2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

dedim kişide aynen sen gibi düşünüyordu da öğrendi.

azeri tvsini izleyince dediklerini bazen anlamıyorum ama bulgarlarda öle değil yada alışık olduğum için öyle anlayabiliyorum.

tatlım anlarsın aslında çok hızlı konuşuyorsa anlamazsın kelimeleri yutuyor olabilir.

(bende fena savunmadayım he memleketim ya kaydirigubbakcemile3 )

boşnakça konuşuyorlardır çoğu sende öğren bence kendi aralarında o dilde konuşurlar.
Hep o diklde konusuyorlar. Bende gitmiyom artik evlerine. Anlamiyom naapiim. Türkcede konusabilirler, sonra almancada konusabilirler. Ama yok Bosnakca...
kızlar düğünden sonrada dil derslerine gidin:))
Ha ha, yok onlari göndercem ben kaydirigubbakcemile3

eşleri öğretir o zaman :)))))))
Benimde Nisanlim anlamaz pek ve hiiiic konusamaz kaydirigubbakcemile3

(bende fena savunmadayım he memleketim ya kaydirigubbakcemile3 )
Hadi savun bakalim laelaelaelaelae
Saka saka kiiizzz.

Saka maka bir yana. Kendi aralarinda konusabilirler, ama o dili anlamayan biri var ise konusamazsin. Kusura bakmayin canikomlarim. Ayip oluyo cünkü. Sanki benim dinlememem gereken birsey konusuyorlar. Yada benim hakkimda konusuyorlar. Bence yanlis. Bende almanlarin yaninda türkce konusmuyom ya. Bir nevi dislama hissi doguyor.

ablası bize gelmiş çeyize bakmaya konuşmuşlar herşeyi annemde herşeyi söylemiş

halıyı perdeyiii bu davetiyeyi
benim neden kızdığımı neden böyle olduğunu falan

hatalarını anlamışlar biz öyle düşünemedik bi anda denk geliyodu öyle oluyodu demişlerr

davetiyeyi bastırıyoruz şimdi perde halılar değişmiyor şuan ama en azından bunların hepsi konuşuldu yaa oh rahatladımmm

canımmmmm adına çok sevindim yaa. işte bu konuşa konuşa halledilio. konuşmaınca kendi kendimize üzülüp stres oluyoruz.onların haberi bile olmuo. çokkk sevindim canım.inşallah bundan sonra karışmaz hiç sana

ne hamaratsın kız sen cokacimcoook bana da öğret yufka açmayı. türkiye haritası gibi açıorum :roflol::roflol:

kız bugün benimkilerden biride öle oldu :kedi: cadı yiğenim tepeme dikildi dır dır kaynana gibi cadı açamadım bi türlü sonra kovdum tepemdende açabildim

tubişin dediği gibi bulgaristandaki türkler zaten hep türkçe konuşuyolar sadece şive farklı burdaki birçok yöreninki gibi, biz okulda bulgar öğretmenlerimize türkçe öğretmiştik onlarla bile türkçe konuşuyoduk sadece onlar dersi bulgarca anlatıyodu düşünün yani

afferim annene iyi yapmış ezdirmesin kızcazını snde alttan almazsın sölersin artık herşeyi

güzelerim iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederimmm...
allah sorunsuz bir şekilde bu tatlı telaşı atlatmayı nasip etsin...
ertesi gün uyanınca eeee, bu muydu yani diyosunuz ve inanamıyosunuz her şeyin bittiğine....

hiç birşeyi dert etmeyin ve alkol kullanıyosanız düğünden önce 1-2 kadeh bişeyler için....acayip rahatlatıyo....:)

canım anneninağzınasağlık çok iyi yapmış ama umarımki anlamışlardır yani bu yaptıkları bilerek kasten yapılmamıştır.
inaşallah bundan sonra herşey çok daha güzel olacak

günaydın kızlarrrrr
oh be gece çok rahat uyudumm :))

annem çok iyi konuşmuş hatalarını anlamış gibilermiş en azından bizimde rahatsız olduğumuzu öğrendiler bile yeter:)) yalnız olmadığımı da öğrendiler:)

günaydıııııııııııınnn
ben gece çok geç yattım yaa uykum var acaip. davetiye zarflarını yazdım kafamçokkarıştı
suzi canım arkanda olduklarını bilmileri çok çok ii oldu. bu gazla sende sessiz kalma canını acıtan konularda artık kaydirigubbakcemile2yerimseniben

günaydınnnnn

onlar öyle şekerim kendi dillerini konuşurlar.

ohh ohh ne güzel sevinçli bir haber sabah sabah iyi geldi.
anneciğin çok iyi yapmış.

:lepi: :lepi: :lepi: içki kısımına katılıyorum. önceden hazırlıklı gidin. biz unutmuştuk abim sağolsun hemencik aldı getirdi. çok iyi oluyor.

günaydın kızlar ben geldimmm
nerde bizim ekip nasılsınız çok özledim siziiiiiiiiiiiiii
opuyorumnanaktan artık yavaştan yavaştan giricem arada bu arada şafak kaç yaaaa

bende çok rahatladım kızlar yaaaaaaaa
kuş gibi oldum resmne :))

bu konu yeniden açılırsa bende anlatıcam yada ilerde yine böyle şeyler olursa tepkisiz kalmıcam :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…