- 10 Kasım 2007
- 11.953
- 2
- 39
rasibam vallahi stresli kuzum yaa inş herşey yolunda gider. biz aracıda ayarladıkta bir gelinlik kaldı sorun işte. inş oda güzel olur kafama takılan başka br şe yyok allahın izniyle a.s sende ne var ne yokgünaydın kızlarr bigün daha geride kaldı zaman gittikçe daralıyo neler hissediyorsunuz
benim evlenip yerleşeceğim şehir farklı.4 saatlik bir yol var arada.pazar günü eşyalarımı götürüp pazartesi yerleştirip döndüm.yarın yine gideceğim
bu yol işi beni geriyor.aynı şehirde olsam hergün gidip bi işimi yapsam daha rahat olur.aileler uzak karşılıklıı çoğu zaman konuşulamıyor.bişey olduğunda gelin ve damat olarak biz önce birbirimize iletiyoruz.buda bazen sorun yaratıyor.
henüz br sorun yaşamadık ama zaman daraldıkça hazırlıklar daha somut bir hal aldıkça ufak ufak sıkıntılar kendini gösteriyor.
tatlı telaş bunlar ama öfff valla ne yalan söliimm bazen sıkıntı basıyolmaz:
Günaydin doublebump, rasiba, tubiS, Burcu, Nilay, Begüm ve diger kizceleer,
ay benimde moralim sifir bugün.Hava kötü, yagmurlu ve bugün o meshhur hafta, anlarsiniz kaydirigubbakcemile3. Hani ayda bir kez olur filan. Ona da sinirlendim. Cünkü iki hafta öne kaydi. Yani balayindada olacam galiba. Offff hep sinirden galiba....
Bunlar hep sinirden filan oluyo galiba...bende aynı durumdayım daha gelmedi ama çok sinir yapıyor kuzum yaaa offf:çok üzgünüm: tüm gücümü emiyor sanki. ve benim tam düğün günüme geliyor kahretsin :çok üzgünüm:
Bunlar hep sinirden filan oluyo galiba...
Cok sinir oldum. Eger öne kaymasaydi, tam balayinida sorumsuz gecirecektim.
Ama benimki zaten günü tutmaz, yani dügün gününede kayabilir. Cünkü dügün 8'inde bugünde 11'i. Yani fark az. :gitme:
Ay kizlar halbuki ben hepsini biraz slow aliyordum. Yani pek takmadigimi zanediyordum. Ama bakin vucut farkli düsünüyoooo
ya kuşum ev sahibi yerleri parke kapılarıda amerikan yaptırdı ama adamlar hala kapıları bitiremedi bitek mutfağın kapısı kaldı ama bizi mahvettiler.. ben akşam evi temizliyorum adamlar gündüz eve girip içine ediyolar((
kızlar günaydınnnnnn
ben öyle diyince görümcem annemi aramış beni şikayet etmiş neden böyle yapıyo alt tarafı davetiye millet yüzüne bile bakmıyo. o niye o kadar sorun çıkarıyo demiş.
annemde kendi beğenmek istiyo bumu sorun demiş. herkes kendi beğenmek ister demiş. görümcem de biizm akraba vardı onada biz bastırdık götürdük onlar hçşeyini görmedi ama sorunda yapmadılar demiş. artık hiç bişeye karışmıyorum ne yapıyolarsa yapsınlar demiş.
annemde bana kızdı önce bırak ne halleri varsa görsün dedi. şimdi düğün üstü bu yüzden mi tartışıcaz dedi. sabahta dayanamadı onlar kendilerine bastırsın biz kendimize bastırırz artık bunlarla uğraşmayalım dedi
Merhaba Aysuncum. Bende istiyordum. Ama anneme bir türlü konuyu acamadim. Demin annem demez mi. Benim Doktorumdan Randevu al. Hap yazdiracaksin. O düzensizligi düzeltir filan kaydirigubbakcemile3 Bende haftalardir nasil annama söylesem diye düsünüyordum.
Aysuncum sen kullaniyormusun?
Benimde en büyük korkum kilo almakti. Elifin istedigi gibi istiyom. Sadece üst tarafimda kilo aliiim ;=))evet canım benim ikinci kutu da bitti ve şu ana kadar bi yan etkisini de görmedim en büyük korkum kilo almaktı ama balayında bile deli gibi yiyip içtiğim halde gram almamışım çok şükür
selammmm kızlarrrr...
taze gelin geldiii.....
düğünü de olaysız atlattıktan sonra huzura ermiş bir şekilde evimde oturuyorum şu anda...
gerçekten şaka gibi...2 gündür işe gidiyorum ve evde de işleri toparlamaya çalışıyorum...düğünün yorgunluğunu üzerimden atamadığım iiçin halaaa sersem gibiyim ama...
ama gerçekteeennn çoookkk mutluyummmm...:)
işte size ilk karee....
aydiicim mutluluklar dilerim canım gözlerinin içi gülüyor resmen vay be sen de evlendin de 6 gün oldu bile öyle mi a.s.
Elif gelsede anlatsa :lepi: Ama annene o kunuyu nasil actin? Annemin sey yapacagimizin bilmesi bana garip geliyo sırnaşık şey
Aysuncum siz fotoları dış mekan çekimi yaptırmıştınız dimi nekadara çektirdiniz
kafam çok karıştı yaa :sinifsinif:
aysuncum çok çok çok güzel bi gelin olduğunu söylemiştim fotoları ilk eklediğinde tekrarlıyorum çok şugar gelin olmuşşun opuyorumnanaktan
Pinkgun inanılmaz güzel olmuşsun gelinliğin saçın makyajın çok güzel olmuş resimlerinizi dışarıda çektirmenizde harika olmuş
inanamıyorum yaa sen şimdi evli misin hihoyyyt
NBR ciciler?
Pinkgun harika olmuşsun cnm,huzurunuz daim olsun inşallah
aysunum prensesler gibi oluşsun maşşallah.allah bi ömür huzur ve mutluluk versin yuvanıza :) canım benim,ben 23 gün oldu hala alışamadım sen 1 haftada nasıl alışacaksın ki evli olduğuna :))