2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın tembel gelinler.kalkın bakiim artık saat kaç oldu?
jülide davetiyene bayıldım.ayaklar sizin mi?

Benim aklima geldi canim. Böyle bizim beraber oldugumuz bir resim ararken bu resmi sectim. Anneme sordum, oda elalem güler dedi bize. Sonra yüz yaparsan komik olur dedi. Bende ise koyuldum iste, böyle birsey cikti ;=))))

Benim aklima geldi canim. Böyle bizim beraber oldugumuz bir resim ararken bu resmi sectim. Anneme sordum, oda elalem güler dedi bize. Sonra yüz yaparsan komik olur dedi. Bende ise koyuldum iste, böyle birsey cikti ;=))))

çok değişik güzel olmuş ama yaa. ne anlayışlı kafadar annen varmış a.s. ben yaptırmak istesem kıyameti koparırlardı eminim :roflol:

Vayyyyyyyyyyyyyyyy davetiyenin orjinalliğine bak süperrrrrrrr olmuş jülidecim fikrine sağlık.

jülidecim diğer topictede yazdım ama görmemişsindir belki burayada yazayım. çok beğendim kuzum davetiyeni. çok orjinal olmmuş. bilirsin severim orjinal şeyleri:)))

bizimde salı günü çeyiz gidiyor kızlar evde hummalı bir çlaışma var. haftaya cumada biz gidiyoruz yerleştirmeye hayırlısıyla...

bizde kısmetse 2 3 sene çocuk düşünmüyoruz.. bakalım onun içinde hayırlısı:)

Günaydın burcucum,bak ayları günleri sayarken nerelere geldik çok sevindim.
Gelinliğini naptın merak ediyorum düşündüğün modeli mi diktirdin?

Vayyyyyyyyyyyyyyyy davetiyenin orjinalliğine bak süperrrrrrrr olmuş jülidecim fikrine sağlık.
Sagol misraaacim, bakalim akrabalarda öyle düsünecek mi sositososito
Sen nasil sin bu arada? Doktora gittin mi?

Günaydin Burcucum, vallla görmedim. O topik biraz karisik. kaydirigubbakcemile3 Sagol canim, bak sen begendiysen tamamdir buis :lepi: Bizde 3 sene filan cocuk düsünmüyoruz. Ilk önce evliligin tadini cikaralim dedik opuyorumnanaktan

Jülidecim ben şimdi iyiyim cnm

Elifcim sen nasılsın,evlilik nasıl gidiyor?
Eniştenin iş durumu ne oldu var mı bir değişiklik?

iyim mısracım.yine pazar ve işteyim ne olabilir ki?
evlilik iyi de iş hala yok.huzursuz geceler yaşıyoruz günlerdir.maddi durum yine bozulmaya başladı ve bu acayip stres yaratıyo üzerimizde.başvurduğu yerlerden bi ses çıkmıyor.offf çok dertliyim bu konuda anlayacağın (

sende ne var ne yok canım?dükkan açacaktın pasta üzerine ne oldu o?

jtosik canım davetiyen çok orjinal olmuş heleki annenin olumlu bakması çok güzel
bn çöp adamlı davetiye istiyom dedim gösterdim bu ne böle çocukmusun sen dedi-tatlicadiarzu-

Kiz Elif benim demek istedigim, bir kadin 35 yasina kadar rahatlikla dogurabilir ;=))) 35'den sonra biraz daha tehlikeli oluyormus. 35'e daha alti senen var dedim yani, anladin? ;=)))

Sagol dalinacim, benim annemde benim gibi delidir ;=)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…