2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

jülide canım hiç düşünme bunları bohçaya kullanılmış birşey koymazlar herhalde aksini düşünmek bile çok kötüü

Ay ne bilim. Kim bilir ne aldilar :sinifsinif: Ilk bohcam olacak, Biz diger bohcalari yapmadik. Insallahrezil etmezler beni....

jülide, bohça görmeye kendi taraflarından da gelenler olmuştur. o yüzden öyle birşey yapacakalrını sanmıyorum. güzel almışlardır.

Ay ne bilim. Kim bilir ne aldilar :sinifsinif: Ilk bohcam olacak, Biz diger bohcalari yapmadik. Insallahrezil etmezler beni....

inşallah canım sen gönlünü ferah tut:))

sen almayandasın ailen türkiyede onlarda türkiyede mi??
yani bohça verme işi burda mı olacak

Yok onlar 3 kisi geliyorlar canim. Kaynanam, teysesi ve anneannesi. Belki ablasida gelir.
Ay insalla rezil olmam yaaaaa....

inşallah canım sen gönlünü ferah tut:))
sen almayandasın ailen türkiyede onlarda türkiyede mi??
yani bohça verme işi burda mı olacak

Simdi ikimizin ailesi aslinda almanyada. Benim annem, babam bi türkiyedde, bi almanyada geziyorlar zaten. Bende lisansi türkiyede okudum, yüksek lisansida burada bitirdim. Yani karisik biraz ;=)))) Su an hepimiz almanyadayiz, bohca burada verilecek yani. Dügün Istanbulda, Kina almanyada :uhm:

AYY jülide kuzumm kullanılmış bişey koyarlarsa sen neden rezil olacakmışsın onlar olsun rezill kötükedihüso klava:

benimki de bulgar göçmeni canım vereliniortak ailesinin konuşması farklı. annesi ii konuşuo. annesi özbek. babası bulgar göçmeni. bende özbeğim zaten a.s

Nisanlimin almanyadaki ailesi hem farkli konusuyo, hemde konusmuyo. Yani konusanlarda acayip bir sive. Dedigim gibi teyzesi türkce bilmiyo, ablasida pek bilmez. ANneannede pek bilmiyo. Türkiyede pek yasamamislar. Sancak'tan türkiyeye göc ettiler, ama türkiyede sadece 5 sene kalmislar.

benimki de bulgar göçmeni canım vereliniortak ailesinin konuşması farklı. annesi ii konuşuo. annesi özbek. babası bulgar göçmeni. bende özbeğim zaten a.s

bulgarlar farklı konuşmazki şive değişiktir, bazı kelimelerde oynanır sonuçta anlaşılır denilen.

boşnakça konuşuyorlardır çoğu sende öğren bence kendi aralarında o dilde konuşurlar.

eşleri öğretir o zaman :)))))))

biliyorlarsa öğretsinler, bulgaristanda zaten türkçe burada olanlarda bulgarca konuşmaz.

ama boşnaklar ve arnavutlar kendi aralarında kendi dillerini konuşuyorlar.
bizim tanıdık arnavutlara gitmişti. hep arnavutça konuşuyorlarmış sırf merak ettiğinden öğrendi arnavutçayı :)

burgarlar o zaman aynı biz azeriler gibi desene türkçe konuşulur ma tabi biraz farklıdır :))
o zaman hiç bi sorunları yok:)

bende arnavutça konuşulanların arasında hemen öğrenirdim fransız kalmamak için kim bilir arkamdan neler diyolardır :))

bulgarlar farklı konuşmazki şive değişiktir, bazı kelimelerde oynanır sonuçta anlaşılır denilen.

valla ilk zamanlar k.babamla konuşurken hı hı der geçerdim hiç anlamıyordum. değişik olan kelimeleri çok. bi de çok hızlı konuşuo. anlaşılmasını o zorlaştırıyor sanırsam. ammaaaaannn banane onlardan benim bebekim öle konuşmuo ya opuyorumnanaktan özledim aşkumu yaa zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…