2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

aaa bu arada bisey daha anlatayım. Benim 2,5 yasinda bi yegenim var. Düğün günü evde gel oğlum diyorum hiç pas vermiyor bu bana.. Ben evden çıktım, davul zurna var, baktım bizimki arkadaşı ile halay çekiyor, hiiiç bana bakmıyor. Neyse, gittik nikah salonuna, oturduk masaya... Tam eşime sordu memur, o evet derken bi baktım, arkamdan biri yürüyor... Geldi ağlak bi suratla, kucağıma çıktı :) Kıskanmış beyfendi beni... Kurtulmuş annesinin elinden, kucağıma kaçtı... Memur da soruyor oğlunuz mu diye... Nasıl panikle yok yook yeğenim dedim görecektiniz :)

Ay süper yaaaaa alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

tubiscim resimler şimdilik hep bu minvalde, düğünden, nikah salonundan ve kız almadan fotoğraflar gelince yüklerim, şimdi sizi baymayayım...

gece canım çok çok güzel olmuşsun canım, allah bi yastıkta kocatsın mutluluğunuz daim olsun
fotolarına zaten sölicek söz bulamıyorum süperlerrrrrr

gece canım hoşgeldinnnn. ne kadar güzel olmuşşun maşallah valla manzara resimler de süper olmuş haa. darısı başımıza valla opuyorumnanaktan

kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınız nasıl gidiyor herşey zemuszemus bi ev bulduk bizde beğendik akşam anlaşırız umarım :Saruboceq:

inşallah begüm anlaşırsınızz:)
benim düğüne 20 gün var hala ortada ev yokk
evi hala teslim edemedilerr herşey aceleye gelicek

sanırım listedeki sırada ben varım :kedi:

gece, çoook güzel görünüyorsununz, çook hoş olmuş fotolar.
Harika .. Allah yüzünüzü hep güldürsün.
tuu tuu maşallh

inşallah begüm anlaşırsınızz:)
benim düğüne 20 gün var hala ortada ev yokk
evi hala teslim edemedilerr herşey aceleye gelicek

inşallah canım yaa. stres yapma kendine hazırda ev var nasılsa olur inşallah herşey gönlünce :1hug: umarım ev sahibi fazla depozito istemez ama :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…