2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

yok valla canımm zaten çeyizi sermedik annemin evinden çıkardık benim eve bi odaya koyduk yavaş yavaş gidip kendim yerleştircemmm kaydirigubbakcemile2

canım en güzelini düşünmüşsün sakin sakin yerleştirisin artık herşeyi:)))

günaydın kıslar

artık benimde bir evim var zemuszemus
dün nişanlım boya yaptı bizde temizlik yaptık
henüz bitmedi ama ben yorgunluktan bittim

ama bunun yorgunluğu heyecanı bambaşka :asigim:

geriye sadece nikah tarihi almak kaldı
büyük ihtimalle 26 Temmuz olacak alkisalkisalkis

kış gelini olcağım derken yaz gelini oldum sengözlerimebaksanab

hayırlı olsun canım :))) bunlar tatlı yorgunluklarrr artık sende aramızdasın:)

canım herşşey bukadar hazır olmasına rağmen ben 19 günde ben geri kalan bu kadar hazırlık nasıl yetişecek diye stresten bunalıma girdim sende peygamber sabrı var canım yaa allah kolaylık versin

ahh canım sorma ev sahibinin kazığı bu bize 1 haziranda teslim dedi bugün ayın 16sı :KK43: bu haftasonuna kadar mecbur bitmesi lazım evin :KK43:( çok sıkıştık çook:KK43:

günaydın kıslar

hayırlı olsun şekerimmmm çok sevindimm

günaydın kızlar. biz de anlaşamadık dün bahsettiğim evin sahibiyle mafoldumben gene evsiz kaldık. herşeyimiz hazır bi çatımız yok :gitme:

hayırlı olsun canım :))) bunlar tatlı yorgunluklarrr artık sende aramızdasın:)

tşk ederim
evet cnm tatlı yorgunluk
kollarımı kaldıramıyorum
heryerim ağrıyor ama
yüzümde hala bir gülümseme olur
en kısa zamanda seninde böyle yorulman dileğiyle opuyorumnanaktan

hayırlı olsun şekerimmmm çok sevindimm

sağol cnm benim
seninde çeyizler çıkmış
hayırlı olsun hüzün oluyor mu

RABBİM hepimizin yuvasından sağlığı mutluluğu huzuru eksik etmesin inşallah :Saruboceq:

nilay canım gelicem bigünn:))) ama bugün gelemem görümcem hastaneden çıktı dün yanına gitmem lazımm :KK43: 10 gün önce doğum yaptı bebek rahatsızdı dün taburcu etmişer

begüm canım hemen umutsuzluğa kapılma bak 19 gün sonra evleniyorum ama bi evim bile yok:)

tşk ederim
evet cnm tatlı yorgunluk
kollarımı kaldıramıyorum
heryerim ağrıyor ama
yüzümde hala bir gülümseme olur
en kısa zamanda seninde böyle yorulman dileğiyle opuyorumnanaktan

sağol cnm benim
seninde çeyizler çıkmış
hayırlı olsun hüzün oluyor mu

RABBİM hepimizin yuvasından sağlığı mutluluğu huzuru eksik etmesin inşallah :Saruboceq:

hüzün oluyo canım bütün herkes camlarda balkonlardan bakıyordu sonra konu komşu herkes eve geldi anneme bakmaya ağlamayan kadınıda ağlattılarr :KK43:((((

herkes gittikten sonra odama girdim bomboş bi oda çok zoruma gitti :nazar:

hüzün oluyo canım bütün herkes camlarda balkonlardan bakıyordu sonra konu komşu herkes eve geldi anneme bakmaya ağlamayan kadınıda ağlattılarr :KK43:((((

evimizin kıymetini bilelim kızlar artık bu günlere dönmek çok zor :))
ağlamayın bakayımm

nilay canım gelicem bigünn:))) ama bugün gelemem görümcem hastaneden çıktı dün yanına gitmem lazımm :KK43: 10 gün önce doğum yaptı bebek rahatsızdı dün taburcu etmişer

geçmiş olsun canım

begüm canım hemen umutsuzluğa kapılma bak 19 gün sonra evleniyorum ama bi evim bile yok:)

canım yaa inşallah seninde en kısa zamanda hollolur. Allah kolaylık versin sanada.

odamı boş gördüğümde banada çok koyar heralde. cok sevindim ama halletmişşiniz herşeyi ne güzel kaydirigubbakcemile5

babam çeyiz çıkarken şakaya vurdu hadi nilayıda götürün bari getirmeyin bi daha falan dedi ama gözünün içine bakamadım babamın baksam hepimiz ağlıcaaz şakaya vurduk falan çıktı çeyiz .. eve geldiğimizde eee eşyalarında gitti misafirsin artık dedi hiç cevap veremedim odama gittim sonra komşular falan gelince ortam sakinledi yinee.. offffffffffffffffffffff evden çıkmak çok zor olacak bunu anladım yanii senağlama senağlama senağlama

bizde bile hüzün başladı
ctesi günü işe gelmek için evden çıkıyorum
anneme ben gidiyorum dedim
o da güle güle yakında temelli gideceksin dedi gözleri doldu
bende bişey diyemedim dursam bende kötü olacağım

her sabah birbirimize balkondan el sallarız
o sabah dönüp bakamadım bile balkona mafoldumben

babam çeyiz çıkarken şakaya vurdu hadi nilayıda götürün bari getirmeyin bi daha falan dedi ama gözünün içine bakamadım babamın baksam hepimiz ağlıcaaz şakaya vurduk falan çıktı çeyiz .. eve geldiğimizde eee eşyalarında gitti misafirsin artık dedi hiç cevap veremedim odama gittim sonra komşular falan gelince ortam sakinledi yinee.. offffffffffffffffffffff evden çıkmak çok zor olacak bunu anladım yanii senağlama senağlama senağlama

misafirsin artık sözü bana çok koyuyo yaaa. babamda bana takılıyor hep misafir hanım die :sinifsinif: inşallah çıktığımız yuvamızı aratmaz bize yani yuvalarımız

siz böyle konuştukça iyice kötü oluyorum, durduk yere sulanıyor gözlerim.
güzel şeylerden bahsedelim :sinifsinif:

günaydın kıslar

hayırlısı olsun canım, günde bellioldu sonunda inşallah istediğin terihe nikah günü olur.

evden hiç aülamadan çıkmış biri olarak beni bile bunalıma soktunuz. ne bu haliniz ölüm yok sonunda mutluluk var. kimse bir yere gitmiyor sadece ev değişiyor.

hayırlısı olsun canım, günde bellioldu sonunda inşallah istediğin terihe nikah günü olur.

evden hiç aülamadan çıkmış biri olarak beni bile bunalıma soktunuz. ne bu haliniz ölüm yok sonunda mutluluk var. kimse bir yere gitmiyor sadece ev değişiyor.

sağol cnm
sizlerle birlikte kış gelinleri topiğindeydim
yaz gelini olacam inş kaydirigubbakcemile3

umarım istediğimiz tarihe nikah gününü alabiliriz :Saruboceq:

X