmalıklar çıkacakmış gibi:KK43:(( hayırlısı olsun...

canım foto çekemedim o kargaşada malesef :1no2:
şöyleki tüm eşyaları ben almadım elbette ama nasıl olsa aşkım araç ayarlayacak diye herşeyimizi burda aldık. beyaz eşya mobilya. çeyiz. ki zor sığdık:roflol:
dün gece aşkım bitirince telefon açtı panikle aşkım ne yapıp ne edip biz bu evi alalım bu eşya bu evden çıkmaz bir daha diyor :roflol: hele buzdolabı mkansız diyor :roflol::roflol: ee çeyizimde az buz değildi. araç gitti ben hala alıyorum:roflol: cuma giderken kendim götürücem :roflol::roflol:

geceyim bennnnnnnnnnnn
canımm çokk mükemmel olmuş fotolar düğünün herşey. anlatışın çok duygulandırdı benii...
bede babamı dansa kaldırmayı düşünüyorum. galiba sen bahsetmiştin daha önce burda veda busesi diye bakalım yüreğim kaldırırsa yapıcam bende böyle bir şey :) çok mutlu ol canım.... gelinlik sana çok yakışmış

teşekkürler canımm.
neden değiştirmedin. nikahtan 2 hafta sonra değiştiriyorlar.

2 hafta sonra değişitiriyorlarmı ?
ben hiç duymadım. zati kocişin kütüğünde yeni çıkıyorum. arada hep kontrol ettim.
izine çıkınca tekirdağa gidicez orada değiştircem. bizim ora çok kalabalık oluyor.

burcum, halamı alıyorsun. yeter kız alma artık. olan çeyiz zaten iki kıza yeterdi.

Günaydın kızlar,
Burcuözge teşekkür ederim cok, bence kaldır babanı dansa, güzel oluyo :) Koltuk da dediğin gibi nazar boncuğu...

Begüm, hayırlı olsun eviniz :) Fotoğraflara söylediklerin için de teşekkürler.

Azbideli, cok teşekkürler :) Hoşgeldin...

geceyim bennnnnnnnnnnn
canımm çokk mükemmel olmuş fotolar düğünün herşey. Anlatışın çok duygulandırdı benii...
Bede babamı dansa kaldırmayı düşünüyorum. Galiba sen bahsetmiştin daha önce burda veda busesi diye bakalım yüreğim kaldırırsa yapıcam bende böyle bir şey :) çok mutlu ol canım.... Gelinlik sana çok yakışmış

bu fotoları ve yazıyı bende merak ettim nerden bakıosunuz:)

canım süpersin okadar güsel dile getirmişinki anlatamam..
Allah mutluluğunuzu bi ömür boyu daim etsin inşallah.
Yalnız babanı dansa kaldırdığın ve veda busesi çalan kısım
beni bayağı bi duygulandırdı. şuanda gözlerimdeki yaşı siliyorum ciddi
ciddi.. Benim kaldı 16 gün. O yüzden pek bi duygusalım bu günlerde ya. Dokunsan ağlıcak gibiyim.. Mutluyum mutlu olmasına ama garip bide burukluk var...

hiiiiiç burukluk falan olmasın içinde... Daha çok yeni gelinim ama sadece yaşadığım şu iki hafta bile bütün herseye değdi... Bu kadar mutlu olduğum bu kadar keyif aldığım bir dönem daha hatırlamıyorum.

hiiiiiç burukluk falan olmasın içinde... Daha çok yeni gelinim ama sadece yaşadığım şu iki hafta bile bütün herseye değdi... Bu kadar mutlu olduğum bu kadar keyif aldığım bir dönem daha hatırlamıyorum.

Allah mutluluğunu artırsın nazarlardan saklasın cnaım benim.

canım canım allah bu mutluluğunu daim etsinn:))))))

darısı başımıza şimdi stresten herkes birbirini yiyiyorr:))

2 hafta sonra değişitiriyorlarmı ?
ben hiç duymadım. zati kocişin kütüğünde yeni çıkıyorum. arada hep kontrol ettim.
izine çıkınca tekirdağa gidicez orada değiştircem. bizim ora çok kalabalık oluyor.

burcum, halamı alıyorsun. yeter kız alma artık. olan çeyiz zaten iki kıza yeterdi.

burcu kız daha fazla eşya alma tırı geçtim evde yer kalmadı kız:)))))))))

daha dün aldım bu günde gidip alıcam :roflol::roflol:
dayanamıyorum napim paramın son kuruşuna kadar harcıyım içim öyle rahat edecek:roflol::roflol::roflol: ne gerek var durmasın çepte:roflol::roflol:

X