Aynen tubişcim, mesela ben kuafördeyken bile canımı sıkacak birkaç olay oldu, sonra kuzenimle dertleştik bugün hiçbirşey duyma görme dedi, bugün senin günün ve tadını çıkar..ben de o saniyeden itibaren aynen öyle yaptım, çok mutluyum, çok umursamazdım, çok şükür aksilik de çıkmadı, herşey yolunda gitti..hiç sinirli gergin falan değildim..heyecan da yoktu..saat 1 de giydim gelinliği 12 saat üzerimde kaldı bana kalsa daha da kalırdı yani, hiç 12 saat giymişim gibi gelmedi yani..o kadar keyifliydi, ayakkabı bile vurmadı canımı yakmadı, yara yapmış ayağımı ama hissetmemişim bile..prozac almış gibi olun gelin adayları benden size tavsiye..çünkü o yaşanan dakikalar geri gelmiyor..ben yine istiyorum bi düğün kesmedi beni.. hihoyyyt
Kızlaar ben bu fotoğrafları ekledim ama bunlar nasıl kaldırılıyor yanlış yüklemişim de..
Kesinlikle öyle yapın, nikaha geç kaldık mesela, fotoğrafçı bizi geç aldığı için..fotoğrafçıya bi gittim takılarım yok, albüm fotoğraflarının yarısında takılıyım yarısında takısız komik yani ama ne yapacaksın yok yapacak birşey..acilen ailemi arayıp getirttim mesela..ama hiç canımı sıkmadım, hep güldüm..zaten fotoğrafçıda alışıyorsunuz poz vermeye ve sırıtmaya, antreman oluyor bi nevi..
benim fotocu ile anlaşmam 250 liraydı. 16 poz ipek kağıt dediklerine basıyor.
albümü ben kendim aldım.
sonra foto seçmeye gidince eleme yapamadık 19 poz oldu 350 tl tuttu.
canım allah mesut etsin bir yastıkta kocayınBunlar nikah fotoğraflarımız..