2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Ay tamam birazdan tekrar eklerim kizlar, ama Nilay sen gördün kuzum. Yesil elbise!!!

Kolleksiyona girince, iilk sayfada, ikinci sirada, soldan ikincisi

kız jülide seninkide değişik bir gelinlikmiş yaaa :) bende o tarz etek istemiştim ama sonra vazgeçtim:) iyikide vazgeçmişim senin gelinliğinde olmuş :)

Sagol canim, Bakirköyde, Askin Göksu diye bir magazada. Biz üc gece elbisesi aldik. Hepsine 1000 TL verdik canim.

kız jülide seninkide değişik bir gelinlikmiş yaaa :) bende o tarz etek istemiştim ama sonra vazgeçtim:) iyikide vazgeçmişim senin gelinliğinde olmuş :)

Sagol canim. Ben hazir aldim, üstü tipa tip ayni. Ama sanki benim firfirlarim biraz daha degisikti. Ve sanki benim etegim daha kabarik. Hemde kuyruklu benim etegim.
Ay yanlis mi hatirliyorum kafamçokkarıştı

hemen gidince giy ve resim çek canım :))))))
bakalım doğru mu hatırlıyosunkaydirigubbakcemile3

Ay kiz ben 5.8 istanbula gidiyom. Zaten dügün 8.8. Artik dügün resimlerimi eklerim o zaman. ama dedigim gibi, üst kismi tipa tip ayni. Hazir gelinlik aldim zaten. Akaydan aldim yani. Ama dedigim gibi etek kismini degisik hatirliyorum. Hadi hayirlisi artik ;=)))

Bu ara tubis, kücük gösteriyon dedin ya? Yas olarak mi demek istedin, yoksa boy olarak mi kaydirigubbakcemile2 ?

Ben yas olarak kücük gösteriyom. Kimse inanmak istemiyo. Bazen bara gidince Kimligime bakmak istiyorlar ;=))) Naaapim, hep öyle idim.

yaş olarak dedim jülide, gerçekten ufak kız çocukları gibisin.
dicekler damat kapmış çıtır kızı kaydirigubbakcemile2

Ha ha, belki gelinlik beni biraz olsun büyük gösterir canim ;=))) Bide o gün makyajda yapmamistim, sacim basimda taramadan cikmisim avden. Benim albümdeki resimlerime bakarsan, orada biraz daha büyük gösteriyom.

herkese slmm kızlarrrr

çok heyecanlıyım bugün gelinliği teslim almaya gidiyoruz inşallah bi problem çıkmaz alır gelırız

selam kızlar herkes iyimi
ben de şöyle azıcık bi girip göreyim sizi dedim
birazdan kocacığıma yemek yapcam internetten tarif araştırıyorum
evlendiğimden beri daha fırını mı ilk kez kullancam biliyomusunuz kaydirigubbakcemile3

Begüm, Nilay, ordamisiniz? Yüklicem haaaa

kız juli ne yükledin ben göremedim yaa mafoldumben

herkese slmm kızlarrrr

çok heyecanlıyım bugün gelinliği teslim almaya gidiyoruz inşallah bi problem çıkmaz alır gelırız

canım hadi bakalım inşallah tam gönlüne göre olmuştur gelinliğin bizimle paylaşmayı unutma ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…