burgarlar o zaman aynı biz azeriler gibi desene türkçe konuşulur ma tabi biraz farklıdır :))
o zaman hiç bi sorunları yok:)
bende arnavutça konuşulanların arasında hemen öğrenirdim fransız kalmamak için kim bilir arkamdan neler diyolardır :))
valla ilk zamanlar k.babamla konuşurken hı hı der geçerdim hiç anlamıyordum. değişik olan kelimeleri çok. bi de çok hızlı konuşuo. anlaşılmasını o zorlaştırıyor sanırsam. ammaaaaannn banane onlardan benim bebekim öle konuşmuo ya opuyorumnanaktan özledim aşkumu yaa zemuszemus
Hep o diklde konusuyorlar. Bende gitmiyom artik evlerine. Anlamiyom naapiim. Türkcede konusabilirler, sonra almancada konusabilirler. Ama yok Bosnakca...boşnakça konuşuyorlardır çoğu sende öğren bence kendi aralarında o dilde konuşurlar.
Ha ha, yok onlari göndercem ben kaydirigubbakcemile3kızlar düğünden sonrada dil derslerine gidin:))
Benimde Nisanlim anlamaz pek ve hiiiic konusamaz kaydirigubbakcemile3eşleri öğretir o zaman :)))))))
Hadi savun bakalim laelaelaelaelae(bende fena savunmadayım he memleketim ya kaydirigubbakcemile3 )
tubiş taraf tutuyorsun :))
bende azeri tv sini çok rahat izleyebiliyorumm:)
ablası bize gelmiş çeyize bakmaya konuşmuşlar herşeyi annemde herşeyi söylemiş
halıyı perdeyiii bu davetiyeyi
benim neden kızdığımı neden böyle olduğunu falan
hatalarını anlamışlar biz öyle düşünemedik bi anda denk geliyodu öyle oluyodu demişlerr
davetiyeyi bastırıyoruz şimdi perde halılar değişmiyor şuan ama en azından bunların hepsi konuşuldu yaa oh rahatladımmm
ne hamaratsın kız sen cokacimcoook bana da öğret yufka açmayı. türkiye haritası gibi açıorum :roflol::roflol:
biliyorlarsa öğretsinler, bulgaristanda zaten türkçe burada olanlarda bulgarca konuşmaz.
ama boşnaklar ve arnavutlar kendi aralarında kendi dillerini konuşuyorlar.
bizim tanıdık arnavutlara gitmişti. hep arnavutça konuşuyorlarmış sırf merak ettiğinden öğrendi arnavutçayı :)
hatalarını anlamışlar biz öyle düşünemedik bi anda denk geliyodu öyle oluyodu demişlerr
davetiyeyi bastırıyoruz şimdi perde halılar değişmiyor şuan ama en azından bunların hepsi konuşuldu yaa oh rahatladımmm
Saka maka bir yana. Kendi aralarinda konusabilirler, ama o dili anlamayan biri var ise konusamazsin. Kusura bakmayin canikomlarim. Ayip oluyo cünkü. Sanki benim dinlememem gereken birsey konusuyorlar. Yada benim hakkimda konusuyorlar. Bence yanlis. Bende almanlarin yaninda türkce konusmuyom ya. Bir nevi dislama hissi doguyor.
güzelerim iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederimmm...
allah sorunsuz bir şekilde bu tatlı telaşı atlatmayı nasip etsin...
ertesi gün uyanınca eeee, bu muydu yani diyosunuz ve inanamıyosunuz her şeyin bittiğine....
hiç birşeyi dert etmeyin ve alkol kullanıyosanız düğünden önce 1-2 kadeh bişeyler için....acayip rahatlatıyo....:)