2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın kızlar ben geldimmm
nerde bizim ekip nasılsınız çok özledim siziiiiiiiiiiiiii
opuyorumnanaktan artık yavaştan yavaştan giricem arada bu arada şafak kaç yaaaa :KK70:

hoşgeldin khena bende katıldım ekibe kaydirigubbakcemile2 benim şafak 51 :sm_cool:

kızlar yaaa sayfayı yenileyip durmadan yazılan msjları okuyamıyorum.sizde de öylemi.yoksa bunun bi ayarı varmı acep CADIARZU

burcucello, terk etti bursını sanırsam.

bir kaç gündür elifte yok.

turuncu vardı. listeyi yasmine devir etti o neden gitti ki.

kizlar birsey sormak istiyorum sizlere.. özel olacak ama siz korunma i$ini nasil hallettiniz dügünüme 2 ay gibi bi zaman war we ben simdiden kafama takmaya basladim..

burcucello, terk etti bursını sanırsam.

bir kaç gündür elifte yok.

turuncu vardı. listeyi yasmine devir etti o neden gitti ki.

tubiş canım ben turuncuyla konuşmuştum neden artık gelmiyosun topiğe diye.
oda herkes brşeyler paylaşıyor benim paylaşacak bişeyim yok demişti :KK43:((

tubişim daha da ezdirmem kendimi:))

begümcük kız sorun ne anlamadım ben :)

nilo günaydınnnn

tatlım sayfayı yenileyip duruyorum da sürekli. değilse yeni yazılan msjları okuyamıyorum.sizdede öylemi die soruyorum.ayarı felan varmı bunun. siz msj yazdıkça sayfayı yenilemeden göremem mi yani

kizlar birsey sormak istiyorum sizlere.. özel olacak ama siz korunma i$ini nasil hallettiniz dügünüme 2 ay gibi bi zaman war we ben simdiden kafama takmaya basladim..

canım ben d.kontrol hapı kullanmaya başladım. doktora gittim o kullanmamda sakınca olmadığını söyledi. kullanıyorum şuan :kedi:

[

bu da düğünün sonlarına doğru bir kare...

canım çok güzel ve mutlu bir gelin olmuşsun Allah bir ömür boyu mutlu etsin

a.s.öncelikle herkese selamlar ben buraya yeni üye oldum.Amacım bir konu hakkında fikirlerinizi almak, 8 yıldır beraber olduğum yani liseden beri sevgilim herşeyim canım askere gidecek, ben ona öyle birşey armağan etmek istiyorum ki beni hiç unutmasın baktıkça hatırlasın. Vizontele diye bir filmde örneğin kız çocuğa yarasının kabuğunu veriyordu böyle değişik bir şey istyrm yardımcı olursanız sevinirim teşkrler.:asigim:

valla bu konularda çok beceriksizim bence bu konuya burcu bi el atsın o anlar kaydirigubbakcemile2

Nilayyy canım takma kafana temizliği o kadar en azından eşyalar gelmeden bir kere iyicene temizlemişsindir zaten eminim
bundan sonra da zaten her eşya geldiğinde şöyle bir silersin olur biter
üzülme bebikim yaaa

Jülide eğer bohçaya kullanılmış birşey koyarlarsa da onların ayıbı boşver sen

Double hallettiğinize sevindim problemleri
inşallah bundan sonra karışmazlar artık
sende hiç sinirini bozma en azından içinizdekileri söylemiş annen ohhhh

valla şu d.k hapı da bi problem yaa
benimki de kullanmamı istemiyor nasıl koruncaksak deli mi ne

birde ben de açamadım anneme Jülide konuyu ya hayatta söyleyemem o da açmaz konuyu zaten
neyse biz nişanlımla bakıcaz artık

kızlar bu arada yarın nişanlım geliyo bir çok detayı halledicez en önemlisi nikah tarihini alıcaz :lepi:

birde davetiye , nikah şekeri felan hallederiz diye düşünüyorumm ay çok heyecanlıyımmmm

tatlım sayfayı yenileyip duruyorum da sürekli. değilse yeni yazılan msjları okuyamıyorum.sizdede öylemi die soruyorum.ayarı felan varmı bunun. siz msj yazdıkça sayfayı yenilemeden göremem mi yani

canım ben d.kontrol hapı kullanmaya başladım. doktora gittim o kullanmamda sakınca olmadığını söyledi. kullanıyorum şuan :kedi:

ben hapa baslamak istemiyorum canim düzenli kullanamam hem birde hormon bozuklugu falan yapiyormus :gitme:

armut piş ağzıma düş yapma begümcük kaydirigubbakcemile3

sayfayı yenilemen lazım görmen için mesajlarıı :))

X