- 3 Ekim 2007
- 14.297
- 34.866
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
begüm, evin hayırlı olsun.
ben kimliğimi değiştirmedim.
allah iyiliğini versin ne güzel özetlemişsin öyle :roflol::roflol:Kolay gelsin canim. Neyseki yakin zamanda bütün stresler bitiyor ;=)))
Ne vardi? Mhmhmmm CADIARZU
Burcunun cegizini götürmeye TIR geldi ;=)))
Sonra geceyim ben evlendi ;=)) yakinda daha fazla resim ekliyecek. Elifin kocisi daha is bulamadi malesef, sonra ne vardi unuttum ;=))
tşk ederim jülideciğim:))) çok zormuş cidden bu işler yaww...
dmk burcunun çeyizini götürmeye tırgeldi hahahah:))) ne götürdü bu kız bukdr çok merak ettim şimdi acaba bütün evin eşyalarını o mu almış hahaha:))) iide asıl sığacak o eve:))) tırın ve giden çeyizin fotosunu koydumu bende merak ettim...
geceyim ben'e hayırlı olsun bi yastıkta kocasınlar demek istiyorum:))) biras geç olsa da :))))
elifciğimin kocişi umarım en kısa sürede çok iyi bi iş bulur ve bol kazancı olur:))))
bende işte bir yanda evimin yerleşimi ve eksikleri, bir yandan kına telaşı bir yandan eve gelecek misafir telaşı bir yandan düğüne az kaldı gerginliği ile boğuşmaya çalışıyorum... nedense içimde bir his sanki evlenince mutsuz olacağım, anlaşmalıklar çıkacakmış gibi(( hayırlısı olsun...
teşekkürler canımm.
neden değiştirmedin. nikahtan 2 hafta sonra değiştiriyorlar.
geceyim bennnnnnnnnnnn
canımm çokk mükemmel olmuş fotolar düğünün herşey. Anlatışın çok duygulandırdı benii...
Bede babamı dansa kaldırmayı düşünüyorum. Galiba sen bahsetmiştin daha önce burda veda busesi diye bakalım yüreğim kaldırırsa yapıcam bende böyle bir şey :) çok mutlu ol canım.... Gelinlik sana çok yakışmış
benim şu mesajımdan bahsediyoruz pokahontas: http://www.kadinlarkulubu.com/7507323-mesaj28337.html
hiiiiiç burukluk falan olmasın içinde... Daha çok yeni gelinim ama sadece yaşadığım şu iki hafta bile bütün herseye değdi... Bu kadar mutlu olduğum bu kadar keyif aldığım bir dönem daha hatırlamıyorum.
2 hafta sonra değişitiriyorlarmı ?
ben hiç duymadım. zati kocişin kütüğünde yeni çıkıyorum. arada hep kontrol ettim.
izine çıkınca tekirdağa gidicez orada değiştircem. bizim ora çok kalabalık oluyor.
burcum, halamı alıyorsun. yeter kız alma artık. olan çeyiz zaten iki kıza yeterdi.
burcu kız daha fazla eşya alma tırı geçtim evde yer kalmadı kız:)))))))))