2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

double, begüm, önceden daha çook heycanlıydım şimdi durgunum biraz, bekliyorum olacakları :umursamaz: bu hafta çoook çalışmam lazım ama bir türlü konsantre olamıyorum. :bbo:

begüm canım depozito istemedi bizden :) o yönden şanslıyız:)

umarım bizden de istemez :Saruboceq:

double, begüm, önceden daha çook heycanlıydım şimdi durgunum biraz, bekliyorum olacakları :umursamaz: bu hafta çoook çalışmam lazım ama bir türlü konsantre olamıyorum. :bbo:

canım güzel düşün güzel olsun zemuszemus inşallah herşey gönlündekinden daha da güzel geçer kaydirigubbakcemile5

Alinti yapmayin, hemen kaldiracagim. Rezil gözüküyom ;=)))
....................................................................

Son düzenleme:
canım yaa harika çok doğal görünüyosun ne rezili saçmalama:)))

Ay sagol canim, ama senin gözlerde birsey var galiba.
Kaynanam bunlar standart dedi. Benim salvarim 10 m. Internetten arastirdim 6 metreliklerde varmis kaydirigubbakcemile
Neyse Kinamda onlarin salvarinida giyecegim yani :kedi:
Bu ara bu salvar takimi, kaynanamin, yani kendi kinasinda giymis.

Ay sagol canim, ama senin gözlerde birsey var galiba.
Kaynanam bunlar standart dedi. Benim salvarim 10 m. Internetten arastirdim 6 metreliklerde varmis kaydirigubbakcemile
Neyse Kinamda onlarin salvarinida giyecegim yani :kedi:
Bu ara bu salvar takimi, kaynanamin, yani kendi kinasinda giymis.

benim gözler gayet sağlıklı canım kaydirigubbakcemile3
çok güzel canım kaynanaın kıyafetini giymen ii bir jest olmuş :)

Nisalimin ailesi bosnak göcmeni. Buda onlarin yöresel salvari. Kina gecesinde giyiliyor. Hatta bosnaklar bir kina gecesinde 6 tane filan giyiyorlarmis.

owww çok farklı. değişik adetler güzel yaa renk katıo böle zamanlarda. sende giycekmisin 6 kıyafet delikafadulden

jülidecim çpooook sewimli görünüyorsun yaa sanki kına gibi hüzünlü değilde oynamak için giyilmiş gibi.
Çook sewdim ben.

X