2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

goodmorningcritterwithc.jpg

julidenin davetiyesine herkes gibi bende bayıldımbizde bugün baskıya veriyoruz perşembe günü alcaz

uykusuz ve biraz yorgunum penbecim:) sen nasılsınnn
uykusuz ve yorgun günler başladı artık bende tüm vucuduğumun ağrıdığını hissediyorum benimde ev yerleşti tamamen sadece çeyiz gidip yerleşecek oda 28 haziranda götürecez
ya ben evimi çok sevdim bu kadar kolay ve çabuk seveceğimi tahmin etmemiştim yada herşeyi tamamen zevkime göre nişanlımla birlikte alıp kurduğumuz içinmi bilmem ama özlüyorum evimiiiiiiiiiiiiiiiii

penbe canım yaa ne kadar güzel nilayında seninde evin nerdeyse tamamlandıı :)) benim hala ortada bi evim yok :KK43:(( nasıl yetişicek bilmiyorum

dün akşam çeyizim çıktı evdennn ... evde biraz hüzün oldu çok ama kalabalıkta karmaşada anneciğim çok ağlamadı allahtann ....

ne kadar zor olmuştur nilayın o eşyaların evden çıkışı annen için :KK43:((

hala resmi yok mu canım evin yaa artık çeyizinde gitti yerleşti :))) hayırlı olsun

ne kadar zor olmuştur nilayın o eşyaların evden çıkışı annen için :KK43:((

hala resmi yok mu canım evin yaa artık çeyizinde gitti yerleşti :))) hayırlı olsun

yok valla canımm zaten çeyizi sermedik annemin evinden çıkardık benim eve bi odaya koyduk yavaş yavaş gidip kendim yerleştircemmm kaydirigubbakcemile2

günaydın kıslar

artık benimde bir evim var zemuszemus
dün nişanlım boya yaptı bizde temizlik yaptık
henüz bitmedi ama ben yorgunluktan bittim

ama bunun yorgunluğu heyecanı bambaşka :asigim:

geriye sadece nikah tarihi almak kaldı
büyük ihtimalle 26 Temmuz olacak alkisalkisalkis

kış gelini olcağım derken yaz gelini oldum sengözlerimebaksanab

penbe canım yaa ne kadar güzel nilayında seninde evin nerdeyse tamamlandıı :)) benim hala ortada bi evim yok :KK43:(( nasıl yetişicek bilmiyorum

canım herşşey bukadar hazır olmasına rağmen ben 19 günde ben geri kalan bu kadar hazırlık nasıl yetişecek diye stresten bunalıma girdim sende peygamber sabrı var canım yaa allah kolaylık versin

rasiba bu akşam geliyomusunuzzzzzzzzzzzzzzz :emir_bebek:

ben misafir kabul etmeye bile başladım evimee kaydirigubbakcemile3

X