2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

double, begüm, önceden daha çook heycanlıydım şimdi durgunum biraz, bekliyorum olacakları :umursamaz: bu hafta çoook çalışmam lazım ama bir türlü konsantre olamıyorum. :bbo:

begüm canım depozito istemedi bizden :) o yönden şanslıyız:)

umarım bizden de istemez :Saruboceq:

double, begüm, önceden daha çook heycanlıydım şimdi durgunum biraz, bekliyorum olacakları :umursamaz: bu hafta çoook çalışmam lazım ama bir türlü konsantre olamıyorum. :bbo:

canım güzel düşün güzel olsun zemuszemus inşallah herşey gönlündekinden daha da güzel geçer kaydirigubbakcemile5

Alinti yapmayin, hemen kaldiracagim. Rezil gözüküyom ;=)))
....................................................................

Son düzenleme:
canım yaa harika çok doğal görünüyosun ne rezili saçmalama:)))

Ay sagol canim, ama senin gözlerde birsey var galiba.
Kaynanam bunlar standart dedi. Benim salvarim 10 m. Internetten arastirdim 6 metreliklerde varmis kaydirigubbakcemile
Neyse Kinamda onlarin salvarinida giyecegim yani :kedi:
Bu ara bu salvar takimi, kaynanamin, yani kendi kinasinda giymis.

benim gözler gayet sağlıklı canım kaydirigubbakcemile3
çok güzel canım kaynanaın kıyafetini giymen ii bir jest olmuş :)

Nisalimin ailesi bosnak göcmeni. Buda onlarin yöresel salvari. Kina gecesinde giyiliyor. Hatta bosnaklar bir kina gecesinde 6 tane filan giyiyorlarmis.

owww çok farklı. değişik adetler güzel yaa renk katıo böle zamanlarda. sende giycekmisin 6 kıyafet delikafadulden

jülidecim çpooook sewimli görünüyorsun yaa sanki kına gibi hüzünlü değilde oynamak için giyilmiş gibi.
Çook sewdim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…